OTS: Spoznajte všetky druhy najúspešnejších online stávok a zabavte sa

OTS, 17. decembra 2018 9:35

Bratislava 17. decembra (TASR/OTS) - Časy keď boli stávky na hokej len o tom, kto vyhrá alebo prehrá, sú už nenávratne preč. Dnes si môžete staviť na počet gólov, vylúčení alebo na to, akým stavom zápas skončí. V súčasnosti existujú rôzne typy stávok, ako aj ich kombinácia a platí to aj pre stávky na tenis.

Sólo stávka
Sólo alebo single stávka je ten najjednoduchší spôsob tipovania. Ide o to, že si stavíte na jeden zápas a na to, ktorý tím vyhrá. Staviť si môžete aj na remízu. Ako príklad uvedieme online tipovanie zápasov na hokej. V prípade výherného tímu získate sumu podľa kurzu, v prípade prehry prídete iba o vklad.

AKU stávky
Ďalším druhom sú stávku kumulované, čo znamená, že na jednom tikete sú minimálne 2 stávky. Takéto stávky si musíte dobre zvážiť, pretože tiket je výherný len v prípade, že trafíte všetky zápasy. Pre každý zápas je stanovený iný kurz a celkový kurz pre tiket sa vypočítate prenásobením všetkých kurzov na zápasy. A vyskúšať si to môžete aj pri pohodlnom tipovaní tenisu.

Kombinácie
Aj v tomto prípade si stavíte na viacero zápasov. Zároveň si stavíte aj na to, koľko z vašich tipov vyjde. Môžete si teda tipnúť na 10 zápasov a to, že z nich trafíte napríklad 8. Rôzne kombinácie znamenajú aj rôznu kombináciu kurzov a teda aj výšku výhry.
Výhry sú pri tomto type stávok nižšie ako pri AKU stávkach, ale šanca na úspech je zasa o čosi vyššia, pretože pri tipovaní online budete mať prehľad o tom, akú sumu môžete vyhrať pri rôznych kombináciách s ohľadom na vklady.

Ďalšie druhy stávok
Okrem troch hlavných druhov stávok existujú aj ďalšie. Môžete si staviť napríklad na to, ktorý hráč dá v zápase gól. Čo sa gólov týka môžete si staviť aj na ich počet v zápase. Pokiaľ mávate šťastie a dobrý odhad, zatipovať si môžete aj na priebeh zápasu, resp. na stav po polčase, tretine a podobne. Spomenúť treba aj Ázijský handicap - stávka pri ktorej sa jednému tímu pridá zdanlivý náskok. Tento náskok pridáva stávková kancelária. Je ich veľa, takže svoju zábavu a koníček si naozaj môžete spestriť.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring