OTS: Stellar Cyber bude v partnerstve s ESETom ...

TASR, 24. apríla 2024 8:37

OTS: Stellar Cyber bude v partnerstve s ESETom poskytovať optimalizované riešenie na detekciu a reakciu na hrozby

Integrácia umožní nákladovo úsporné a efektívne odhaľovanie hrozieb a reakciu na ne pre poskytovateľov riadených bezpečnostných služieb (MSSP) a podniky, čo zvýši ochranu bezpečnostných operácií pred rýchlo sa vyvíjajúcimi hrozbami

• Spoločnosti Stellar Cyber a ESET spolupracujú na poskytovaní vysoko optimalizovaných riešení na detekciu a reakciu na hrozby

• Vďaka bohatým, telemetrickým údajom z globálnych zdrojov od ESETu získa riešenie Open XDR od Stellar Cyber lepšiu proaktívnu bezpečnostnú pozíciu, čím sa zníži počet nástrojov potrebných pre bezpečnostné operácie na ochranu svojich prostredí

• Nízka miera falošných poplachov, rýchly čas nápravy, nízka náročnosť spracovania a automatizácia s podporou AI – vďaka týmto prínosom je platforma ESET PROTECT veľmi žiadanou bezpečnostnou platformou novej generácie

Bratislava a San Jose 24. apríla (TASR/OTS) - (BUSINESS WIRE) - ESET, globálna spoločnosť zameraná na digitálnu bezpečnosť novej generácie, ohlásila nové partnerstvo so spoločnosťou Stellar Cyber, inovátorom Open XDR, s cieľom spoločne poskytovať optimalizované riešenie na detekciu a reakciu na hrozby, ktoré umožňuje MSSP a podnikom chrániť lokálne, cloudové, hybridné a IT/OT prostredia a zároveň zachovívať nákladovú úspornosť a efektívnosť.

Stellar Cyber a ESET prinášajú produkty s inteligentnou automatizáciou, ktorá umožňuje bezpečnostným tímom pracovať efektívnejšie a účinnejšie. Platforma ESET PROTECT a jej moduly s podporou AI umožňujú organizáciám jednoducho chrániť celé firemné prostredie, ktoré vďaka proaktívnemu prístupu ESETu zameranému na prevenciu s podporou využiteľnej telemetrie z celého sveta zabraňuje ransomvéru a iným útokom prerásť do rozsiahlych bezpečnostných incidentov.

Integrácia so Stellar Cyber, ktorá sa špecializuje na spracovanie a analýzu dát z odlišných produktov pomocou modelov hlbokého strojového učenia na automatickú identifikáciu podozrivých hrozieb, čo umožňuje rýchlu nápravu hrozieb, prinesie bezpečnostným tímom trvalú výhodu pred útočníkmi.

„Sme veľmi radi, že môžeme oznámiť naše partnerstvo s ESETom a hodnotu našich spoločných riešení,“ povedal Andrew Homer, viceprezident pre strategické partnerstvá v Stellar Cyber. „S ESETom máme spoločnú vášeň pomáhať zabezpečovať našich zákazníkov pomocou výkonného automatizovaného riešenia na kľúč.“

Po prijatí a normalizácii bohatých dát o hrozbách od ESETu identifikuje platforma Stellar Cyber pomocou strojového učenia potenciálne hrozby voči prostrediu. Po zistení hrozby umožnia integrované možnosti reakcie Stellar Cyber, s doplnkovou integráciou systémov ESET, bezpečnostnému analytikovi vykonať nápravné opatrenia proti hrozbe priamo z používateľského rozhrania Stellar Cyber, čím sa celý proces zjednodušuje.

Medzi hlavné výhody integrácie patrí:

• Zlepšenie proaktívnej bezpečnosti podnikov a poskytovateľov bezpečnostných služieb

• Výrazné zníženie počtu nástrojov potrebných na ochranu organizácie

• Zvýšenie produktivity bezpečnostného tímu eliminovaním manuálnych procesov spojených s presunom dát medzi rôznymi nástrojmi

• Nízka miera falošných poplachov na pomery odvetvia vďaka špičkovým technológiám na detekciu hrozieb, ktoré sú súčasťou kombinovaného riešenia.

„Potreby zákazníkov sú pre nás absolútne prvoradé,“ povedal Michal Jankech, viceprezident segmentu SMB a MSP v spoločnosti ESET. „Vďaka veľkému množstvu hotových integrácií, ktoré má Stellar Cyber k dispozícii, môžu naši zákazníci posilniť svoje bezpečnostné operácie bez dodatočných nákladov,“ dodal.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tomto novom partnerstve, prečítajte si stručné informácie o riešení: https://stellarcyber.ai/wp-content/uploads/2024/04/04-24_SC_ESET_Solution-Brief_v1.pdf .

O spoločnosti Stellar Cyber

Platforma Stellar Cyber Open XDR poskytuje komplexné, zjednotené zabezpečenie bez zložitostí, čím umožňuje úsporným bezpečnostným tímom na akejkoľvek úrovni zručností úspešne zabezpečiť svoje prostredia. Vďaka Stellar Cyber organizácie znižujú riziko s včasnou a presnou identifikáciou a nápravou hrozieb a zároveň znižujú náklady, udržiavajú investície do existujúcich nástrojov a zvyšujú produktivitu analytikov, čím dosahujú 8-násobné zlepšenie MTTD a 20-násobné zlepšenie MTTR. Spoločnosť sídli v Silicon Valley. Ak máte záujem o viac informácií, kontaktujte https://stellarcyber.ai.

O spoločnosti ESET

ESET poskytuje špičkovú digitálnu bezpečnosť na predchádzanie útokom skôr než nastanú. Spojením sily AI a ľudských znalostí si ESET udržiava náskok pred známymi aj vznikajúcimi kybernetickými hrozbami, vďaka čomu chráni podniky, kritické infraštruktúry a jednotlivcov. Či už ide o ochranu koncových bodov, cloudov alebo mobilných zariadení, jej riešenia a služby s podporou AI a orientované na cloud sú neustále vysoko efektívne a ľahko použiteľné. Technológia ESET využíva masívnu detekciu a reakciu, extra bezpečné šifrovanie a viacfaktorovú autentifikáciu. Vďaka nepretržitej ochrane v reálnom čase a silnej lokálnej podpore poskytujeme používateľom ochranu a prevádzku podnikov bez prerušenia. Neustále sa vyvíjajúce digitálne prostredie si vyžaduje progresívny prístup k bezpečnosti: Spoločnosť ESET sa venuje prvotriednemu výskumu a intenzívnemu spravodajstvu o hrozbách, s podporou výskumných a vývojových stredísk a silnej globálnej siete partnerov. Viac informácií nájdete na stránke www.eset.com alebo nás sledujte na sociálnych sieťach LinkedIn, Facebook a X.

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Kontakty

Charlie Rubin

Story Communications

charlie@storypr.com

510-908-3356

Zdroj: Stellar Cyber

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring