OTS: SPP - distribúcia už po necelých dvoch hodinách opravila plynovod

TASR, 18. októbra 2012 9:36

OTS: SPP - distribúcia už po necelých 2 hodinách opravila plynovod poškodený požiarom na Obchodnej ulici v Bratislave

Požiar plynovej prípojky pravdepodobne zapríčinil požiar odpadkového koša

Bratislava 18. októbra (TASR-OTS) - Dnes v skorých ranných hodinách následkom požiaru na Obchodnej ulici v Bratislave došlo k roztaveniu strednotlakovej plynovej prípojky (STL prípojka), ktorá začala horieť. Plynová prípojka patrí prevádzkovateľovi distribučnej plynárenskej siete, spoločnosti SPP – distribúcia, a.s.

Podľa aktuálnych, nám dostupných informácií je možné, že požiar STL prípojky vznikol až ako následok požiaru odpadkového koša. Presné príčiny požiaru už vyšetruje polícia.

Pracovníci Pohotovostnej služby spoločnosti SPP – distribúcia, a.s., okamžite prišli na miesto, odstavili uzávery na STL plynovode a izolovali miesto udalosti, čím došlo k prerušeniu distribúcie plynu pre 302 odberateľov kategórie domácnosť, 186 odberateľov kategórie maloodber a 2 odberateľov z kategórie stredný odber.

Práce na odstraňovaní havárie sa začali okamžite. Už o necelé 2 hodiny, teda o 8.20 hodine sa podarilo pracovníkom SPP – distribúcia, a.s., opraviť poškodené miesto po požiari, opätovne natlakovať plynovod a od 8.21 hodine sa uvádzajú do prevádzky jednotlivé odberné miesta. Škody zatiaľ vyčíslené neboli. K zraneniam, našťastie, nedošlo. V prípade ďalších informácií a nových skutočností budeme správu aktualizovať.

Ivana Zelizňáková

manažér pre komunikáciu

Mlynské nivy 44/b, 825 11 Bratislava

tel.: +421 (2) 6262 6029

e-mail: ivana.zeliznakova@spp-distribucia.sk

www.spp-distribucia.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

pop ed

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring