OTS: Spoločnosť Tiens usporadúva oslavu v Novom Dillí pri príležitosti svojho...

TASR, 8. novembra 2017 17:02

OTS: Spoločnosť Tiens usporadúva oslavu v Novom Dillí pri príležitosti svojho 22. výročia

Nové Dillí 8. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Čínsky medzinárodný konglomerát, Tiens Group, usporiadal v nedeľu v hlavnom meste Indie, Novom Dillí oslavu sprevádzanú sériou ďalších aktivít pri príležitosti svojho 22. výročia.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/598606/Tiens_Group.jpg

Na tomto medzinárodnom zhromaždení sa zúčastnilo približne 10 000 obchodných partnerov spoločnosti Tiens z takmer 50 krajín a regiónov.

„Spoločnosť Tiens sa veľmi aktívne zúčastňuje Iniciatívy pásu a cesty, zintenzívnila tempo globalizácie a zacielila sa na Indiu ako na jeden z hlavných trhov, kde chce zvýšiť mieru svojich investícií a vytvoriť ďalšie pobočky franšízy," povedal Li Jianing, generálny riaditeľ investičného a rozvojového centra spoločnosti Tiens.

„V Tiens sme si rozdelil svetový trh na 21 oblastí a v rámci nich optimalizovali rozdeľovanie zdrojov," povedal Li a dodal, že v súčasnosti sa Tiens postupne prepracoval do približne 37 krajín a regiónov vrátane USA, Austrálie, Francúzska, Kórejskej republiky (ROK), Spojených arabských emirátov (SAE) a iných.

Podľa slov Li Jianinga bude spoločnosť Tiens ďalej rozširovať svoju prítomnosť na indickom trhu elektronického obchodu, rozvíjať spoluprácu s kvalitnými indickými dodávateľmi a využívať globálnu marketingovú sieť spoločnosti Tiens na propagáciu indických výrobkov na celom svete. Celé jeho pôsobenie v Indii bude sprevádzané investíciami do verejnej sféry.

Li Jinyuan, predseda predstavenstva a prezident spoločnosti Tiens Group, doručil video posolstvo účastníkom stretnutia v Novom Dillí, kde sa vyjadril, že Tiens oficiálne uvedie svoju novú globálnu stratégiu a začne novú cestu podnikania.

Spoločnosť Tiens založil v roku 1995 Li Jinyuan v pobrežnom meste Tianjin na severe Číny a dnes má pobočky v 110 krajinách a regiónoch v mnohých oblastiach, ako je biotechnológia, zdravotníctvo, cestovný ruch, vzdelávanie, elektronický obchod a finančné investície. Spoločnosť Tiens vstúpila na indický trh v roku 2002 a v súčasnosti prevádzkuje 12 pobočiek a 75 franšízových obchodov v krajine.

Odkaz na obrazové prílohy: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=300181

Kontakt:

Han

Tel: 86 10 88051148

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring