OTS: Suning má na konte nový rekord počas Dňa nezadaných s nárastom počtu...

TASR, 14. novembra 2019 11:02

OTS: Suning má na konte nový rekord počas Dňa nezadaných s nárastom počtu objednávok cez rôzne kanály o 76 % 

Nanjing, Čína, 14. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Suning.com (ďalej len „spoločnosť"), maloobchodná spoločnosť z rebríčka Fortune Global 500 a najväčší čínsky inteligentný maloobchod s online predajom aj kamennými pobočkami (O2O) vo vlastníctve spoločnosti Suning Holdings Group, uverejnil údaje z nákupného festivalu počas Dňa nezadaných, ktoré dokladujú nárast nákupných objednávok o 76 % a nový rekord. Po zavedení maloobchodného formátu s kompletným sortimentom sa spoločnosť Suning snaží poskytovať zákazníkom lepšie služby a rýchle dodávky prostredníctvom nákupného festivalu Dňa nezadaných.

Hlavné momenty nákupného festivalu počas Dňa nezadaných spoločnosti Suning.com:

11. novembra sa nákupného festivalu zúčastnilo viac ako 13 000 kamenných obchodov, obchodné domy Suning Plaza a Suning.com Plaza navštívilo 10 miliónov zákazníkov.

Ako nový člen rodiny Suning dosiahol Carrefour China so svojimi 210 obchodmi tržby vo výške 3,12 miliárd RMB, čo predstavuje nárast o 43 %, objednávky online prekročili objem 2,04 milióna.

Suning.com sa spojila s Hunan TV s cieľom odvysielať celonárodný televízny galaprogram, pozvať mnoho čínskych celebrít a dosiahnuť prvé miesto v hodnotení televízneho publika na celoštátnej úrovni.

Počas reklamy Dňa nezadaných prilákalo Suning.com viac ako 500 popredných svetových značiek a 1 milión nových VIP zákazníkov.

Počet online objednávok domácich spotrebičov sa zvýšil o 79 % a v prípade 5G smartfónov o 459 %.

Suning Finance tiež zaznamenal pokrok, keď mu objem objednávok vzrástol o 139 % a počet splátkových transakcií sa zvýšil o 498 %.

Objem predaja z maloobchodného cloudového obchodu Suning.com, ktorý sa zameriava najmä na mestá úrovne 4 až 6 v Číne, sa v porovnaní s minulým rokom zvýšil o 1032,9 %, čo poukazuje na výrazný rastový trend trhu.

Prezident skupiny Suning Holdings Group Zhang Jindong uviedol: „Pre spoločnosť Suning ide o iný nákupný festival Dňa nezadaných. Nezameriavame sa iba na propagáciu cien, spotrebiteľské skúsenosti sa pre nás stali dôležitejšími. Boli sme tak svedkami pokroku v pohlcujúcom nákupnom zážitku pre spotrebiteľov. Deň nezadaných je len začiatok. Budeme pokračovať v ponuke čo najlepších produktov a služieb a tvorbe spotrebiteľského prostredia, ktoré bude priaznivejšie pre zákazníkov."

Zabezpečenie maloobchodného predaja s kompletným sortimentom bude lepšie slúžiť novým generáciám poskytovaním kvalitných výrobkov, zábavy a pohodlného nákupu. Integrácia online nákupov a kamenných pobočiek sa stane perspektívnym trendom rozvoja spoločnosti Suning.

O spločnosti Suning Holdings Group 

Spoločnosť Suning vznikla v roku 1990 a je jedným z popredných obchodných podnikov v Číne s dvoma verejnými spoločnosťami v Číne a Japonsku. V roku 2019 sa spoločnosť Suning Holdings umiestnila medzi tromi špičkovými značkami spomedzi 500 najvýznamnejších neštátnych podnikov v Číne s ročným obratom 602,5 miliardy RMB (približne 77,24 miliárd EUR) a v kategórií internetových maloobchodov sa prepracovala na samotný vrchol. S ambíciou „dostať sa na čelo ekosystému v rôznych odvetviach podporovaním vysokej kvality života pre všetkých" posilnila a rozšírila spoločnosť Suning svoju základnú činnosť prostredníctvom rôznorodých vertikálnych priemyselných odvetví vrátane komerčných nehnuteľností, finančných služieb a športu. Spoločnosť Suning.com ako hlavná dcérska spoločnosť a priekopník offline aj online maloobchodu, je uvedená na rebríčku Fortune Global 500 už tri roky za sebou od 2017 do 2019.

Kontakt:

Edd Ross

+44 2079734470

Edd.ross@hkstrategies.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring