OTS: Tommy Hilfiger vyzýva podnikateľov tretieho sektora, aby sa zúčastnili ...

TASR, 22. marca 2019 12:29

Tommy Hilfiger vyzýva podnikateľov tretieho sektora, aby sa zúčastnili programu Výzva spoločnosti Tommy Hilfiger na posúvanie hraníc módneho priemyslu

AMSTERDAM 21. marca (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Tommy Hilfiger, ktorú vlastní spoločnosť PVH Corp. [skratka podľa NYSE: PVH], s potešením oznamuje, že sa začalo prihlasovanie do druhého ročníka programu Výzva spoločnosti Tommy Hilfiger na posúvanie hraníc módneho priemyslu. Tento celosvetový program sa zameriava na podporu start-upov a zlepšovanie jednotlivých štádií podnikania spoločností vyvíjaním riešení, ktoré podporujú pozitívnu zmenu v oblasti módy a jej zameranie na obyčajných nedokonalých ľudí. Spoločnosť sa po úspešnom prvom ročníku teší na pokračovanie vo svojej snahe identifikovať možnosti, ktoré podporujú pokrok v módnom priemysle.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Celý obsah pozri tu: https://www.businesswire.com/news/home/20190321005068/en/

"Prvá kapitola tejto celosvetovej iniciatívy bola inšpirujúca a upriamila pozornosť na úžasné nápady, ktoré by mohli zmeniť životy ľudí na základe lepších podmienok pre módu pre bežných ľudí," povedal Tommy Hilfiger. "Prostredníctvom programu Výzva spoločnosti Tommy Hilfiger na posúvanie hraníc módneho priemyslu pokračujeme v mentoringu a podpore podnikateľov tretieho sektora, ktorí dávajú svoje srdce aj dušu do riešení problémov, v ktoré skutočne veria. Tento program je zameraný na podnikateľského ducha a pozitivizmus, ktorý má naša značka vo svojom DNA."

Podnikatelia, ktorí majú záujem, môžu predkladať svoje návrhy projektov, ktoré sa zameriavajú na módu pre bežných nedokonalých ľudí. Prihlásení uchádzači budú počas niekoľkokolového, štvormesačného procesu, zredukovaní na šesť finalistov, ktorí budú prizvaní na rozvíjanie svojich projektov s podporou tímu odborníkov na danú problematiku zo spoločnosti Tommy Hilfiger v Kempuse budúcnosti v Amsterdame, v Holandsku. Svoje finálne koncepty predstavia na celosvetovom vyhodnotení programu Výzva spoločnosti Tommy Hilfiger na posúvanie hraníc módneho priemyslu na začiatku roku 2020, kde prestížna porota rozdelí 150 000 eur medzi dvoch víťazov a podporí tak ich projekty. Víťazi taktiež získajú celoročné mentorstvo celosvetových odborníkov zo spoločnosti Tommy Hilfiger, ako aj odborníkov z INSEAD, a okrem toho aj miesto v programe podnikania tretieho sektora na INSEAD. Ďalších 10 000 eur bude odovzdaných finalistovi, ktorý vyhrá ocenenie publika.

Vyhodnotenie prvého ročníka programu sa uskutočnilo v januári roku 2019 na čele s porotou odborníkov celebrít, jej súčasťou bol pán Tommy Hilfiger; modelka a aktivistka, Arizona Muse; výkonný riaditeľ, Tommy Hilfiger Global a PVH Europe, Daniel Grieder; finančný a prevádzkový riaditeľ, Tommy Hilfiger Global a PVH Europe, Martijn Hagman; zakladajúci partner, Social Impact Venture, Willemijn Verloop; profesor a vedúci katedry podnikania v treťom sektore na škole Católica-Lisbon a hosťujúci profesor na INSEAD, Filipe Santos; a generálna riaditeľka, Fashion for Good, Katrin Ley. Výhra v celkovej výške 210 000 eur bolo porotou rozdelená medzi troch víťazov, ktorými sú Selina Wamucii, doctHERs a Auf Augenhoehe.

Poslaním značky Tommy Hilfiger je byť jednou z popredných stálych dizajnérskych lifestylových spoločností a to spôsobom, akým vytvára svoje produkty, ako manažuje svoju prevádzku a spôsobom, akým spolupracuje so svojimi komunitami a akcionármi. Viac informácií o spoločnosti Tommy Hilfiger a ich dlhodobo udržateľnom rozvoji sú dostupné na: http://global.tommy.com/int/en/about/corporate-responsibility/16

Prihlášky je možné podávať od 21. marca 2019 do 12. mája 2019.

Pre viac informácií o programe Výzva spoločnosti Tommy Hilfiger na posúvanie hraníc módneho priemyslu, vrátane toho, ako sa prihlásiť, sú dostupné tu: http://global.tommy.com/int/en/about/corporate-responsibility/16

Priatelia a followeri značky sa môžu zapojiť do konverzácie na sociálnych médiách používaním hashtagov #TommyHilfiger, #FashionFrontierChallenge, #MakeNewPossible a @TommyHilfiger.

O spoločnosti Tommy Hilfiger

S portfóliom značky, ktoré zahŕňa radu TOMMY HILFIGER a TOMMY JEANS, je Tommy Hilfiger jedným zo svetovo najviac uznávaných prvotriednych lifestylových dizajnérov. Zameriava sa na navrhovanie a marketing vysokokvalitného mužského šitého oblečenia a športového oblečenia, ženskú kolekciu oblečenia a športového oblečenia, detské oblečenie, rifľovú (denim) kolekciu, spodnú bielizeň, vrátane županov, pyžám a nočnej bielizne, obuvi a doplnkov. Tommy Hilfiger ponúka prostredníctvom vybraných držiteľov licencií doplnkové lifestylové produkty ako okuliare, hodinky, parfumy, plavky, ponožky, malé kožené výrobky, domáci textil a cestovné kufre. Výrobky z rady TOMMY JEANS pozostávajú z rifľového oblečenia a obuvi pre mužov a ženy, doplnkov a parfumov. Tovar značky TOMMY HILFIGER a TOMMY JEANS je dostupný zákazníkom po celom svete vďaka rozsiahlej sieti obchodov, popredných špecializovaných obchodov a obchodných domov, a vybraných online predajcov na: tommy.com.

O spoločnosti PVH Corp.

So svojimi viac ako 135-ročnými skúsenosťami spoločnosť PVH vyniká medzi rozrastajúcimi sa americkými značkami a podnikmi s bohatou históriou a stala sa jednou z najväčších odevných spoločností na svete. Máme cez 35.000 obchodných partnerov, ktorí pôsobia vo viac ako 40 krajinách a zarobíme takmer osem miliárd amerických dolárov ročne. Vlastníme ikonické značky ako CALVIN KLEIN, TOMMY HILFIGER, Van Heusen, IZOD, ARROW, Speedo*, Warner's a Olga, a značky Geoffrey Beene, ako aj digitálne zameranú značku spodnej bielizne True & Co. a predávame rozličný tovar pod záštitou týchto a iných národne a medzinárodne známych a licencovaných značiek.

*Značka The Speedo získala licenciu v Severnej Amerike a v Karibiku natrvalo od spoločnosti Speedo International Limited.

Pozri zdroj na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190321005068/en/ Kontakty

Tommy Hilfiger Kontakt

Baptiste Blanc

Riaditeľ, Globálna komunikácia

E-mail: Baptiste.Blanc@tommy.com

Tel: +31 62904 2334

Zdroj: Tommy Hilfiger

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring