OTS: Švédsku Svetovú cenu mieru 2019 získal Malajzijčan Teo Choo Guan

TASR, 18. septembra 2019 14:11

Teo Choo Guan získal švédske ocenenie "Svetová cena mieru".

Prvý Malajzijčan, ktorý získal Svetovú cenu mieru.

Kuala Lumpur 18. septembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Prezident a zakladateľ organizácie WAKi International Group Teo Choo Guan sa stal prvým Malajzijčanom, ktorý získal Svetovú cenu mieru za rok 2019.

Teo získal ocenenie za svoje odhodlanie a snahy pri propagácii aktivít, ktoré podnecujú harmóniu a rešpekt medzi rôznymi náboženskými skupinami.

Známy pod menom "Pak Teo", bol Teo Choo Guan jedným zo siedmich nominovaných kandidátov zo 120 krajín. Teo verí myšlienke vytvorenia mierového a harmonického sveta prostredníctvom podpory multináboženských aktivít. "Žiť v duchu vzájomného rešpektu zdieľaním a starostlivosťou bola vždy životná filozofia, ktorú sa veľmi vážim," povedal.

"Usilujeme sa zvýšiť povedomie o ľudskosti na celom svete tým, že preberáme iniciatívu vykonávaním sociálnej práce, ktorá je v súlade s našou víziou. Základným konceptom ľudskosti je rešpektovať jeden druhého bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzame, a vždy sa starať jeden o druhého," uviedol Teo vo svojom prejave.

"Musíme vždy rešpektovať vzájomné rozdiely. Vždy zdieľajte a starajte sa jeden o druhého napriek rozdielnostiam. Tak dokážeme vytvoriť svet harmónie."

Teo má viac ako 20-ročné skúsenosti s propagáciou filantropie, ako je stavba mešít, kostolov a chrámov v juhovýchodnej Ázii a Číne. Je tiež veľmi aktívny vo všeobecných filantropických prácach, ako sú zbierky pre dobrovoľnícke organizácie alebo nadácie, bez zaujatosti voči rase alebo náboženstvu.

Vysvetlil svoju filozofiu sociálnej práce a dodal, že existujú tri fázy rozvoja ľudskosti prostredníctvom sociálnej práce.

"Prvou fázou je pochopenie vzájomného rešpektu. Druhou fázou je objasniť pravdu. Len ak dôkladne porozumiete, podniknete kroky. Tretím bodom je udržať myseľ bdelú, aby ste mohli vykonávať sociálnu prácu lepšie, aj keď v živote čelíte výzvam."

"Konať môžeme, len ak sme jasne pochopili účel nášho konania a celkový obraz o sociálnej práci, ktorú ideme realizovať. Na ceste nás stretnú výzvy a prekážky. Len s jasnou mysľou a silným zmyslom pre účel ich môžeme prekonať a ísť vpred," uviedol.

Kontakt

Spoločnosť: WAKi International Group

Osoba: SiaoEe Teo

Email: Send Email

Krajina: Malajzia

Webové sídlo: http://www.waki.asia

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/996823/Teo_Choo_Guan.jpg

KONTAKT: Haisong zhu, +86-18018270909

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring