OTS: Spoločnosti Stream TV A BOE sa spájajú, aby na celosvetový trh priniesli...

TASR, 10. januára 2018 15:00

Spoločnosti Stream TV A BOE sa spájajú, aby na celosvetový trh priniesli 3D s vysokým rozlíšením bez okuliarov

PHILADELPHIA, 10. januára 2018 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Stream TV Networks, Inc. a BOE Technology Group Co., Ltd. s potešením oznamujú začiatok spolupráce pri spájaní panelov s vysokým rozlíšením od spoločnosti BOE s oceňovanou technológiou 3D bez okuliarov spoločnosti Stream TV (@UltraD3). Veľkosť panelov sa rôzni od mobilných telefónov cez monitory na počítače až po televízory s veľkou obrazovkou, takže projekt bude umožňovať vývoj zariadení v celom odvetví spotrebnej elektroniky.

„Teraz, keď máme panely 8K, televízory a monitory 4K sú už zastarané," povedal Mathu Rajan, výkonný riaditeľ spoločnosti Stream TV. „Panely s vysokým rozlíšením od partnera, akým je BOE, nám umožnia výrazný posun na globálnom trhu." # 8K # 8KTV

Riešenia Ultra-D od Stream TV sú považované za najlepšiu svetovú technológiu bez okuliarov využívajúcu pokročilú optiku a výkonné algoritmy na vykresľovanie, ktoré vytvárajú 140-stupňový uhol zobrazenia pre všetkých v miestnosti doplnený o jasný, čistý, živý a prispôsobiteľný 3D zážitok bez potreby okuliarov.

„Ľudské oko nedokáže rozpoznať rozdiel medzi 4K a 8K v plochom 2D zobrazení," dodal Rajan. „Bez použitia tretej roviny v podstate všetky tie pixely odhadzujete preč. My sme sa rozhodli tie extra pixely použiť pre ostrosť a hĺbku, aby sme vytvorili dokonalý zážitok, ktorý prináša výrobcom zariadení a ich zákazníkom skutočnú hodnotu."

Prvým výsledkom spolupráce Stream TV a BOE je ultra-3D displej s 8K Lite bez okuliarov, ktorý bude dostupný iba na súkromnú prezentáciu v stánku Stream TV na výstave Consumer Electronics Show (@CES #CES2018), Kongresové centrum v Las Vegas, Centrálna sála # 10939. Viac informácií získate na adrese: press@Ultra-D.com.

O SPOLOČNOSTI STREAM TV NETWORKS, INC: Stream TV je technologická spoločnosť so sídlom vo Philadelphii. Jej prelomová technológia Ultra-D je jediné 3D riešenie bez okuliarov, ktoré prináša úžasné vizuálne zobrazenie, ako aj konverziu obsahu z ľubovoľného 2D alebo 3D zdroja. www.Ultra-D.com

O SPOLOČNOSTI BOE: Spoločnosť BOE je priekopníkom v oblasti inovácií a vývoja technológií TFT-LCD, ktorá sa venuje zrýchleniu vývoja nových zobrazovacích zariadení, ako sú flexibilné zobrazenia, rozšírená a virtuálna realita. Spoločnosť BOE sa zameriava na vývoj ľahkých, tenkých, úsporných a ekologických výrobkov s vysoko farebnou vernosťou, s vysokým rozlíšením a širokouhlým zobrazením. Neustále zlepšuje vizuálny zážitok pre mobilné telefóny, tablety, notebooky, monitory, televízory a ďalšie zariadenia. http://www.boe.com/en/index/pei.html

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/626823/Stream_TV_Networks.jpg

KONTAKT: Stream TV Media Contact: Kris Ellenberg, M +1 (310) 430-1772, press@Ultra-D.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring