OTS: Svetová kvalita a inovatívne produkty od spoločnosti GAC zažiarili počas...

TASR, 18. januára 2018 16:51

Svetová kvalita a inovatívne produkty od spoločnosti GAC zažiarili počas veľtrhu NAIAS 2018

Detroit 18. januára (TASR-OTS) /PRNewswire/ - GAC Motor, najrýchlejšie rastúci výrobca automobilov v Číne, prezentoval celý svoj výrobný program počas otváracieho dňa Medzinárodného severoamerického automobilového veľtrhu 2018 (NAIAS) v Detroite, Michigane. Medzi jeho vlajkové lode patrí aj najnovší sedan GA4 a najnovší koncept automobilu Enverge.

Interaktívnu multikanálovú tlačovú správu nájdete tu: https://www.multivu.com/players/English/8255151-gac-motor-naias-2018/

Sedan GA4 je vyvinutý na modulárnej architektúre GAC Cross-Platform Modular Architecture (G-CPMA) a uspokojuje očakávania spotrebiteľov, ktorí majú chuť na vysoko kvalitný zážitok z jazdy. Očakáva sa, že sa v budúcnosti stane novým hlavným prúdom trhu sedanov triedy A. GA4 oficiálne vstúpi na trh 18. januára v Šanghaji v Číne.

Ďalším vrcholom bol prvý pohľad na úplne novú koncepciu automobilu Enverge spoločnosti GAC, priekopníckeho počinu automobilky v oblasti elektrických crossoverov. Ako prvý kompaktný nový koncept SUV vyvinutý pre severoamerický trh má Enverge nový štýl a je podporovaný hlavnými technologickými úspechmi v oblasti vozidiel na novú energiu (NEV) demonštrujúci lákavý inovatívny charakter NEV.

Na veľtrhu si môžete prezrieť kompletný elitný výrobný program vozidiel triedy C od GAC Motor, vrátane prvého highendového minivanu GM8, luxusného sedemmiestneho SUV GS8 a vlajkovej lode spoločnosti sedanu GA8. Tieto tri modely vysvetľujú, prečo je spoločnosť GAC Motor neustále uznávaná ako najinovatívnejšia automobilka v Číne. Ide o dôležitý medzník pre spoločnosť GAC Motor v rámci prechodu do novej éry čínskych globálnych produktov.

Spoločnosť GAC Motor je pripravená prijať výzvu vstupu na vyspelý trh v USA ponukou špičkovej kvality, technológií a dizajnu. Už päť rokov po sebe sa umiestňuje na najvyššej priečke spomedzi všetkých čínskych značiek v rámci ázijsko-pacifickej úvodnej štúdie kvality Initial Quality Study (IQS) J. D prezentujúc významné úspechy čínskych značiek z hľadiska zlepšenia kvality.

„Dosiahnutie nášho cieľa sme pripravení podporiť založením obchodnej spoločnosti GAC Motor North America už v tomto roku," povedal Yu Jun, prezident spoločnosti GAC Motor. „Prvýkrát sa zúčastníme výročného zhromaždenia NADA v Las Vegas v marci v rámci prípravy na vstup na severoamerický trh v štvrtom štvrťroku roku 2019."

Ryan LaFontaine, prezident veľtrhu NAIAS 2018, sa o elitných vozidlách spoločnosti GAC Motor predstavených počas NAIAS 2018 vyjadril veľmi pochvalne. „Výrobky spoločnosti GAC Motor ma veľmi zaujali svojou pozoruhodnou kvalitou a špičkovým dizajnom. V súvislosti s trhovým potenciálom spoločnosti GAC Motor v USA sme optimistickí a tešíme sa, keď tieto vozidlá uvidíme na našich cestách."

„Tešíme sa na rastúcu pozornosť a podporu na celom svete," dodal Yu Jun. „Vo svojom úsilí o vstup na severoamerický trh je spoločnosť GAC Motor pripravená zdieľať svoje vysoko kvalitné výrobky a spolupracovať s každým, kto má snahu o zlepšenie života pomocou mobility."

O spoločnosti GAC Motor

Dcérska spoločnosť skupiny GAC Group, firma Guangzhou Automobile Group Motor CO., LTD (GAC Motor) bola založená v roku 2008 a nachádza sa na 238. mieste na zozname firiem Fortune Global 500. Vyvíja a vyrába vozidlá, motory, komponenty a automobilové doplnky najvyššej kvality. V roku 2017 dosiahla medziročný rast 37,2% a umiestnila sa na najvyššej priečke spomedzi všetkých čínskych značiek v rámci úvodnej štúdie kvality Initial Quality StudySM (IQS) J.D. Power Asia Pacific China za rok 2017 už piaty rok za sebou. V roku 2017 spoločnosť dosiahla výrobnú a predajnú kapacitu 500 000 vozidiel a do roku 2020 by to mal byť rovný milión. S predajnými a servisnými sieťami v 14 krajinách, ktoré podporujú špičkoví globálni dodávatelia, vstúpi spoločnosť GAC Motor na americký trh v roku 2019.

Viac informácií nájdete na:

Facebook: https://www.facebook.com/GACMotor 

Instagram: https://www.instagram.com/gac_motor

Twitter: https://www.twitter.com/gac_motor

Kontakt pre médiá:

Sukie Wong

+86-186-8058-2829

GACMotor@126.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/630342/Yu_Jun_president_of_GAC_Motor.jpg  

 

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring