OTS: Spoločnosť We Company podáva Registračný výkaz pre navrhované počiatočné...

TASR, 15. augusta 2019 15:55

OTS: Spoločnosť We Company podáva Registračný výkaz pre navrhované počiatočné verejné ponuky

New York, 15. augusta (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť We Company oznámila, že podala registračný výkaz na formulári S-1 Komisii pre cenné papiere a burzy (ďalej len „SEC“) týkajúci sa jej počiatočnej verejnej ponuky bežných akcií triedy A. Počet akcií, ktoré sa majú ponúknuť, a cenové rozpätie pre navrhovanú ponuku ešte neboli stanovené.

Spoločnosti J. P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC, BofA Merrill Lynch, Barclays, Citigroup, Credit Suisse, HSBC, UBS Investment Bank a Wells Fargo Securities budú slúžiť ako spoločný bookrunningový manažér pre túto ponuku. Ponuka sa uskutoční iba prostredníctvom prospektu. Kópie predbežného prospektu týkajúce sa ponuky, ak sú k dispozícii, možno získať od: J. P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, alebo telefonicky na (866) 803-9204 (bezplatné číslo); a Goldman Sachs & Co. LLC, Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, alebo telefonicky na (866) 471-2526, alebo faxom na číslo (212) 902-9316, alebo emailom na Prospectusny@ny.email.gs.com.

Vyhlásenie o registrácii týkajúce sa týchto cenných papierov bolo podané SEC, ale ešte nenadobudlo účinnosť. Tieto cenné papiere nesmú byť predávané, a ponuky nesmú byť akceptované skôr ako registračný výkaz nadobudne platnosť. Táto tlačová správa nepredstavuje ponuku na predaj alebo výzvu na ponuku na kúpu týchto cenných papierov ani nenabáda k predaju týchto cenných papierov v žiadnom štáte alebo jurisdikcii, v ktorej sú takáto ponuka, výzva alebo predaj nezákonné pred registráciou alebo kvalifikáciou na základe práva o cenných papieroch daného štátu alebo jurisdikcie.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190814005373/en/

Zdroj: The We Company

Kontakty:

Press

Jimmy Asci, Gwen Rocco

Press@wework.com

Investors

Aristaia Vasilakis, Chandler Salisbury

investor@we.co

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu