OTS: Spoločnosť XCMG naďalej podporuje výstavbu infraštruktúry v rámci...

TASR, 5. augusta 2019 12:05

OTS: Spoločnosť XCMG naďalej podporuje výstavbu infraštruktúry v rámci Iniciatívy pásu a cesty. K obnove štadióna, na ktorom sa odohrá Svetový pohár FIFA 2022, prispeje viac než 330 nových stavebných prvkov.

Chuzhou, Čína, 5. augusta (TASR-OTS)(PRNewswire) - Popredný čínsky výrobca stavebných strojov spoločnosť XCMG (000425.SZ) ukončila obnovu betónovej konštrukcie štadióna so 40 000 miestami v Katare, na ktorom sa uskutoční Svetový pohár FIFA 2022. V súčasnosti je na mieste prestavby neustále aktívnych 330 rôznych typov zariadení značky XCMG. Odhaduje sa, že projekt, ktorý sa začal v roku 2016, sa dokončí do konca roku 2020.

George Annich, generálny riaditeľ firmy AHA, ktorá zastupuje XCMG v Katare, uviedol: „Mechanizmy značky XCMG by mohli bez problémov dosiahnuť ciele stanovené organizátormi pri adekvátnych nákladoch a bez vysokých popredajných poplatkov. Budúcnosť výroby je v Číne."

Spolu s projektom obnovy futbalového štadióna pre Svetový pohár FIFA 2022 spoločnosť XCMG začala od roku 2013 niekoľko ďalších významných krokov na trhoch krajín „Pásu a cesty". Spoločnosť XCMG predáva svoje výrobky 63 krajinám a regiónom Iniciatívy pásu a cesty a jej vývoz predstavuje 74 % celkového svetového obchodu.

XCMG v súčasnosti prevádzkuje päť spoločných podnikov a montážnych závodov v Uzbekistane, Malajzii, Poľsku a Kazachstane so 67 primárnymi distribútormi, 72 zámorskými centrami náhradných dielov, ôsmimi dcérskymi spoločnosťami, 13 miestnymi pobočkami a viac ako 300 servismi a 155 stanicami s náhradnými dielmi v krajinách Iniciatívy pásu a cesty.

V záujme poskytovania lepších služieb klientom a rozšírenia spolupráce s krajinami Iniciatívy pásu a cesty plánuje spoločnosť XCMG založiť dve marketingové spoločnosti, vytvoriť štyri nové zastúpenia, menovať desať primárnych distribútorov a ponúknuť 16 servisov opráv a náhradných dielov.

„XCMG aktívne podporuje projekty v oblasti infraštruktúry, ako je štadión svetového pohára v Katare 2022, v krajinách Iniciatívy pásu a cesty. Využívame nielen rozvojové príležitosti Zameriavame sa tiež na sociálnu zodpovednosť pri podpore hospodárskeho rozvoja v krajinách Iniciatívy pásu a cesty," poznamenal Jiansen Liu, viceprezident spoločnosti XCMG.

Prvé priame zahraničné regionálne centrum náhradných dielov XCMG bolo uvedené do prevádzky 6. januára 2018 v Nairobi v Keni. Jeho služby vo východnej Afrike prispievajú k posilňovaniu partnerstiev v regióne.

Nigéria, ako jedna z afrických krajín produkujúcich ropu, má priemernú dennú spotrebu benzínu 40 miliónov litrov, ale viac ako 80 percent sa do krajiny, napriek tomu, dováža. Realizátori projektu výstavby rafinérie Dangote v zóne Lekki Free Lagos pri Lagose nakúpili od roku 2015 viac ako 1 400 zariadení XCMG za niekoľko miliónov dolárov, pričom jedno z nich, pásový žeriav s hmotnosťou 1 250 ton, je najťažším zariadením, aké kedy Čína vyviezla.

http://www.xcmg.com

Kontakt:

Han Zhang

953973793@qq.com

+86-516-8773 9408

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring