OTS: Spoločnosť Walgreens pretvára najväčší národný vernostný program...

TASR, 20. novembra 2020 16:04

Spoločnosť Walgreens pretvára najväčší národný vernostný program zameraný na zdravie a zdravý životný štýl na myWalgreens, ktorý zákazníkom ponúka oveľa viac výhod

Jednou z nových výhod je najrýchlejšie vyzdvihnutie tovaru v ten istý deň - už za 30 minút

Deerfield 20. novembra (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Walgreens dnes oznámila uvedenie produktu myWalgreens, čo je úplná novinka v rámci vernostného programu, ktorá zákazníkom ponúkne rozsiahle nové výhody vrátane najrýchlejšej ponuky vyzdvihnutia tovaru v ten istý deň*. Zákazníci teraz môžu nakupovať produkty týkajúce sa zdravia a zdravého životného štýlu online v kompletne prepracovanej mobilnej aplikácii a potom si ich vyzdvihnúť v obchode, na chodníku alebo v drive-thru pobočke vzdialenej do 30 minút jazdy autom.**

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20201119005676/en/

Walgreens vyzdvihnutie na chodníku (Fotografia: Business Wire)

Spoločnosť Walgreens má najväčší národný vernostný program zameraný na zdravie a zdravý životný štýl, ktorý má viac ako 100 miliónov členov. Teraz je pre jeho členov jednoduchšie ako kedykoľvek predtým udržiavať sa dobrom zdravotnom stave, pohodlne nakupovať a šetriť peniaze a čas vo viac ako 9 000 obchodoch, na webe Walgreens.com a v mobilnej aplikácii.

Nové výhody sú, okrem mnohých ďalších, už spoločnosťou Walgreens poskytované. Patrí medzi ne donášková služba domov prostredníctvom spoločnosti DoorDash a Postmates a Klub úspor pri nákupe na predpis (Prescription Savings Club) so zľavou až 80% z maloobchodnej ceny.

Členovia myWalgreens sa môžu rýchlo zaregistrovať a jednoducho bez akýchkoľvek nákladov teraz dostanú:

- Odmenu Walgreens Cash platnú v celom obchode v hodnote 1 % - Odmenu Walgreens Cash platnú pre produkty Walgreens v hodnote 5 % - Exkluzívne ponuky "Iba pre vás"

Navyše, mobilná aplikácia teraz ponúka širokú škálu zdravotných a wellness služieb pre zákazníkov a pacientov, vrátane nepretržitého chatu s lekárňou, prístupu k vyhľadaniu a rezervácii lekárskej starostlivosti a očkovania, prispôsobeného zdravotného a wellness poradenstva, upozornení na chrípku v reálnom čase a viac. Predchádzajúca verzia aplikácie je už veľmi populárna a bola stiahnutá viac ako 65 miliónov krát.

"Spoločnosť Walgreens, ako americká komunitná lekáreň, poskytuje bezkonkurenčné skúsenosti, ktoré zákazníkom a pacientom pomáhajú riadiť ich zdravie a pohodu počas najťažšej zdravotnej krízy našich životov," uviedol John Standley, prezident spoločnosti Walgreens. "Ako vždy zostáva jadrom našej ponuky viac ako 25 000 komunitných lekárnikov. Naši farmaceuti a tímy starostlivosti o pacientov sa venujú nielen vydávaniu liekov recept - poskytujú dôveryhodné rady, osobnú podporu a širokú škálu služieb."

Uvedenie členstva myWalgreens predstavuje ďalší míľnik v digitálnej transformácii spoločnosti. Spoločnosť Walgreens poskytuje zákazníkom čoraz viac výhod a vysoko personalizované prostredie vďaka spolupráci s tými najlepšími partnermi v oblasti technológií a zákazníckych prehľadov ako sú spoločností Microsoft, Adobe a Epsilon.

Členovia programu myWalgreens môžu online alebo prostredníctvom aplikácie využiť nasledovné výhody:

Ušetrite čas a zvýšte pohodlie

- Nakupujte z kompletného sortimentu pozostávajúceho z viac ako 27 000 položiek, vrátane produktov pre každodenné zdravie a wellness a voľno predajných produktov, ako aj fotografií

- Pridajte spôsob platby do svojej digitálnej peňaženky pre rýchlejšie bezkontaktné platby

- Pri pokladni môžete okamžite uplatniť odmeny Walgreens

- Vyberte si digitálne potvrdenky pre rýchle bezkontaktné platby a pre sledovanie nákupov

Zostaňte zdravý

- Získajte bonus Walgreens Cash za dosiahnutie zdravotných cieľov

- Denne dostávajte prispôsobené odporúčania pre zdravie a wellness, ako aj miestne prognózy životného prostredia a zdravia v reálnom čase

Pomôžte komunitám

- Darujte svoje odmeny Walgreens Cash charite (oprávnené charitatívne organizácie sa budú striedať, počnúc projektom Full Plate Project, programom Comic Relief USA "Red Nose Day", ktorý sa usiluje o odstránenie chudoby detí)

Od dnešného dňa môžu súčasní členovia Walgreens Balance Rewards previesť svoje členstvo na myWalgreens na mywalgreens.com. Členovia programu Current Balance Rewards majú čas do 31. januára 2021, aby sa zaregistrovali na portáli myWalgreens, aby zabezpečili presunutie existujúcich odmien do nového programu. V priebehu niekoľkých nasledujúcich mesiacov oznámi myWalgreens ešte viac výhod pre zákazníkov a pacientov.

Kliknutím sem zobrazíte tlačové materiály myWalgreens vrátane loga, obrázkov a snímok obrazovky aplikácie.

O spoločnosti Walgreens Spoločnosť Walgreens (www.walgreens.com) je súčasťou divízie Walgreens Boots Alliance, Inc. Retail Pharmacy USA (Nasdaq: WBA), globálneho lídra v oblasti lekárenského maloobchodu a veľkoobchodu. Pretože je najobľúbenejšou americkou farmaceutickou, zdravotnou a kozmetickou spoločnosťou, účelom spoločnosti Walgreens je podporovať zdravie a pohodu každej komunity v Amerike. Spoločnosť Walgreens, ktorá prevádzkuje viac ako 9 000 maloobchodných prevádzok po celej Amerike, Portoriku a Amerických Panenských ostrovoch, je hrdá na to, že je lokálnou destináciou zdravia a obsluhuje približne 8 miliónov zákazníkov každý deň. Lekárnici Walgreens hrajú v systéme zdravotnej starostlivosti v USA rozhodujúcu úlohu tým, že poskytujú širokú škálu lekárenských a zdravotníckych služieb. Aby bolo možné najlepšie vyhovieť potrebám zákazníkov a pacientov, spoločnosť Walgreens ponúka skutočný omnikanál s platformami spájajúcimi fyzické a digitálne technológie podporované najnovšou technológiou na poskytovanie vysoko kvalitných produktov a služieb v miestnych komunitách po celej krajine.

* V porovnaní s celonárodnými veľkoobchodnými predajcami potravín a lekární, ktoré ponúkajú vyzdvihnutie v obchode zadarmo.

** V prípade obchodov Walgreens, ktoré nie sú otvorené 24 hodín, musia byť objednávky uskutočnené najmenej jednu hodinu pred zatvorením obchodu, aby bolo možné vyzdvihnutie. V opačnom prípade bude objednávka pripravená nasledujúci pracovný deň. Keď bude objednávka pripravená na vyzdvihnutie, zákazník bude informovaný e-mailom a budú mu zverejnené pokyny na vyzdvihnutie, ktoré sú v súlade s pokynmi pre udržiavanie odstupu. Nie je zaručené, že objednávky budú pripravené v časovom rozmedzí 30 minút a môžu sa meniť alebo nahrádzať v závislosti od dostupnosti produktu v čase zadania objednávky. Objednávky s položkami, predaj ktorých je vekovo obmedzený, je možné vyzdvihnúť iba v obchode. Objednávky liekov na predpis nie je možné vykonať, ale je možné ich objednať prostredníctvom služby Walgreens Express®. Ak chcete zistiť adresu a otváraciu dobu obchodu Walgreens vo vašej blízkosti, navštívte stránkuWalgreens.com/FindAStore.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201119005676/en/

Kontakty Walgreens PR Contact: Emily Hartwig-Mekstan emily.hartwig@walgreens.com

Walgreens Boots Alliance PR Contact: Morry Smulevitz morry.smulevitz@walgreens.com

Investor Relations: +1-847-315-2922   http://news.walgreens.com @WalgreensNews facebook.com/Walgreens

Zdroj: Walgreens

Multimédiá

Fotografia Walgreens vyzdvihnutie na chodníku (Fotografia: Business Wire)

Fotografia Príklad zdravotného upozornenia (Grafika: Business Wire)

Fotografia Walgreens vyzdvihnutie vo fotoslužbe (Fotografia: Business Wire)

Fotografia Značka pre vyzdvihnutie tovaru od spoločnosti Walgreens (Fotografia: Business Wire)

Fotografia Aplikácia myWalgreens pri vyzdvihnutí (Fotografia: Business Wire)

Fotografia Značka Walgreens pre vyzdvihnutie na chodníku (Fotografia: Business Wire)

Fotografia Domovská obrazovka (Grafika: Business Wire)

Fotografia myWalgreens (Grafika: Business Wire)

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring