OTS: Spoločnosť Zynga vymenovala Noela Watsona do predstavenstva spoločnosti

TASR, 17. júla 2020 18:56

San Francisco 17. júla (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Zynga Inc. (Index Nasdaq: ZNGA), globálny líder v oblasti interaktívnej zábavy, dnes oznámila, že Noel Watson, finančný riaditeľ firmy TrueCar Inc., bol menovaný členom predstavenstva spoločnosti Zynga, ako nezávislý riaditeľ. Noel Watson je skúsený manažér s veľkými skúsenosťami s budovaním digitálnych služieb a riadením tímov a stal sa deviatym členom predstavenstva spoločnosti Zynga.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20200716005015/en/

Spoločnosť Zynga vymenovala Noela Watsona do predstavenstva spoločnosti (Fotografia: Business Wire)

"Noel prináša do spoločnosti Zynga viac ako 20 rokov skúseností z úspešného manažérskeho pôsobenia vo funkciách finančného alebo prevádzkového riaditeľa," povedal Frank Gibeau, generálny riaditeľ spoločnosti Zynga. "Jeho bohaté skúsenosti s rýchlo rastúcimi digitálnymi službami, spájaním firiem a akvizíciami, budú pre našu spoločnosť veľkým prínosom. Sme radi, že môžeme Noela privítať v predstavenstve a auditnom výbore spoločnosti Zynga. "

Watson nastúpil do firmy TrueCar Inc., ktorá je popredným online trhoviskom v oblasti automobilového priemyslu, ktoré zákazníkom ponúka najinovatívnejšie a najlepšie služby pri nákupe áut, v roku 2019, a to na pozíciu finančného riaditeľa, zodpovedného za finančné záležitosti firmy, vrátane vedenia účtovníctva a vzťahov s investormi. Pred príchodom do spoločnosti TrueCar, zastával Watson pozíciu hlavného účtovníka vo firme TripAdvisor Inc., ktorá je najväčšou online cestovateľskou platformou na svete, s viac ako 400 miliónmi jedinečných návštevníkov mesačne. Svoju kariéru začal ako daňový poradca v spoločnosti Arthur Andersen LLP a potom zastával manažérske pozície v bostonských technologických firmách ArrAy Inc. a Way Systems, odkiaľ v roku 2006 odišiel do firmy TripAdvisor. Watson získal bakalársky titul v odbore účtovníctvo na univerzite Bryant. "Teším sa na prácu v predstavenstve spoločnosti Zynga v čase, keď firma dynamicky rastie a darí sa jej napĺňať svoje poslanie prepájať svet prostredníctvom hier," povedal Noel Watson. "Vzhľadom na to, že mobilný telefón dnes vlastní a používa stále viac ľudí a podľa odhadov bude do konca roku 2020 hrať mobilné hry viac ako 2,5 miliardy ľudí, má Zynga skvelú príležitosť stať sa hybnou silou v oblasti online zábavy, stavať na svojich ikonických značkách a ponúknuť zákazníkom služby, ktoré milujú."

"Po mesiacoch rokovaní som veľmi rada, že Noel Watson prichádza do predstavenstva firmy Zynga," povedala Ellen Siminoff, riaditeľka spoločnosti Zynga pre menovanie zamestnancov a správu spoločnosti. "Vzhľadom k tomu, že spoločnosť Zynga očakáva ďalší rast, sú Noelove skúsenosti dôležité na to, aby sme aj naďalej boli úspešní. Noel preukázal schopnosť viesť a rozhodovať a jeho názory budú v našej spoločnosti neoceniteľné."

Členmi predstavenstva spoločnosti Zynga sú Frank Gibeau, Regina Dugan, William "Bing" Gordon, Louis Lavigne Jr, Carol Mills, Mark Pincus, Janice Roberts a Ellen Siminoff. V rámci predstavenstva spoločnosti Zynga bude pán Watson pôsobiť v audítorskom výbore, spolu s jeho ďalšími členmi, ktorými sú Louis Lavigne, Jr., Carol Mills a Ellen Siminoff.

Upozornenie vydavateľa Obrazové a fotografické materiály pre tlačové použitie nájdete na webovej stránke https://bit.ly/ZyngaBODAnnouncement

O spoločnosti Zynga Inc. Zynga je globálnym lídrom v oblasti interaktívnej zábavy s poslaním prepojiť svet prostredníctvom hier. Do dnešného dňa hrala hry patriace pod franšízu Zynga viac ako miliarda ľudí. Medzi tieto hry patria CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!TM, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry spoločnosti Zynga sú k dispozícii vo viac ako 150 krajinách a sú hrateľné na sociálnych platformách a mobilných zariadeniach po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 2007 so sídlom v San Franciscu, má pobočky v USA, Kanade, Spojenom kráľovstve, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Viac informácií nájdete na stránke www.zynga.com alebo sledujte spoločnosť Zynga na sociálnych sieťach Twitter, Instagram, Facebook alebo na blogu Zynga blog.

Výhľadové vyhlásenia Táto tlačová správa obsahuje výhľadové vyhlásenia týkajúce sa, okrem iného, rastu spoločnosti Zynga a mobilného herného priemyslu. Výhľadové vyhlásenia obsahujú slová, ako napríklad "budúce", "zamýšľať sa", "bude", "očakávať", "plánovať", "predvídať", "veriť", vrátane rôznych tvarov a synoným týchto slov. Rovnako tak všetky vyhlásenia uvedené v tejto tlačovej správe v budúcom čase sú považované za výhľadové vyhlásenia. Dosiahnutie cieľa alebo úspešné splnenie skutočností uvedených v týchto výhľadových vyhláseniach podlieha významným rizikám, neistotám a predpokladom. Na takéto výhľadové vyhlásenia, založené na informáciách, ktoré máme k dispozícii v deň zverejnenia tejto správy, sa nedá spoliehať. Neprijímame žiadnu povinnosť aktualizovať výhľadové vyhlásenia. Ďalšie informácie o týchto rizikách, neistotách a predpokladoch sú alebo budú podrobnejšie opísané v našich verejných správach predkladaných Komisii pre cenné papiere a burzy (SEC), ktorých kópie možno získať na našich webových stránkach pre vzťahy s investormi na adrese http://investor.zynga.com alebo na webovej stránke Komisie pre cenné papiere a burzy (SEC), na adrese www.sec.gov.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200716005015/en/

Kontakty Zynga Investor Relations: Rebecca Lau Investors@zynga.com Zynga Press: Sarah Ross Sarah@zynga.com

Zdroj: Zynga Inc. Multimédiá

Fotografia Spoločnosť Zynga vymenovala Noela Watsona do predstavenstva spoločnosti (Fotografia: Business Wire)

Logo

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring