OTS: TEMPEST medzi top Partnermi roka spoločnosti FORTINET

TASR, 9. marca 2016 11:24

Bratislava 9. marca (TASR-OTS) – Spoločnosť FORTINET ocenila TEMPEST ako svojho najlepšieho partnera na slovenskom trhu v sieťových odvetviach. Ocenenie sme získali za najväčší predaj produktov FORTINET v danom odvetví.

Najlepší partner roka 2015

Zástupcovia spoločnosti FORTINET nám udelili ocenenie Partner roka 2015 za vynikajúce obchodné výsledky za fiškálny rok 2015 a za TOP inovatívny projekt v spoločnosti Stredoslovenská energetika, a. s., (SSE). Udeľovanie ocenení prebehlo vo štvrtok 18. 2. 2016 v Bratislave.

Ocenenie

Ocenenie pre najlepšieho partnera odovzdali Ondřej Šťáhlavský, Regional Director CEE, a Zsolt Géczi, Major Account Manager pre Slovensko. Za spoločnosť TEMPEST ocenenie prebral Peter Pongrác, Account Manager spoločnosti TEMPEST, ktorý všetky obchodné aktivity s SSE vedie.

Spoločnosť Fortinet je celosvetovým dodávateľom integrovaných zariadení na ochranu počítačových sietí a najväčším svetovým poskytovateľom riešení pre jednotné riadenie bezpečnostných hrozieb (UTM).

TEMPEST je popredný poskytovateľ IT služieb a jeden z najväčších partnerov spoločnosti FORTINET na Slovensku. Viac informácií o partnerstvách nájdete na www.tempest.sk/partneri.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu