OTS: Spoločnosť XCMG vysiela do krajín iniciatívy Novej hodvábnej cesty...

TASR, 4. marca 2021 10:15

Spoločnosť XCMG vysiela do krajín iniciatívy Novej hodvábnej cesty 400 vlajkových produktov

Chuzhou 3. marca (TASR-OTS) (PRNewswire) - Popredný výrobca stavebných strojov XCMG (000425.SZ) 18. augusta vypravil z Číny viac ako 400 kusov stavebných strojov, ktoré pricestujú do krajín iniciatívy Novej hodvábnej cesty (Belt and Road Initiative - BRI) vrátane krajín juhovýchodnej Ázie a Ruska.

Tento hromadný vývoz zahŕňa výrobky rôznych kategórií, vrátane rýpadiel, nakladačov, zrovnávačov a žeriavov, bude transportovaný po námornej hodvábnej ceste, s cieľom pomôcť v boji proti pandémii COVID-19 a pomôcť hospodárskemu oživeniu v týchto krajinách.

Spoločnosť XCMG dosahuje nepretržitý úspech na trhoch zúčastnených krajín BRI od roku 2013 a poskytuje svetové produkty a technickú podporu klientom na celom svete.

„V posledných rokoch spoločnosť XCMG aktívne podporuje našich zámorských spojencov pri urýchľovaní výstavby infraštruktúry. Rôzne riešenia sme prispôsobili tak, aby vyhovovali rôznym pracovným podmienkam každého regiónu, a neustále zlepšujeme naše popredajné služby prostredníctvom vytvárania profesionálnych servisných tímov, čo zaručuje plynulý a spoľahlivý chod zariadenia," uviedla Liu Jiansen, viceprezidentka spoločnosti XCMG a generálna manažérka spoločnosti XCMG Import and Export Ltd.

Medzitým spoločnosť XCMG vo februári dodala do Ruska 48 jednotiek prispôsobených nákladných žeriavov, ktoré vynikajú na globálnom trhu špičkovou kvalitou a spoľahlivým servisom. V roku 2020 spoločnosť XCMG zaznamenala 68-percentný rast predaja nákladných žeriavov.

Tri modely, SQS157ARU, SQ175ARU a SQS200ARU, sú známe pre svoju vysokú odolnosť proti chladu, mimoriadne dlhé dĺžky ramien a super zdvíhacie schopnosti. Pridaná automatická teleskopická vŕtacia časť a závesný kôš tiež poskytujú viacúčelové funkcie.

Na prispôsobenie sa zložitým miestnym stavebným podmienkam používajú všetky žeriavy elektrické zariadenie odolné voči nízkym teplotám a oceľové laná. XCMG tiež vyriešilo technické úzke miesto postupného rozpínania a kontrakcie viacerých valcov, ktoré zaisťuje stabilné a silné horizontálne rozpínanie a kontrakciu. Vlastná vyvinutá technológia riadenia nosného teleskopického zdvíhania XCMG účinne zabraňuje poškodeniu žeriavu spôsobenému preťažením a nadmernou vzdialenosťou.

„Odhodlanie k vysokokvalitnému vývoju je jadrom trojstupňovej medzinárodnej stratégie spoločnosti XCMG, ktorá sa snaží prinášať klientom produkty a služby, ktoré sú „pokročilé a trvácne", uviedla Liu.

O spoločnosti XCMG 

XCMG je nadnárodná spoločnosť na výrobu ťažkých strojov s históriou 78 rokov. V súčasnosti je na štvrtom mieste svetového priemyslu stavebných strojov. Spoločnosť vyváža do viac ako 187 krajín a regiónov po celom svete.

Ďalšie informácie nájdete na stránke www.xcmg.com

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/1447409/image.jpg

Kontakt: Wang Lin, +86-516-87565404, xcmg_media@163.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring