OTS: Svetová premiéra nového produktu homogénneho zahrievania magnetických...

TASR, 19. októbra 2018 15:44

OTS: Svetová premiéra nového produktu homogénneho zahrievania magnetických súčiastok

Hefei, Čína 19. októbra /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Vo štvrtok 18. októbra 2018 usporiadala Čínska korporácia tabakového priemyslu v Anhui, dcérska spoločnosť Čínskej národnej tabakovej korporácie, ceremoniál pri príležitosti uvedenia nového modelu tabaku „Toop" na trh. Slávnosť sa konala v meste Hefei, provincii Anhui a prilákala pozornosť domácich aj zahraničných médií.

He Qing, hovorca technického tímu „Toop-zero" z Čínskej korporácie tabakového priemyslu v Anhui predstavil myšlienku, dizajn, technické parametre a reakciu spotrebiteľov na nové produkty homogénneho zahrievania magnetických súčiastok (MaPH).

Technológia MaPH využíva princíp magnetickej indukcie premieňajúcej frekvenciu striedavého prúdu za účelom generovania tepelnej energie indukovaním kolízie častíc bezkontaktným spôsobom. Prísun energie sa vyznačuje rovnomernosťou a stabilitou. Rovnomerné rozloženie vykurovaného telesa môže viesť k nastaviteľnému a kontrolovateľnému prenosu energie, zabezpečujúcemu ustálené zahrievanie v špecifickom teplotnom rozsahu a rovnomerné a adekvátne uvoľňovanie účinných materiálov.

Ide o prenosný dobíjateľný miniatúrny vysielač elektromagnetickej energie, v ktorom je prostredníctvom vynikajúceho a zároveň jednoduchého dizajnu vykurovacej komory vyhrievané teleso v neustálom dokonalom kontakte s komorou. Integrovaný dizajn technológie MaPH prináša novú skúsenosť spotrebiteľom prostredníctvom tabaku „Toop-zero" zachovávajúceho čistú dymovú chuť prírodného tabaku a redukujúceho úniky dechtu a iných látok.

V priebehu 60-ročnej histórie značky Huangshan sa technologický výskum a vývoj podpísal pod jej napredovanie aj znovuzrodenie. Naši zamestnanci z Huangshan sa vždy držali hesla horolezcov a neúnavne vyhľadávali vyššie štandardy. Technologické výdobytky niekoľkých generácií a nepretržité objavovanie nových technológií priniesli inovatívny produkt „Toop-zero" a viedli k vytvoreniu nového výrobku na báze technológie MaPH ako aj novým skúsenostiam našich zákazníkov.

Podľa hovorcu technológie He Qinga je rok 2018 prelomový v tom, že zákazníkom prináša nový spotrebný model a „Toop-zero" predstavuje nový východiskový bod. Podľa najnovších informácií dokončila spoločnosť Čínska korporácia tabakového priemyslu v Anhui systematickú prípravu sériovej výroby výrobkov s MaPH technológiou. Výrobok prvej generácie „Toop" by mal byť oficiálne uvedený v roku 2019.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/771366/Toop_zero_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/771368/Toop_zero_2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/771369/Toop_zero_3.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/771370/Toop_zero_4.jpg

Kontakt:

Liu,

+86-186-8867-7944,

48894002@qq.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring