OTS: Spoločnosť Zynga oznámi finančné výsledky štvrtého kvartálu a celého...

TASR, 5. februára 2020 22:05

OTS: Spoločnosť Zynga oznámi finančné výsledky štvrtého kvartálu a celého roku 2019. Spoločnosť vykazuje najvyššie kvartálne a ročné výnosy vo svojej histórii. Najlepší ročný prevádzkový cash flow od roku 2011 vo výške 263 miliónov USD, čo je medziročný nárast o 56% Silné vedenie v roku 2019 predstavuje momentum pre pokračovanie rastu v roku 2020.

San Francisco, 5. februára (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) zverejnila finančné výsledky za štvrtý štvrťrok a celý rok, ktorý sa skončil 31. decembra 2019, zverejnením listu Q4 2019 o štvrťročných príjmoch od vedenia spoločnosti na jej webových stránkach pre vzťahy s investormi. Prečítajte si priložený Quarterly Earnings Letter alebo navštívte stránku http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results. „Náš výkon za Q4 znamenal pre spoločnosť Zynga vynikajúci rok. Živé služby sú základom našej viacročnej stratégie rastu a boli hlavným hnacím motorom našich najvyšších ročných výnosov a rezervácií,“ uviedol Frank Gibeau, generálny riaditeľ spoločnosti Zynga. „Naša dynamika v roku 2019 nás postavila pred ďalší rast v roku 2020. Očakávame, že naše portfólio živých služieb rozšírime z piatich na šesť a v druhej polovici tohto roku budeme mať potenciál uviesť na trh nové tituly. Aby sme ďalej urýchlili rast, vidíme viac príležitostí na získanie talentovaných tímov a koncesií na celom svete. “

Vedenie spoločnosti Zynga usporiada konferenčný hovor dnes o 13:30 hod (4:30 východného času), aby sme prediskutovali výsledky spoločnosti. Počas hovoru sa môžu klásť otázky a spoločnosť Zynga odpovie na čo najviac otázok.

Konferenčný hovor je prístupný na adrese http://investor.zynga.com - jeho prehrávanie bude k dispozícii na webe po ukončení hovoru alebo prostredníctvom nižšie uvedeného telefónneho čísla konferencie:

Bezplatné telefónne číslo: (800) 537-0745

Medzinárodné telefónne číslo: (253) 237-1142

ID konferencie: 7576703

O spoločnosti Zynga Inc.

Zynga je globálnym lídrom v oblasti interaktívnej zábavy s poslaním prepojiť svet prostredníctvom hier. Do dnešného dňa hrala hry patriace pod franšízu Zynga viac ako miliarda ľudí. Medzi tieto hry patria CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry spoločnosti Zynga sú k dispozícii vo viac ako 150 krajinách a sú hrateľné na sociálnych platformách a mobilných zariadeniach po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 2007 so sídlom v San Franciscu, má pobočky v USA, Kanade, Spojenom kráľovstve, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Viac informácií nájdete na stránke www.zynga.com alebo sledujte spoločnosť Zynga na sociálnych sieťach Twitter, Instagram, Facebook alebo na blogu Zynga blog.

Výhľadové vyhlásenia Looking Statements

Táto tlačová správa obsahuje výhľadové vyhlásenia týkajúce sa okrem iného rastu spoločnosti a uvedenia nových titulov. Výhľadové vyhlásenia často zahŕňajú slová ako „výhľad“, „predpokladaný“, „plánovaný“, „zamýšľaný“, „bude“, „predvídať“, „veriť“, „cieľ“, „očakávať“ a vyhlásenia v budúcom čase sú spravidla výhľadové. Dosiahnutie alebo úspešnosť záležitostí, na ktoré sa vzťahujú tieto výhľadové vyhlásenia, predstavuje významné riziká, neistoty a predpoklady. Nemalo by sa spoliehať na takéto výhľadové vyhlásenia, ktoré sú založené na informáciách, ktoré máme k dispozícii v deň tohto oznámenia. Nepreberáme žiadnu povinnosť aktualizovať takéto vyhlásenia. Ďalšie informácie o týchto rizikách, neistotách a predpokladoch sú alebo budú podrobnejšie opísané v našich verejných podaniach pre Komisiu pre cenné papiere a burzy (ďalej len „SEC“), ktorých kópie je možné získať na našej webovej stránke venovanej vzťahom s investormi na adrese http://investor.zynga.com alebo na webovej stránke SEC na www.sec.gov.

Poznámka editora

Ak chcete stiahnuť Zynga B-roll a kľúčové súčasti hier, navštívte stránku:

http://bit.ly/ZyngaQ42019

Fotografie/Multimediálna galéria k dispozícii: https://www.businesswire.com/news/home/52167957/en

Zdroj: Zynga Inc.

Kontakt:

Investor Relations:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Press:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Upozornenie:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring