OTS: Spoločnosť Zynga získala tím spoločnosti Echtra Games vedený vývojármi...

TASR, 4. marca 2021 14:21

Spoločnosť Zynga získala tím spoločnosti Echtra Games vedený vývojármi hier Diablo a frančízy Torchlight

• Pridáva do spoločnosti Zynga talentovaný vývojový tím s rozsiahlymi skúsenosťami s rôznymi platformami • Prináša proprietárne vývojové nástroje a technológie pre rôzne platformy zo spoločnosti Echtra Games • Posilňuje vývojové schopnosti spoločnosti Zynga pre budúce multiplatformové projekty • Tím Echtra Games bude v spolupráci so štúdiom Zynga NaturalMotion vyvíjať novú, zatiaľ neohlásenú RPG hru pre viac platforiem.

San Francisco 4. marca --(TASR/OTS/BUSINESS WIRE)-- Spoločnosť Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), globálny líder v oblasti interaktívnej zábavy, dnes oznámila, že získala Echtra Games, multiplatformové herné štúdio zložené z vývojového tímu, ktorého hlavní členovia predtým formovali svet akčných hier so žánrovo definujúcimi titulmi ako sú Diablo, Diablo II, frančíza Torchlight a iné.

Tím Echtra Games posilňuje hernú budúcnosť spoločnosti Zynga na viacerých platformách vďaka talentovaným vývojárom s rozsiahlymi skúsenosťami s hraním na rôznych platformách, ako aj vlastnými vývojovými nástrojmi a technológiami pre rôzne platformy, ktoré sú postavené na Unreal Engine. Tím Echtra Games bude vyvíjať nové, ešte neohlásené RPG hry určené pre viaceré platformy v spolupráci so štúdiom Zynga NaturalMotion.

"Max a jeho tím z Echtra Games je zodpovední za niektoré z najlegendárnejších herných vlastností, aké boli kedy vytvorené, a sú odborníkmi na žáner akčných RPG a vývoj naprieč platformami. Som nadšený, že môžem privítať tím Echtra Games v rodine Zynga," uviedol Frank Gibeau, výkonný riaditeľ spoločnosti Zynga. "Táto akvizícia prispeje k rozšíreniu našich ikonických licencií a značiek z mobilných zariadení na počítače a konzoly a pomôže ďalej rozšíriť celkový adresný trh spoločnosti Zynga."

"Spoločnosť Echtra Games sa teší z toho, že sa stane členom rodiny Zynga," uviedol Max Schaefer, generálny riaditeľ spoločnosti Echtra Games. "Zdieľame víziu spoločnosti Zynga, že hry pre rôzne platformy sú nevyhnutnou súčasťou budúcnosti RPG a interaktívnej zábavy a chceme sa do nich zapojiť a uplatniť pri tomto úsilí naše obrovské skúsenosti a talent."

Spoločnosť Echtra Games bola založená v roku 2016 a vedie ju skúsená skupina priemyselných veteránov. Max Schaefer a jeho tím spoluzakladali spoločnosti ako Blizzard North, Flagship Studios a Runic Games a majú bohaté skúsenosti s vývojom herných titulov ako sú Diablo, Diablo II, frančíza Torchlight, Sims 4 a iné. Skúsení dlhoroční zamestnanci spoločnosti Echtra Games spolupracovali so spoločnosťami ako Blizzard, Disney, Electronic Arts, Runic Games, Kabam a Undead Labs. Vývojový tím spoločnosti Echtra Games zverejnil a spustil živé služby pre mobilné zariadenia, počítače, Playstation 4, XBox One a Nintendo Switch.

Poznámka vydavateľa:

Kľúčové grafiky sú dostupné na nasledujúcom odkaze: https://www.dropbox.com/sh/zt2yw10epgmbol5/AAAER_7l74stge--9VocMcqPa?dl=0

O spoločnosti Zynga Inc.

Zynga je svetová jednotka v oblasti interaktívnej zábavy a jej poslaním je spájať svet prostredníctvom hier. Viac ako miliarda ľudí hrá rôzne hry od firmy Zynga, ako sú napríklad CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry od spoločnosti Zynga sú dostupné vo viac ako 150 krajinách a možno ich hrať na sociálnych sieťach alebo mobilných zariadeniach po celom svete. Zynga bola založená v roku 2007 a sídli v San Franciscu. Okrem toho má ďalšie pobočky v Spojených štátoch amerických, Kanade, Veľkej Británii, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Viac informácií nájdete na webových stránkach www.zynga.com alebo sa so spoločnosťou Zynga spojte prostredníctvom sociálnych sietí Twitter, Instagram, Facebook alebo blogu.

O spoločnosti Echtra Games Inc.

Echtra Games je herné štúdio so sídlom v San Franciscu zložené z ostrieľaných vývojárov, ktorí pomohli formovať svet akčných hier na hrdinov. Tím založil začiatkom roku 2016 Max Schaefer, spolutvorca žánrových herných sérií ako Torchlight a Diablo. Dlhoročný sen oživiť svet Torchlight ho inšpiroval k tomu, aby znovu spojil najlepších vývojárov v odbore a vytvoril prvý projekt štúdia Torchlight III. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stránku: www.echtragames.com.

FORWARD-LOOKING STATEMENT

Táto tlačová správa obsahuje výhľadové vyhlásenia týkajúce sa, okrem iného, obchodných cieľov a príležitostí k budúcemu rastu vzhľadom na hry na viacerých platformách a ich rozširovanie na našom celkovom adresovateľnom trhu, ako aj o budúcich projektoch vývoja hier. Výhľadové vyhlásenia obsahujú slová, ako sú napríklad "výhľad", "očakávať", "plánovať", "zamýšľať", "bude", "predvídať", "veriť", "cieľ", vrátane rôznych tvarov týchto slov. Rovnako tak všetky vyhlásenia uvedené v tejto tlačovej správe v budúcom čase sú považované za výhľadové vyhlásenia. Dosiahnutie cieľa alebo úspešné splnenie skutočností uvedených v týchto výhľadových vyhláseniach podlieha významným rizikovým faktorom a závisí od splnenia radu predpokladov a očakávaní. Na výhľadové vyhlásenia, založené na informáciách, ktoré máme k dispozícii v deň zverejnenia tejto správy, sa nedá spoliehať. Neprijímame žiadnu povinnosť aktualizovať výhľadové vyhlásenia. Ďalšie informácie o rizikových faktoroch a predpokladoch, ktoré ovplyvňujú naše podnikanie, sú alebo budú podrobnejšie uvedené v našich verejných správach predkladaných Komisii pre cenné papiere a burzy (SEC), ktorých kópie možno získať na našich webových stránkach pre vzťahy s investormi na adrese http://investor.zynga.com alebo na webových stránkach Komisie pre cenné papiere (SEC) www.sec.gov.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20210303005013/en/

Kontakty

Investor Relations:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Media Relations:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Zdroj: Zynga

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring