OTS: Spoločnosť Yili začala s realizáciou programu ´Yili údolie zdravia...

TASR, 13. novembra 2019 10:12

Spoločnosť Yili začala s realizáciou programu "Yili údolie zdravia a inteligencie budúcnosti" s cieľom podporiť rozvoj odvetvia zdravotníctva

PEKING, 12. novembra 2019 (TASR/OTS/PRNewswire) -- Veľká čínska mliekarenská skupina Yili Inner Mongolia Yili v nedeľu začala s realizáciou projektu "Yili údolie zdravia a inteligencie budúcnosti" v meste Hohhot, hlavnom meste autonómneho regiónu Vnútorné Mongolsko v severnej Číne, ktorého cieľom je podpora zdravotníctva v regióne.

Nový program inteligentného údolia je rozsiahly komplexný projekt integrujúci priemysel, mesto a cestovný ruch, ktorého cieľom je vybudovať obývateľný región s primeranou ochranou životného prostredia.

Hlavná oblasť údolia, s ktorou projekt začína, sa rozprestiera na ploche 15 000 mu (15 mu sa rovná jednému hektáru) a jej základ tvorí mliekarenský priemysel. Jej úlohou bude spolupracovať s celkovým plánovaním regionálneho rozvoja s cieľom vytvoriť komplexný odvetvový systém integrujúci výrobu, vysokú školu, výskum, kultúru, cestovný ruch, podnikanie a rezidenčnú oblasť.

Podľa plánu rozvoja sa očakáva, že investície v hlavnej oblasti nábehu projektu prinesú najmenej 240 miliárd jüanov ako hospodársky príspevok do priemyselného reťazca a vytvoria asi 60 000 pracovných miest, čo uľahčí cielené zmiernenie chudoby v regióne.

Ai Lihua, podpredseda ľudovej vlády autonómneho regiónu Vnútorné Mongolsko, vyjadril nádej, že projekt urobí významný krok vpred v podpore komplexného zlepšovania tohto odvetvia s cieľom vybudovať vysokokvalitné ukážkové podniky rozvoja v celom regióne.

Pan Gang, prezident skupiny Yili, prezradil, že sa spoločnosť Yili spojí s medzinárodnými partnermi a využije efekt priemyselných zoskupení na vybudovanie zeleného, inteligentného, digitalizovaného a medzinárodného údolia zdravia v regióne, oživí čínsky mliekarensky priemysel a podporí oblasť zdravia na celom svete.

Na slávnostnom zahájení projektu skupina Yili podpísala dohodu o spolupráci v oblasti partnerstiev v priemyselnom reťazci so svojimi partnermi zo zahraničia, ktorá vnesie novú dynamiku do vysokokvalitného hospodárskeho rozvoja Vnútorného Mongolska.

Yili údolie zdravia a inteligencie budúcnosti vytvorí nové "Silicon Valley" globálneho zdravotníckeho priemyslu, aby podporila revitalizáciu mliekarenského priemyslu v Číne, podnietila kvalitný ekonomický rozvoj autonómneho regiónu a podnecovala rozvoj odvetvia zdravotníctva na celom svete.

Odkazy na obrazové prílohy: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=350555

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1027524/Yili_Future_Intelligence_and_Health_Valley.jpg

KONTAKT: Liu, Tel: +86-10-63074558

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring