OTS: Spoločnosti PureCircle a Almendra urovnali patentový spor v USA

TASR, 21. januára 2021 14:57

Spoločnosti PureCircle a Almendra urovnali patentový spor v Spojených štátoch amerických. Podarilo sa dosiahnuť mimosúdne vyrovnanie.

SINGAPUR 21. januára /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Spoločnosti PureCircle a Almendra mimosúdne urovnali v Spojených štátoch amerických patentový spor, ktorý sa týkal produktov značky Steviarome® firmy Almendra a ich užívania.

K 31. decembru 2020 spoločnosti PureCircle a Almendra dobrovoľne ukončili všetky spory týkajúce sa nárokov oboch strán a všetky protinároky tak následne zanikli.

Súčasťou vyrovnania je podpis licenčnej zmluvy medzi firmami Almendra a PureCircle, na základe ktorej môže spoločnosť Almendra aj naďalej predávať svoje chuťové prísady Steviarome® po celom svete. Všetky ostatné ustanovenia tejto zmluvy sú dôverné.

OTÁZKY:

Jackson Pillow, Komunikačný manažér v spoločnosti PureCircle

Email: Jackson.Pillow@purecircle.com

Telefón: +1 (630) 256 8394

Kimberly Hunter, Finančná riaditeľka spoločnosti Almendra

Email: Kimberly.H@almendra.com

Telefón: +1 (708) 926-5403

O spoločnosti PureCircle

PureCircle je popredný výrobca a inovátor v oblasti skvele chutiacich sladidiel na báze stévie a modifikátorov chuti. Firma svoje produkty dodáva globálnemu trhu s nápojmi a potravinárskemu priemyslu. Spoločnosť PureCircle má svoje vlastné výskumné a vývojové centrum, kde vyvíja skvelé chuťové a veľmi kvalitné potravinárske prísady na báze stévie.

Firma spolupracuje s farmármi, ktorí pestujú rôzne druhy stévie a s nápojovými a potravinárskymi spoločnosťami, ktoré chcú zlepšovať kvalitu svojich produktov s nulovou alebo nízkou kalorickou hodnotou a využívať geneticky neupravené rastlinné prísady. Pre viac informácií navštívte stránku: www.purecircle.com

O spoločnosti Almendra

Almendra je súkromnou spoločnosťou, ktorá dodáva prírodné sladidlá a chuťové prísady výrobcom potravín a nápojov s cieľom zlepšiť chuť a kvalitu potravinárskych výrobkov. Vďaka tímovej práci, inováciám, duševnému vlastníctvu a know-how firma vyvíja a dodáva kvalitné chuťové prísady a sladidlá, ktoré uspokoja nároky zákazníkov na potraviny a nápoje so zníženým obsahom cukrov.

Firma Almendra sídli v Singapure a svoje produkty vyrába v Thajsku, odkiaľ ich dodáva zákazníkom do celého sveta.

Viac informácií o spoločnosti Almendra nájdete na webovej stránke www.almendra.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1423029/Almendra_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring