OTS: Spoločnosť Tive získa 12 miliónov dolárov prostredníctvom kapitálového...

TASR, 16. decembra 2020 11:03

Spoločnosť Tive získa 12 miliónov dolárov prostredníctvom kapitálového financovania série A

S podporou spoločností RRE Ventures a Two Sigma Ventures ponúka spoločnosť Tive informácie o polohe a stave v reálnom čase pre každú časť dodávateľského reťazca.

Boston 16. decembra (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Tive, Inc., popredný poskytovateľ informácií o stave globálneho dodávateľského reťazca, dnes oznámila, že zabezpečila financovanie série A vo výške 12 miliónov dolárov od spoločnosti RRE Ventures, ku ktorému sa pridala aj spoločnosť Two Sigma Ventures za účasti existujúcich investorov NextView Ventures, Hyperplane Ventures, One Way Ventures, Fathom Ventures a ďalších. Nová investícia podporí rýchly rast spoločnosti Tive a podporí inováciu produktov pre bezproblémové sledovanie zásielok, varovania a analytiku.

Sledovanie zásielok je neuveriteľne komplikované, nespoľahlivé a drahé. Spoločnosť Tive to mení tým, že poskytuje v reálnom čase viditeľnosť celého procesu prepravy vrátane extrémne presných údajov o polohe a informácií o stave, ako je teplota, šok, vystavenie svetlu a vlhkosť. Uvedenie prvého sledovača od spoločnosti Tive, pripraveného na sieť 5G v priemysle sa stretlo s veľkým záujmom a schválením na trhu. Akceptácia zákazníkmi je na vzostupe s agresívnym rastom nových zákazníkov a 570 % rastom ročných výnosov, čo je čiastočne poháňané dodávkou prvého sledovača bez pohonu na lítium, ktorý reaguje na obavy trhu týkajúce sa bezpečnosti lítium-iónových batérií a dopadu na životné prostredie.

"Odvetvie lodnej dopravy ohodnotené na 20 biliónov dolárov začína očakávať viac," uviedol Raju Rishi, generálny partner spoločnosti RRE Ventures. "Rýchlo prijímajú riešenie od spoločnosti Tive, aby získali prehľad o svojich zásielkach v reálnom čase, čo im dáva úroveň informácií, ktorá v tomto priemysle ešte nebola zaznamenaná, ako aj nové okno príležitosti skutočne zasiahnuť v prípade nesprávneho zaobchádzania so zásielkami. Za štyri roky, čo poznáme Krenara, sme videli, že riešenie sledovania celej prepravy od spoločnosti Tive je agresívne vtiahnuté na trh rôznorodou zákazníckou základňou a sme hrdí, že podporujeme jeho a jeho tím, keďže budujú kategóriu definujúcu spoločnosť v oblasti sledovania dodávateľského reťazca."

"Vzhľadom na rastúci dopyt po celej rade sledovacích riešení spoločnosti Tive bolo zrejmé, že teraz nastal čas dramaticky rozšíriť našu schopnosť uspokojiť dopyt v priemysle," uviedol Krenar Komoni, generálny riaditeľ spoločnosti Tive, Inc. "Získanie podpory od spoločností RRE Ventures a Two Sigma Ventures, rovnako ako od našich súčasných investorov, znamená, že môžeme využiť ich odborné znalosti a zamerať sa na rast našej platformy zameranej na zákazníka. Infúzia rastového kapitálu znamená rýchlejšie uvádzanie produktov na trh, zvyšovanie našich predajných a marketingových snáh a pridanie kľúčového vedenia a rozširovanie našej medzinárodnej prítomnosti."

O spoločnosti Tive

Spoločnosť Tive zaisťuje sledovanie zásielok po celom svete v reálnom čase pomocou prehľadov založených na dátach z platformy Visibility ako služba (VaaS). So spoločnosťou Tive môžu prepravcovia a poskytovatelia logistiky tretích strán (3PL) sledovať a monitorovať polohu a stav svojich výrobkov počas prepravy. Riešenie VaaS od spoločnosti Tive poskytuje údaje generované špičkovými nástrojmi na sledovanie v tomto odbore, čo umožňuje klientom proaktívne optimalizovať ich zásielky, zlepšovať skúsenosti ich zákazníkov a sprístupňovať prehľady dodávateľského reťazca v reálnom čase. Spoločnosť Tive má sídlo v Bostone, MA. Ďalšie informácie nájdete na adrese: www.tive.co

Kontakt: James Waters jim@tive.co

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring