OTS: SUPCON predstaví v júni prevratné produkty ...

TASR, 25. apríla 2024 10:30

OTS: SUPCON predstaví v júni prevratné produkty vrátane prvého UCS na svete

Hangzhou 24. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V júni sa spoločnosť SUPCON (688777) chystá uviesť na trh v Singapure dva prevratné produkty: prvý UCS (Universal Control System) na svete a TPT (Time-Series Pre-trained Transformer), prvý model časovej rady v spracovateľskom priemysle.

UCS, revolučná novinka od spoločnosti SUPCON, prinesie prevrat do 50-ročnej architektúry DCS a sľubuje odstránenie tradičných ovládacích skriniek.

TPT, ako priekopnícky model časových radov v spracovateľskom priemysle, nahradí početné tradičné priemyselné aplikácie a prekoná nevyriešené priemyselné výzvy.

Spoločnosť SUPCON bola založená v roku 1999 a je popredným globálnym poskytovateľom inteligentných výrobných riešení pre spracovateľské odvetvia. Spoločnosť sa venuje vývoju a uplatňovaniu technológie AI prostredníctvom integrácie pokročilých produktov a rozsiahleho priemyselného know-how. S viac ako 30 000 zákazníkmi po celom svete plnia produkty SUPCON všetky potreby vo viac ako 50 krajinách a regiónoch vrátane sektorov, ako je ropný a plynárenský, priemysel, rafinérie a petrochémia, chemický priemysel atď. S cieľom dosiahnuť vysokokvalitný a udržateľný rozvoj smeruje spoločnosť SUPCON k dosiahnutiu automatizácie a inteligencie globálneho spracovateľského priemyslu.

V roku 2023 dosiahli hlavné produkty spoločnosti SUPCON, Distributed Control System (DCS) a Safety Instrumented System (SIS), najvyšší podiel na trhu v Číne, s hodnotami 37,8 % a 33,7 %.

Pozoruhodné je, že systém DCS sa udržiava na prvej pozícii už 13. rok po sebe.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring