OTS: Súťaž v rámci blockchainovej aplikácie „Klaytn Horizon

TASR, 14. októbra 2019 10:50

OTS: Súťaž v rámci blockchainovej aplikácie „Klaytn Horizon" vyzýva vývojárov na celom svete

Výzva je smerovaná vývojárom, ktorí vytvárajú blockchainové aplikácie na platforme Klaytn

Predkladať ponuky je možné do 31. októbra 2019 

Prvé stretnutie AMA (spýtaj sa ma na čokoľvek) bolo naživo vysielané 8. októbra na Telegrame; druhé stretnutie AMA sa uskutoční 23.10

Soul, Južná Kórea 14. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Klaytn, popredný blockchainový projekt pod taktovkou juhokórejského internetového giganta Kakao, usporiada súťaž BApp (blockchainová aplikácia), ktorá potrvá až do 31. októbra. Súťaž je určená všetkým vývojárom na celom svete online a ocenenia dosahujú 1 milión USD tokenov firmy Klaytn s názvom KLAY.

Klaytn Horizon vyzýva všetkých developerov, aby vytvárali blockchainové aplikácie pomocou platformy Klaytn, ktorej mainnet majú k dispozícii od minulého júna. Všetci vývojári blockchainov a poskytovatelia služieb na báze blockchainových platforiem sa môžu zúčastniť prostredníctvom oficiálnej webovej stránky Klaytn Horizon na www.klaytnhorizon.com.

Účastníci sa môžu prihlásiť do súťaže jednotlivo alebo v rámci tímu bez obmedzenia počtu spoluhráčov. Môžu si tiež vytvoriť aplikácie BApps pre účely odvetvia podľa vlastného výberu s rôznym obsahov z oblastí ako je zábava, zdravotníctvo, financie, obchod, platby, životný štýl, technológia, atď. Ceny dosahujú výšku 1.000.000 USD a budú udelené 15 tímom v 4 rôznych úrovniach v podobe tokenov firmy Klaytn s názvom KLAY. Úroveň 1 (prvých päť tímov) dostane 100.000 USD každý, úroveň 2 (druhých päť tímov) dostane 50.000 USD a úroveň 3 (tretích päť tímov) 30.000 USD. Víťazov vyhlásime koncom novembra. Servisní partneri spoločnosti Klaytn sa zúčastnia v roli rozhodcov.

Prvé stretnutie AMA (spýtaj sa ma na čokoľvek) ohľadne Klaytn Horizon sa konalo v utorok 8. októbra o 21.00 h (GMT+9) prostredníctvom oficiálneho kanála komunity vývojárov platformy Dapp.com na Telegrame (https://t.me/dapp_com_dev). Annie Huang, vedúca komunity vývojárov Dapp.com, sa pridala k tímu Klaytn, aby pomohla účastníkom s technickou podporou a predkladanými žiadosťami.

„Klaytn sa zaviazal poskytovať široké spektrum služieb na báze blockchainu pre každodenné využitie svojich zákazníkov," hovorí Jason Han, generálny riaditeľ Ground X, ktorý vedie rozvoj platformy Klaytn. Dodáva: „Dúfame, že sa ku platforme Klaytn pripojí mnoho používateľov, ktorí podporia širokospektrálne prijatie blockchainu."

Druhé stretnutie AMA firmy Klaytn sa uskutoční 23. októbra. Presný čas oznámime prostredníctvom oficiálnej twitter stránky firmy Klaytn na https://twitter.com/klaytn_official. Akékoľvek otázky môžete klásť prostredníctvom webovej stránky klaytnhorizon@klaytn.com.

O spoločnosti Klaytn  (https://www.klaytn.com/)

Klaytn je globálna verejná blockchainová platforma, ktorú vyvinula firma Ground X, blockchainová dcérska spoločnosť poprednej juhokórejskej internetovej spoločnosti Kakao. Klaytn je blockchainová platforma zameraná na služby, ktorá poskytuje intuitívne vývojové prostredie a priateľskú skúsenosť pre koncového používateľa. Táto platforma umožňuje okamžité vytváranie rozsiahlych aplikácií v skutočnom svete, pomocou ktorých naši koncoví užívatelia môžu plne využívať služby bez hlbších poznatkov z oblasti blockchainu alebo kryptomeny.

https://medium.com/klaytn

https://twitter.com/klaytn_official

https://www.facebook.com/klaytn.official/

https://www.linkedin.com/company/klaytn

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1009512/Klaytn_Horizon_competition.jpg

Kontakt: Ines Chun, ines.chun@groundx.xyz, +82 10-7266-4556

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring