OTS: Spoločnosti Peckar & Abramson, ALTANA, Breyer Rechtsanwälte, a...

TASR, 15. januára 2021 16:45

Spoločnosti Peckar & Abramson, ALTANA, Breyer Rechtsanwälte, a PS Consulting, oznamujú vytvorenie aliancie Leading Construction Lawyers: Medzinárodná aliancia profesionálov v oblasti stavebného práva

New York, Paríž a Stuttgart, 15. januára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Pod hlavičkou spoločnosti Leading Construction Lawyers (LCL) vznikla medzinárodná aliancia v oblasti stavebného práva. Aliancia bola vytvorená na základe preeminentných postupov v oblasti stavebného práva v americkej právnickej kancelárii Peckar & Abramson, PC, francúzskej právnickej kancelárii Altana, nemeckej právnickej kancelárii Breyer Rechtsanwälte a konzultačnej spoločnosti PS Consulting so sídlom v Paríži.

Novovzniknutá aliancia LCL Alliance bude slúžiť pre potreby odvetvia stavebníctva a infraštruktúry pre nadnárodnú dokonalosť v oblasti právnych služieb v stavebníctve a ako medzinárodné fórum pre vedenie pri riešení problémov odvetvia.

Členovia LCL Alliance majú prístup zameraný na klienta a odvetvie. Primárnym cieľom Aliancie LCL je vzájomná podpora pri poskytovaní vynikajúcich výsledkov a pragmatických riešení, stratégií a rád; to všetko v záujme poskytovania služieb klientom členských firiem v súvislosti so širokou škálou projektov po celom svete, od infraštruktúry, dopravy, energetiky, ropy a zemného plynu až po priemyselné a stavebné projekty.

Poslaním aliancie LCL Alliance je podporovať členské firmy pri ponúkaní najvyššej úrovne právnych služieb v oblasti staviteľstva pre zúčastnené strany vo všetkých fázach projektu v celej Európe, Amerike, Ázii a Perzskom zálive.

Srdcom poslania LCL Alliance je spolupráca medzi najvýznamnejšími firmami a odborníkmi v oblasti stavebného práva na celom svete.

Spoločnosti LCL Alliance a ich príslušní právnici sa venujú odvetviu stavebníctva a infraštruktúry a majú najbohatšie znalosti a skúsenosti z práva v oblasti stavebníctva a infraštruktúry.

Aliancia LCL Alliance je postavená na základe spoločných hodnôt a prístupu, ktorý prijali jej zakladatelia: pragmatické spojenie výnimočných skúseností a schopností spolu s akademickou angažovanosťou a priemyselnými službami. Aliancia LCL bude podporovať členské firmy v snahe dosiahnuť vynikajúce výsledky a ponúka najpraktickejšie a najinovatívnejšie riešenia výziev, ktorým čelia zákazníci a medzinárodná komunita v oblasti infraštruktúry.

Keď zakladajúci členovia LCL Alliance začali navzájom spolupracovať uvedomili si, že využívajú doplnkové kultúry, zvyky a právne postupy, ako aj podobné obchodné, právne a kolaboratívne prístupy. Vzácna zhoda, ktorá sa medzi členskými firmami vyskytla, presahovala hranice a prechádzala jurisdikciami podľa zvykového práva aj občianskeho zákonníka. Prirodzene nasledovalo vytvorenie formálnejšieho spojenectva.

Celkovo má LCL Alliance viac ako 130 odborníkov a technických konzultantov prítomných v rôznych jurisdikciách v Európe a Spojených štátoch, pričom mnoho z týchto osôb je vysoko uznávaných v stavebnom a infraštruktúrnom práve. Aj keď sú to nadnárodné spoločnosti a ponúkajú jedinečné spojenectvo a pracovné vzťahy medzi členskými firmami, každá členská firma a ich príslušní právnici zostávajú nezávislí.

Ak sa chcete dozvedieť viac o LCL Alliance, navštívte stránku www.lclalliance.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1396105/LCL_Logo.jpg

Kontakt: Jennifer Papantonio, jpapantonio@pecklaw.com, 201-343-3434 x 2283

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring