OTS: Spoločnosť Suntech získava ocenenie ´Špičková fotovoltická značka´

TASR, 13. februára 2019 10:59

Spoločnosť Suntech získava ocenenie „Špičková fotovoltická značka" v Európe od agentúry EuPD Research

Wuxi, Čína 13. februára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Agentúra EuPD Research oznámila, že spoločnosť Suntech získala v Európe ocenenie „Špičková fotovoltická značka".

Od momentu, kedy skončila v rámci EÚ platnosť opatrenia „MIP" (minimálna dovozná cena), sa zvýšil tlak konkurencie v rámci európskeho fotovoltického odvetvia. Spoločnosť Suntech získala ocenenie „Špičková fotovoltická značka", ktoré znamená uznanie špičkovej trhovej výkonnosti za rok 2018, ale aj spokojnosť a vernosť značke v rámci Európy.

Organizácia EuPD Research je uznávanou inštitúciou v oblasti fotovoltiky, ktorá funguje ako autorita poskytujúca informácie dôležité pre trh v oblasti novej energetiky. Mnohé podniky zameriavajúce sa na novú energiu považujú jej analýzy za ukazovateľ budúceho vývoja. Víťaz ocenenia „Špičková fotovoltická značka" je volený na základe dvojstupňového procesu: najprv sú firmy podrobené niekoľkoúrovňovému procesu prieskumov a vedeckých analýz medzi najväčšími developermi a sprostredkovateľmi výstavby solárnych elektrární a potom sa vyberajú výrobcovia s vynikajúcou výkonnosťou z mnohých uhlov pohľadu ako je spokojnosť so značkou, vernosť značke, kvalita a distribúcia produktov.

V ostatných rokoch získala spoločnosť Suntech ocenenie „Špičková fotovoltická značka" vo Veľkej Británii, Nemecku a Holandsku. Na začiatku roka 2019 získala túto cenu aj vo Švajčiarsku, Taliansku, Holandsku, Francúzsku a Austrálii. Všetci respondenti zapojení do prieskumu sú developeri a distribútori z vyspelých trhov, čo je dôkazom spoľahlivej kvality produktov spoločnosti Suntech a jej dobrej reputácie na trhu.

V roku 2018 zaznamenala spoločnosť Suntech skvelú výkonnosť na svetových trhoch vrátane Indie, Austrálie a Mexika. Vo východnej Európe a západnej Ázii implementovala stratégiu rozvoja trhu „Globálne a lokálne" a tiež úzko spolupracovala s miestnymi partnermi a postupne zaviedla lokálne distribučné systémy a dosiahla dobrú výkonnosť. V porovnaní s rokom 2017 jej vzrástli zahraničné vývozy v roku 2018 o 100 %. V súvislosti s úspechmi na zámorských trhoch v roku 2018 plánuje spoločnosť Suntech v roku 2019 ďalej optimalizovať zámorskú distribúciu a rozšíriť svoje zámorské trhy.

Ocenenie „Špičková fotovoltická značka" znamená pre spoločnosť Suntech veľký úspech. Je to uznanie nepretržitého úsilia značky na zahraničných trhoch v ostatných osemnástich rokoch a tiež základný kameň budúceho vývoja spoločnosti Suntech na zámorských trhoch.

Kontakt: Chen Tianheng, +86-135-8509-7646

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring