OTS: Spoločnosť Yuyu Pharma bude exportovať testovacie súpravy ...

TASR, 18. júna 2020 15:47

Spoločnosť Yuyu Pharma bude exportovať testovacie súpravy SD BIOSENSOR COVID-19 na globálny trh

SOUL 18. júna (TASR/OTS/PRNewswire) -- Spoločnosť Yuyu Pharma (generálny riaditeľ Robert Wonsang Yu, KRX 000220) a SD BIOSENSOR (generálny riaditeľ Hyo-Keun, Lee) uzavreli dodávateľskú zmluvu, podľa ktorej bude Yuyu Pharma exportovať testovacie súpravy na COVID-19 na globálny trh. Vďaka globálnej sieti spoločnosti Yuyu Pharma spoločnosť rokuje s niekoľkými poskytovateľmi zdravotnej starostlivosti a poprednými nemocnicami o vývoze súprav COVID-19.

Americká agentúra FDA udelila povolenie na núdzové použitie (EUA) na STANDARD M nCoV Detekčnú súpravu v reálnom čase vyrobenú spoločnosťou SD BIOSENSOR už v apríli 2020. Vďaka EUA má spoločnosť SD BIOSENSOR oprávnenie dodávať STANDARD M nCoV Detekčnú súpravu v US. STANDARD M nCoV Detekčná súprava na detekciu v reálnom čase sa používa na rýchlu identifikáciu a detekciu nových nukleových koronavírusových kyselín (2019-nCoV) vo vzorkách ľudských nosohltanových výterov a výterov z hrdla. Ide o test RT-PCR, ktorý zosilňuje a diagnostikuje špecifickú génovú sekvenciu COVID-19.

Federálna agentúra pre riadenie núdzových situácií (FEMA), ktorá je agentúrou Ministerstva vnútornej bezpečnosti USA, kúpila testovacie súpravy SD Biosensor už v apríli 2020 za 5,2 milióna dolárov.

Hyo-Keun Lee, generálny riaditeľ spoločnosti SD BIOSENSOR, povedal: "Poskytujeme kvalitné súpravy od roku 2010. Naše testovacie súpravy na HIV, maláriu a syfilis sú už na zozname Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) predkvalifikovaných diagnostických produktov in vitro. Sme hrdí na to, že naše súpravy na COVID-19 pomôžu uľahčiť boj proti šíreniu koronavírusu a prípadne zachránia životy. Budeme naďalej poskytovať kvalitné výrobky, ktoré pomôžu zlepšiť zdravie ľudí na celom svete."

Robert Yu, generálny riaditeľ spoločnosti Yuyu Pharma, uviedol: „Partnerstvo so spoločnosťou SD BIOSENSOR pomôže zdravotníckym pracovníkom poskytnúť potrebné súpravy na COVID-19. Dúfame, že naše úsilie prispeje v boji proti koronavírusu."

O spoločnosti Yuyu Pharma

Yuyu Pharma (KRX: 000220) je farmaceutická spoločnosť založená v roku 1941. Spoločnosť vyrába, distribuuje a predáva farmaceutické výrobky, zdravotnícke pomôcky a liečivá v Južnej Kórei a juhovýchodnej Ázii. V súčasnosti sa spoločnosť Yuyu Pharma zameriava na vývoj nových liekov na liečenie zväčšenej prostaty a syndrómu suchého oka.

Yuyu pharma Kontakt

Global Sales Team

Franklin Park / sehoonpark@yuyu.co.kr

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1192302/STANDARD_M_nCoV_Real_Time_Detection_kit.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1192303/Yuyu_Pharma_Will_Export_COVID_19_Test_Kits.jpg

KONTAKT: Sean Yoon, +82-2-6972-9127, hjyoon@yuyu.co.kr; Franklin Park, +82-2-6972-9173

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring