OTS: Spoločnosť YPO si do pozície predsedu predstavenstva na obdobie...

TASR, 2. decembra 2019 11:00

OTS: Spoločnosť YPO si do pozície predsedu predstavenstva na obdobie 2020-2001 volí Anastasia (Tassosa) Economou

Dallas 2. decembra (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Prestížne spoločenstvo svetových lídrov YPO dnes oznámilo zvolenie Anastasia (Tassosa) Economou do najvyššej volenej pozície predsedu predstavenstva svojej organizácie na obdobie 2020-2021.

Anastasios Economou je 69. člen, ktorý bude zastávať túto funkciu po súčasnej predsedníčke YPO Elizabeth Zuckerovej. Výkon svojej funkcie začne 1. júla 2020.

Economou je členom organizácie YPO z Monaka a tiež zakladateľom a generálnym riaditeľom spoločnosti iGroup. So zameraním na investovanie relatívnej hodnoty sa spoločnosť iGroup snaží vyhľadávať firmy, ktoré sa nachádzajú na spodnej časti obchodného cyklu a investovať do nich. iGroup sa pohybuje najmä v odvetviach ako doprava, technológie, alkohol, nehnuteľnosti a biotechnológie. „YPO je veľmi blízke môjmu srdcu, ako moja druhá rodina," hovorí Economou. „Máme spoločné hodnoty a čas, ktorý spolu trávime, je pre mňa veľmi vzácny. Je pre mňa veľkou cťou, že si ma členovia YPO zvolili na post predsedu predstavenstva a budem veľmi rád, ak budem môcť slúžiť tejto rodine a naplniť činnosť našej organizácie ešte relevantnejšími aktivitami pre všetkých jej členov."

Predsedu predstavenstva YPO si zvolili jeho členovia. Economou bude pokračovať v napĺňaní odkazu jeho zakladateľa a prvého prezidenta Raya Hickoka, ktorý nastavil latku pre budúcich lídrov. "Tassos prichádza na post predsedu predstavenstva s nevšednou kombináciou zručností v obchode, skúseností s prácou v YPO a energickou osobnosťou, a to bude mať určite zásadný vplyv na našu organizáciu," hovorí Zuckerová. "Pracovať po jeho boku v nasledujúcom roku bude pre mňa radosťou aj cťou zároveň."

Economou vstúpil do spoločenstva YPO v roku 2005 a bol jeho aktívnym členom na lokálnej, regionálnej aj globálnej úrovni, pričom vystriedal viac ako 25 vedúcich pozícií.

Je voleným riaditeľom rady YPO a v súčasnosti tiež predsedom členskej rady, predsedom výboru pre obce a regióny a členom Výboru pre stratégiu a financie. Je tiež členom panelu pre obce a prominentných členov a pracovných skupín diverzity.

Anastasios Economou získal v roku 2017 najvyššie ocenenie za služby spoločenstvu YPO, cenu Alexandra L. Cappella. V tom istom roku získal tiež ocenenie Najlepší z najlepších - regionálnu cenu YPO za svoju prácu pre európsky región. Tassos je tiež tvorcom programu YPO LAB (cezhraniční vodcovia), v rámci ktorého členovia inšpirujú ostatných prerozprávaním príbehov, ktoré im navždy zmenili život.

O spoločenstve YPO YPO je globálne spoločenstvo lídrov s viac ako 28.000 vedúcimi predstaviteľmi vo viac ako 130 krajinách, vedené presvedčením, že svet potrebuje lepších vodcov. Členovia YPO sa navzájom inšpirujú a vyzývajú na základe otvoreného zdieľania a dôvery v rozmanitú komunitu. Členské spoločnosti zastupujú rôzne odvetvia a typy podnikov, zamestnávajú viac ako 22 miliónov ľudí na celom svete a generujú ročné príjmy vo výške 9 biliónov USD. Viac informácií nájdete na: ypo.org.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1029464/YPO_Logo.jpg  

Kontakt: Amy Reid, areid@ypo.org, +1 646 678 0575 (Spojené štáty) alebo Angela Mers, amers@ypo.org, +1 415 298 8534 (Spojené štáty) alebo Serena Marchionni, smarchionni@ypo.org, +34 69 990 3472 (Európa)

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring