OTS: Teraz k dispozícii: Smartfón vyrobený pre spôsob, akým dnes komunikujeme...

TASR, 19. marca 2018 15:39

OTS: Teraz k dispozícii: Smartfón vyrobený pre spôsob, akým dnes komunikujeme - Galaxy S9 and S9+. Ocenený model Galaxy S9+ prekonáva všetky kamery smarfónov s najvyšším skóre od DxOMark.

Ridgefield Park, N.J., 19. marca (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Samsung Electronics America, Inc. oznámila, že nové ocenené smartfóny Galaxy S9 and Galaxy S9+, ktoré boli uznané recenzentami smartfónov po celom svete za najlepší displej vo svojej triede, dizajn a kameru, sú teraz k dispozícii k nákupu u amerických poskytovateľov bezdrôtových sietí a maloobchodných predajniach. Telefóny sú dodávané v troch farbách: polnočná čierna, koralová modrá a nová orgovánovo fialová. Odporúčaná maloobchodná cena pre Galaxy S9 je $719.99, zatiaľ čo Galaxy S9+ je dostupný za $839.99. Obe odomknuté a nosné verzie telefónov Galaxy S9 a Galaxy S9+ sú taktiež dostupné k nákupu na Samsung.com.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: http://www.businesswire.com/news/home/20180316005175/en/

Navrhnuté pre spôsob, akým dnes komunikujeme. Nové mobilné telefóny Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9 + sú k dispozícii v USA u poskytovateľov bezdrôtových sietí, predajcov a na Samsung.com. (Fotografia: Business Wire)

„Telefóny Galaxy S9 a S9+ sú navrhnuté pre vizuálnu a sociálnu generáciu - spotrebiteľov, ktorí sa spájajú, komunikujú a zdieľajú svoje príbehy prostredníctvom obrázkov a videa“, povedal Tim Baxter, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Samsung Electronics North America. „Spoločnosť Samsung využila svoju dlhú históriu v oblasti inovácií, aby nanovo navrhla fotoaparát smartfónu tak, aby užívatelia mohli robiť nielen najlepšie fotografie v akomkoľvek svetle a prostredí, ale tiež sa vyjadrovali jedinečným spôsobom.“

Pretvorená kamera

Modely smartfónov Galaxy S9 a Galaxy S9+, vytvorené pre spôsoby, ktorými čoraz viac komunikujeme a vyjadrujeme sa prostredníctvom obrázkov, videí a emoji, sú vybavené najmodernejšou kamerou pre smartfóny od spoločnosti Samsung a prichádzajú s funkciou Dual Aperture (1) (F1.5 - F2.4), ktorá funguje rovnako ako ľudské oko a prispôsobuje sa rôznym svetelným podmienkam. Galaxy S9 a S9+ navyše zachytia až 12 verzií tej istej fotografie, aby vytvorili optimálny obraz s vysokým kontrastom a menším šumom a zrnením. V skutočnosti DxOMark ocenila Galaxy S9+ najvyšším skóre za mobilné fotoaparáty.

Navyše, Super Slow-mo Galaxy S9 a S9+ zachytáva zábery s rýchlosťou 960 snímok za sekundu, takže video, ktoré trvá 0,2 sekundy, môže byť spomalené na šesť sekúnd - čo robí každodenné momenty epické. A s automatickou detekciou pohybu je ľahké zachytiť aj tie najrýchlejšie momenty, pretože Super Slow-mo začne zaznamenávať okamžité pohyby na snímke. S AR Emoji môžu používatelia zmeniť 2D selfie na dynamický 3D avatar a vybrať si z predinštalovaných farebných znakov alebo vytvoriť taký, ktorý vyzerá rovnako ako oni. Personalizované AR Emojis sa tiež automaticky menia na 18 animovaných GIF, ktoré môžu byť odoslané a zdieľané prostredníctvom ľubovoľnej aplikácie podporujúcej tento formát.

S fotoaparátmi Galaxy S9 a S9+ majú spotrebitelia nový spôsob ako sa spojiť so svetom okolo nich prostredníctvom inteligentnej platformy Samsung Bixby (2). Technológia Bixby je postavená s technológiou hlbokého vzdelávania a pridáva do fotoaparátu množstvo čipových funkcií vrátane okamžitého prekladu textu z jedného jazyka do iného, schopnosť rozpoznať jedlo a približný počet kalórií a poskytovať informácie o okolitých pamiatkach a miestach. S Bixby môžu užívatelia dokonca identifikovať produkty, na ktoré sa pozerajú a okamžite ich zakúpiť od rastúceho zoznamu predajcov.

Pohlcujúca zábava

Telefóny Galaxy S9 a Galaxy S9+ ponúkajú vylepšenú zábavu s výkonnými stereo reproduktormi naladenými spoločnosťou AKG a najjasnejším displejom Super AMOLED Infinity. S prémiovým zvukom a ohromujúcou obrazovkou je pre používateľov jednoduchšie ako kedykoľvek predtým, aby sa ponorili do svojho obľúbeného obsahu.

Prepojený ekosystém

Galaxy S9 aj Galaxy S9+ podporujú novú aplikáciu SmartThings. Aplikácia poskytuje jedinú jednotnú destináciu pre spotrebiteľov na monitorovanie a ovládanie ich kompatibilných pripojených zariadení Samsung a iných zariadení, takže správa prepojeného životného štýlu môže byť tak jednoduchá ako prepínanie prepínača.

Základňa Galaxy

S Galaxy S9 a S9+ prichádzajú štandardné, základné, spotrebiteľom obľúbené funkcie ako odolnosť voči vode a prachu IP68, rozšíriteľná pamäť, rýchle a bezdrôtové nabíjanie a konektor slúchadiel (3). Galaxy S9 a S9+ navyše podporujú najrýchlejšie rýchlosti siete vrátane LTE až do 1,2 Gb/s, čo dáva používateľom najvyššiu kvalitu hovoru a rýchlosti dát, ktoré sú k dispozícii v dnešnej sieti.

Prémiová starostlivosť Samsung

Pri kúpe nových telefónov Galaxy S9 alebo Galaxy S9+ na Samsung.com, majú majitelia oprávnenie na prémiovú starostlivosť Samsung Premium Care na mesiac zdarma. Je to jediný podporný program, ktorý za vami príde domov, do kancelárie alebo do obľúbenej kaviarne. Služba taktiež zahŕňa ochranu proti zničeniu, rozšírenú záruku, servis s rýchlym obratom a výmenu zariadenia.

Navyše, spoločnosť Samsung nedávno oznámila rozšírenie svojej osobnej podpory pre mobilné zariadenia s pridaním viac než 300 autorizovaných servisných pobočiek Samsung Care uBreakiFix po celej krajine. Začiatkom roka 2019 plánujú Samsung a uBreakiFix pridať takmer 200 viac autorizovaných servisných pobočiek Samsung Care v USA.

Pre viac informácií o Galaxy S9 a Galaxy S9+, navštívte news.samsung.com/us/galaxy-s9/.

Produktové špecifikácie Samsung Galaxy S9 a S9+

Galaxy S9 Galaxy S9+

OS

Android 8 (Oreo)

Displej

5.8 palcový Quad HD + zakrivený Super AMOLED, 18.5:9 (4,5) (570ppi)

6.2 palcový Quad HD + zakrivený Super AMOLED, 18.5:9 (4,5) (529ppi)

Telo

47.7mm x 68.7mm x 8.5mm, 163g, IP68 58.1mm x 73.8mm x 8.5mm, 189g, IP68

Kamera

Zadná: Super Speed Dual Pixel 12MP AF senzor s OIS (F1.5/F2.4) Predná: 8MP AF (F1.7)

Zadná: Duálna kamera s Dual OIS; širokouhlá: Super Speed Dual Pixel 12MP AF senzor (F1.5/F2.4); Telefoto: 12MP AF senzor (F2.4); Predná: 8MP AF (F1.7)

Procesor

10nm, 64-bit, Octa-core procesor (max 2.8 GHz Quad + 1.7 GHz Quad)

Pamäť

4GB RAM; 64GB + Micro SD Slot (do 400 GB)

6GB RAM; 64GB + Micro SD Slot (do 400GB)

Batéria

3,000mAh

3,500mAh

Rýchle káblové nabíjanie kompatibilné s QC 2.0

Rýchle bezkáblové nabíjanie kompatibilné s WPC a PMA

Sieť

Vylepšená 4X4 MIMO / CA, LAA, LTE Cat.18

Konektivita

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM, Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB type-C, NFC, Poloha (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)(6)

Platba

NFC, MST

Senzory

Senzor dúhovky, Tlakový senzor, Akcelerometer, Barometer, Senzor odtlačkov prstov, Gyroskopický senzor, Geomagnetický senzor, Hallov senzor, HR senzor, Senzor vzdialenosti, RGB Svetelný senzor

Autentifikácia

Typ zámku: vzor, PIN, heslo

Biometrický typ zámku: skener dúhovky, snímač odtlačkov prstov, rozpoznanie tváre, inteligentné skenovanie: biometrické overenie pomocou snímania dúhovky a rozpoznávania tváre

Audio

Stereo reproduktory naladené AKG, Dolby Atmos umožňujúci priestorový zvuk,

Formát prehrávania zvuku: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

Video

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

* Všetky funkcie, vlastnosti, špecifikácie a ďalšie informácie o produkte uvedené v tomto dokumente vrátane, nie však výlučne, výhod, dizajnu, ceny, komponentov, výkonnosti, dostupnosti a možností výrobku sa môžu zmeniť bez oznámenia alebo záväzku

O spoločnosti Samsung Electronics America, Inc.

Spoločnosť Samsung Electronics America, Inc. (SEA) so sídlom v Ridgefield Park, New Jersey, je uznávaným inovatívnym lídrom v oblasti spotrebnej elektroniky, mobilných zariadení a podnikových riešení. SEA, ako plne vlastnená dcérska spoločnosť spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd., posúva hranice dnešnej technológie a poskytuje spotrebiteľom a organizáciám portfólio prevratných produktov v oblasti spotrebičov, domácej zábavy, internetu vecí, mobilnej výpočtovej technológie, smartfónov, virtuálnej reality, bezdrôtovej infraštruktúry a nositeľných médií, okrem toho ponúka popredný obsah a služby súvisiace s mobilnými platbami, 360-stupňové VR video, zákaznícku podporu a ďalšie služby. Spoločnosť Samsung je priekopníkom v oblasti inteligentných telefónov a televízorov s vysokým rozlíšením v USA a jednou z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich značiek domácich spotrebičov v USA. Ak chcete zistiť viac informácií o spoločnosti Samsung, navštívte stránku www.samsung.com. Najnovšie správy spoločnosti Samsung nájdete na stránke news.samsung.com/us a sledovať nás môžete na @SamsungNewsUS.

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inšpiruje svet a formuje budúcnosť s transformujúcimi nápadmi a technológiami. Spoločnosť opätovne definuje svet televízorov, smartfónov, nositeľných zariadení, tabletov, digitálnych zariadení, sieťových systémov a pamäte, systému LSI, zliatinových a LED riešení. Najnovšie správy nájdete v Newsroom spoločnosti Samsung na adrese http://news.samsung.com.

(1) Dvojité otvorenie je dostupné iba na zadnej širokouhlej kamere.

(2) Hlasový príkaz pracuje s vybraným rastúcim počtom aplikácií tretích strán; pozrite si aplikácie s hlasom v Bixby, kde nájdete zoznam kompatibilných aplikácií. Dostupnosť služieb sa môže líšiť podľa krajiny alebo dopravcu. Okamžitý prístup k službe Bixby nie je dostupný počas: nahrávania videa a hlasu, volania, režimu úspory energie, núdzového režimu, detského režimu, DeX, stanice DeX a režimu auta. Hlasový príkaz rozpozná angličtinu (americkú), kórejčinu a čínštinu (mandarínsku). Nerozpoznáva všetky diakritické znamienka, dialekty a výrazy.

(3) Odolnosť voči vode je založená na skúšobných podmienkach ponorenia do 1,5 metra čistej vody na dobu do 30 minút. Zvyšok vody opláchnutý/vysušený. Karta MicroSD sa predáva samostatne. Galaxy S9 a Galaxy S9+ majú pamäť 64GB. Bezdrôtová nabíjačka sa predáva samostatne.

(4) Obrazovka meraná diagonálne ako plný obdĺžnik bez zohľadnenia zaoblených rohov.

(5) Predvolené rozlíšenie je Full HD+ a v nastaveniach sa dá zmeniť na Quad HD+ (WQHD+).

(6) Pokrytie Galileo a BeiDou môže byť obmedzené.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180316005175/en/

Zdroj: Samsung Electronics America, Inc.

Kontakty:

Edelman (v mene Samsung Electronics America)

Jordan Guthmann

+512-634-3673

Jordan.Guthmann@edelman.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring