OTS: Spoločnosť Zynga zverejnila finančné výsledky za štvrtý štvrťrok a...

TASR, 12. februára 2021 14:32

Spoločnosť Zynga zverejnila finančné výsledky za štvrtý štvrťrok a celý rok 2020

Dosiahla najvyššie štvrťročné tržby a najvyšší počet predplatiteľov vo svojej histórii

Dosiahla najväčší štvrťročný nárast prevádzkovej hotovosti vo svojej histórii

Je na ceste udržať si svoju pozíciu popredného svetového vydavateľa hier pre mobilné telefóny

Smeruje k ďalšiemu rastu v roku 2021 i nasledujúcom období

San Francisco 12. februára (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Zynga Inc. (Index Nasdaq: ZNGA) zverejnila finančné výsledky za štvrtý štvrťrok a celý rok končiaci 31. decembrom 2020, a to prostredníctvom Hlásenia o tržbách za štvrtý štvrťrok roku 2020 (Q4 2020 Quarterly Earnings Letter). Toto Hlásenie bolo publikované v sekcii pre vzťahy s investormi na webových stránkach spoločnosti. Pozrite si toto Hlásenie v prílohe alebo navštívte webové stránky http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20210210005120/en/ „V tomto neuveriteľnom roku naše talentované a vytrvalé tímy opäť dosiahli skvelé výsledky za štvrtý štvrťrok v histórii spoločnosti Zynga. Naše výkony po celý rok 2020 nám pomohli posilniť si pozíciu jedného z popredných vydavateľov mobilných hier na svete," povedal generálny riaditeľ spoločnosti Zynga, Frank Gibeau . „Naše produkty a služby zažívajú skvelý štart aj v roku 2021, na čele s naším projektom Forever Franchises, hrou Harry Potter: Puzzles & Spells, ktorá nabrala nový dych, a dvoma novými hrami od štúdia Rollic, ktoré patria medzi dve najviac sťahované mobilné hry na svete. Stratégia spoločnosti Zynga na rok 2021 a nasledujúce roky bude založená na ďalšom zlepšovaní našich online služieb, vydávaní nových hier a investovaní do nových príležitostí."

Vedenie spoločnosti Zynga usporiadalo 10. februára 2021 o 14.00 h tichomorského času (17.00 h východoamerického času) konferenciu, za účelom diskusie o finančných výsledkoch firmy. V rámci konferenčného hovoru bolo možné klásť otázky a spoločnosť Zynga sa snažila odpovedať na čo najviac z nich.

Prístup ku konferenčnému hovoru je prostredníctvom webovej stránky http://investor.zynga.com - kde je tiež po skončení konferencie k dispozícii záznam, alebo si môžete záznam konferencie vypočuť na nasledujúcich telefónnych číslach:

Telefónne číslo zdarma: (800) 537-0745

Medzinárodné telefónne číslo: (253) 237-1142

ID konferencie: 8094404

O spoločnosti Zynga Inc.

Zynga je svetová jednotka v oblasti interaktívnej zábavy a jej poslaním je spájať svet prostredníctvom hier. Viac ako miliarda ľudí hrá rôzne hry od spoločnosti Zynga, ako sú napríklad CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry od spoločnosti Zynga sú dostupné vo viac ako 150 krajinách a možno ich hrať na sociálnych sieťach alebo mobilných zariadeniach po celom svete. Zynga bola založená v roku 2007 a sídli v San Franciscu. Okrem toho má ďalšie pobočky v Spojených štátoch amerických, Kanade, Veľkej Británii, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Viac informácií nájdete na webových stránkach www.zynga.com alebo sa so spoločnosťou Zynga spojte prostredníctvom sociálnych sietí Twitter, Instagram, Facebook alebo na blogu Zynga.

Výhľadové vyhlásenia

Táto tlačová správa obsahuje výhľadové vyhlásenia týkajúce sa, okrem iného, obchodné ciele a príležitostí k budúcemu rastu. Výhľadové vyhlásenia obsahujú slová, ako sú napríklad "výhľad", "očakávať", "plánovať", "zamýšľať", "bude", "predvídať", "veriť", "cieľ", vrátane rôznych tvarov týchto slov. Rovnako tak všetky vyhlásenia uvedené v tejto tlačovej správe v budúcom čase sú považované za výhľadové vyhlásenia. Dosiahnutie cieľa alebo úspešné splnenie skutočností uvedených v týchto výhľadových vyhláseniach podlieha významným rizikovým faktorom a závisí od splnenia radu predpokladov a očakávaní. Na výhľadové vyhlásenia, založené na informáciách, ktoré máme k dispozícii v deň zverejnenia tejto správy, sa nedá spoliehať. Neprijímame žiadnu povinnosť aktualizovať výhľadové vyhlásenia. Ďalšie informácie o rizikových faktoroch a predpokladoch, ktoré ovplyvňujú naše podnikanie, sú alebo budú podrobnejšie uvedené v našich verejných správach predkladaných Komisii pre cenné papiere a burzy (SEC), ktorých kópie možno získať na našich webových stránkach pre vzťahy s investormi na adrese http://investor.zynga.com alebo na webových stránkach Komisie pre cenné papiere (SEC) www.sec.gov.

Upozornenie vydavateľa

Video materiály a grafiku k hrám spoločnosti Zynga si môžete stiahnuť na tejto webovej stránke: http://bit.ly/ZyngaQ42020

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210210005120/en/

Zdroj: Zynga

Multimédiá

Document

Q4 2020 List pre akcionárov

Logo

Kontakt:

Investor Relations:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Media Relations:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring