OTS: Spoločnosť Zynga uvádza na trh novú príťažlivú logickú dobrodružnú hru M...

TASR, 18. septembra 2019 15:00

Spoločnosť Zynga uvádza na trh novú príťažlivú logickú dobrodružnú hru Merge Magic!

Hra Merge Magic! je nasledovníkom výrazného hitu Merge Dragons!, umožňuje hráčom vyčarovať nové mýtické bytosti

SAN FRANCISCO --(BUSINESS WIRE)(TASR-OTS)-- Spoločnosť Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), svetový líder v oblasti interaktívnej zábavy, dnes oznámila uvedenie hry Merge Magic! Ide o úplne novú dobrodružnú logickú hru, v ktorej môžu hráči čarovať v novom mysterióznom svete spojením viacerých bytostí a spájaním nových predmetov aby vyhrali odmeny, ktoré im odomknú nové očarujúce prekvapenia.

Nová dobrodružná logická hra Merge Magic! (Grafika: Business Wire)

Hra Merge Magic! je vyvinutá spoločnosťou Gram Games, štúdiom, ktoré stojí za celosvetovými hitmi ako Merge Dragons!, 1010! a Six!. Hra má nové sviežu, ohromujúcu grafiku a veľmi pútavé hranie, ktoré vám umožní prispôsobiť skladbu vašej vlastnej záhrady naplnenej jedinečnými a magickými šelmami. Premýšľali ste niekedy, ako bude vyzerať kombinácia páva a mačky? Zviera „Peacat“ v hre Merge Magic!, je iba jedným z mnohých nikdy nevidených, nepredstaviteľných hybridných zvierat, ktoré môžete v hre objaviť.

„Chceli sme vytvoriť novú logickú hru, v ktorej môžu hráči spojiť čokoľvek a vytvoriť jedinečné mýtické bytosti, ktoré ešte nikto nevidel,“ povedal Eren Yanik, produktový riaditeľ spoločnosti Gram Games. „Možnosti v hre Merge Magic! sú vzrušujúce, hra má náš typický znak „spoj a vytvor“, aby ponúkla hráčom očarujúce nové výšky, ponúkajúce veľa hlbokých skúmaní a pohltila ich počas cesty. Naše budúce herné udalosti tiež ponúknu komunite rôzne spôsoby interakcie a užívania si hrania, v neposlednom rade naše plánované udalosti na túto jeseň a Halloween.“

V hre Merge Magic! hráči objavia očarované príbehy a úlohy v tajomnom svete Mythia, kde dokážu všetko spojiť do lepších a silnejších vecí pre svoju cestu „cez spájanie“. Jediná nádej v hre ako sa vymaniť zo začarovanej zeme spočíva v neobyčajnej sile hráča čokoľvek spájať - vajíčka, stromy, poklady, hviezdy, magické kvety a dokonca mýtické bytosti.

Hra “Merge Magic! prenáša hráčov do fantastických nových svetov, v ktorých objavia mýtické bytosti, ako je mocný jednorožec a divoká víla, a vytvoria ešte nikdy predtým nevídané hybridné zvieratá, ako je kombinácia slona a motýľa - butterphant,“ povedal Bernard Kim, prezident vydavateľstva v Zynga. „Hráči nájdu hodiny zábavy pri objavovaní magických predmetov, vytváraní stvorení a začarovávaní nových tajomných ríš."

Z vajíčok sa môžu vyliahnuť magické zázraky, ktoré sa môžu vyvinúť tak, že odhalia nové, silnejšie hybridné tvory. Hráči sa stretnú a vyriešia náročné úrovne puzzle, v ktorých spájajú prvky, aby vyhrali, a potom zbierajú odmeny späť do svojej záhrady, ktorá rastie.

Pripravte sa odhaliť kúzla pri spájaní svojej záhrady k dokonalosti a vychutnajte si svoje úžasné tvory!

Funkcie hry:

· Objavte stovky fantastických objektov, ktoré sa dajú spojiť, zlúčiť a sú interaktívne vo viac ako 80 výzvach!

· Odhaľte víly, jednorožce, minotaury a nikdy predtým nevídané hybridné tvory ako Peacat (páv a mačka) a mnoho ďalších.

· Na záhrade bola vyslovená zlá kliatba: bojujte s hmlou a vrhnite kliatbu, aby ste ju obnovili a vzali si stvorenia späť domov!

· Dajte si pozor na čarodejnice: Na svojej logickej ceste sa môžete stretnúť so zlými čarodejnicami, takže buďte opatrní!

· Zúčastnite sa na častých podujatiach a vyhrajte pokročilé bytosti, ktoré si vezmete späť na vašu záhradu.

Merge Magic! je teraz zdarma dostupná pre iOS a Android.

Poznámka editora:

· Ak chcete zobraziť podporné prvky pre hru Merge Magic! vrátane úvodného traileru kliknite sem.

O spoločnosti Zynga Inc.

Zynga je globálnym lídrom v oblasti interaktívnej zábavy s poslaním prepojiť svet prostredníctvom hier. Do dnešného dňa hrala hry patriace pod franšízu Zynga viac ako miliarda ľudí. Medzi tieto hry patria CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry spoločnosti Zynga sú k dispozícii vo viac ako 150 krajinách a sú hrateľné na sociálnych platformách a mobilných zariadeniach po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 2007 so sídlom v San Franciscu, má pobočky v USA, Kanade, Spojenom kráľovstve, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Viac informácií nájdete na stránke www.zynga.com alebo sledujte spoločnosť Zynga na sociálnych sieťach Twitter a Facebook.

O spoločnosti Gram Games

Gram Games je štúdio na vývoj mobilných hier, ktoré sa zaviazalo poskytovať vysoko kvalitné spoločenské hry, ktoré vytvárajú skutočné puto prostredníctvom hry. Spoločnosť Gram Games, ktorá bola založená v roku 2012 a ktorú kúpila spoločnosť Zynga v roku 2018, vybudovala tím profesionálov z oblasti priemyslu zameraný na vytváranie pútavých hier pre mobilné platformy v ich štúdiách v Londýne a Istanbule - medzi tieto hry patria Merge Dragons! a 1010! Pre viac informácií navštívte www.gram.gs.

Výhľadové vyhlásenia

Táto tlačová správa obsahuje výhľadové vyhlásenia, ktoré sa, okrem iného, týkajú spusteniu hry a herných udalostí Merge Magic! Výhľadové vyhlásenia často obsahujú slová ako "výhľad", "projektovaný", "plánovaný", "mať v úmysle", "bude," "predvídať", "veriť", "cieľ", "očakávať", a vyhlásenia v budúcom čase sú vo všeobecnosti výhľadové. Dosiahnutie alebo úspech v skutočnostiach, na ktoré sa vzťahujú takéto výhľadové vyhlásenia, zahŕňa významné riziká, neistoty a predpoklady. Nemalo by sa nadmerne spoliehať na tieto výhľadové vyhlásenia, ktoré sú založené na informáciách nám dostupným k tomuto dátumu. Nepreberáme žiadnu povinnosť aktualizovať takéto vyhlásenia. Ďalšie informácie o týchto rizikách, neistotách a predpokladoch sú alebo budú podrobnejšie opísané v našich verejných podaniach pre Komisiu pre cenné papiere a burzu („SEC“), kópie ktorých je možné získať na našej internetovej stránke v sekcii Investor Relations na http://investor.zynga.com alebo na stránke SEC www.sec.gov

Fotografie/Multimediálna galéria k dispozícii: https://www.businesswire.com/news/home/52091866/en

Kontakty

Sarah Ross | Zynga saross@zynga.com | 310-924-1404

or

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa ONE PR Studio (for Zynga in the US) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Zdroj: Zynga

Multimédiá

Fotografia

Nová dobrodružná logická hra Merge Magic! (Grafika: Business Wire)

Fotografia

Nová dobrodružná logická hra Merge Magic! (Grafika: Business Wire)

Logo

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring