OTS: Suning.com oznámil otvorenie skupiny obchodných domov, aby urýchlil...

TASR, 14. februára 2019 11:05

Suning.com oznámil otvorenie skupiny obchodných domov, aby urýchlil rozvoj uceleného konceptu v rámci multikanálového inteligentného maloobchodu

Suning získa všetkých 37 obchodných domov značky Wanda a rozšíri svoje portfólio offline predaja, aby zabezpečil celý rámec spotrebiteľského tovaru vrátane módy a rýchloobrátkového spotrebného tovaru

Nanjing, Čína 13. februára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ -- Suning.com („Spoločnosť"), maloobchod z rebríčka Fortune Global 500 vo vlastníctve skupiny Suning Holdings Group, jedného z najväčších komerčných podnikov v Číne, nedávno oznámil otvorenie skupiny obchodných domov, ktorá sa bude sústrediť na profesionálne prevádzky módnych obchodných domov podporujúcich rozvoj uceleného konceptu v rámci inteligentného online aj offline maloobchodu a skvalitňujúcich zákaznícku skúsenosť. Spoločnosť získava pod svoje krídla aj všetky obchodné domy Wanda v krajine. Táto sieť patrí pod skupinu Wanda, rozsiahlu spoločnosť vyvíjajúcu komerčnú developerskú činnosť v Čine, ktorá rozširuje svoje maloobchodné portfólio zo sféry stavieb aj do oblasti dodávateľského reťazca tovaru všetkých kategórií, ktoré uspokojí viac miestnych zákazníkov a podnieti zisk na maloobchodnom trhu Číny.

Ako popredný globálny multikanálový inteligentný maloobchod v Číne sa spoločnosť Suning.com rozhodla vybudovať ucelený koncept maloobchodného ekosystému fungujúci online aj offline, aby zabezpečila rôznorodú zákaznícku skúsenosť a zaistila pripravenosť slúžiť spotrebiteľom kedykoľvek a kdekoľvek. Zriadenie novej skupiny s akvizíciou obchodných domov Wanda by malo ďalej posilniť výhody spoločnosti Suning.com v režime offline, zlepšiť jej celkové zdroje maloobchodných reťazcov a zvýšiť podnikateľský potenciál spoločnosti pri rozvíjaní nových obchodných príležitostí prevádzkovania obchodov so všetkými kategóriami tovaru, najmä módnych výrobkov, lifestylových produktov a rýchloobrátkového spotrebného tovaru.

Tridsaťsedem obchodných domov Wanda sa nachádza v mestách prvej a druhej úrovne v Číne s viac ako 4 miliónmi registrovaných zákazníkov. Prostredníctvom tejto dohody spoločnosť Suning.com využije aj svoje výkonné technologické možnosti, ako je strojové učenie, umelá inteligencia a internet vecí na urýchlenie digitalizácie riadenia prevádzky v tradičných obchodných domoch s cieľom zvýšiť kvalitu služieb a ziskovosť celého odvetvia.

Zhang Jindong, prezident spoločnosti Suning Holdings Group uviedol: „Prosperita odvetvia kamenných maloobchodov sa nemôže opierať o tradičné modely a skúsenosti. Musí byť vystavaná na inovatívnej technológii a trhových koncepciách, ktoré budú neustále prinášať kvalitu a služby šité na mieru zákazníkom."

Suning a Wanda budujú strategickú spoluprácu od roku 2015 a v roku 2018 posilňujú svoje partnerstvo, keď Suning získava akvizíciou malý podiel v dcérskej spoločnosti firmy Wanda zodpovednej za obchodné riadenie.

O spoločnosti Suning  

Spoločnosť Suning vznikla v roku 1990 a je jedným z popredných obchodných podnikov v Číne s dvoma verejnými spoločnosťami v Číne a Japonsku. V roku 2018 sa spoločnosť Suning Holdings už po tretí raz umiestnila na druhom mieste medzi 500 najvýznamnejšími neštátnymi podnikmi v Číne s ročným obratom 557 875 miliárd (približne 69 miliárd EUR). S ambíciou „dostať sa na čelo ekosystému v rôznych odvetviach podporovaním vysokej kvality života pre všetkých" posilnila a rozšírila spoločnosť Suning svoju základnú činnosť prostredníctvom rôznorodých vertikálnych priemyselných odvetví: Suning.com, Logistika, Finančné služby, Technológia, Realitné služby, Šport, Médiá a Zábava a investície. Spoločnosť Suning.com je uvedená na rebríčku Fortune Global 500 za rok 2017 aj 2018.

www.suningholdings.com 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/821418/Suning_Wanda_Stores.jpg  

Kontakt: Edd Ross, H+K Strategies (London) Edd.Ross@HKstrategies.com D: +44-207-973-4470

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring