OTS: Spoločnosť Strike Social akceptuje Dash ako formu platby za digitálne...

TASR, 18. januára 2018 12:14

OTS: Spoločnosť Strike Social akceptuje Dash ako formu platby za digitálne reklamné kampane. Sedemnásta najrýchlejšie rastúca súkromná spoločnosť v Spojených štátoch bude využívať novú menu na podporu medzinárodnej expanzie.

Chicago 18. januára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Strike Social - sedemnásta najrýchlejšie rastúca súkromná spoločnosť v Spojených štátoch, podľa rebríčka Inc. 500 - s radosťou oznamuje začlenenie meny Dash medzi svoje možnosti platby za digitálne reklamné kampane.

Spoločnosť Strike Social je hrdým nositeľom titulu - najväčšia firma na optimalizáciu reklám v službe YouTube - pričom polovica jej príjmov pochádza z Facebooku a iných digitálnych reklamných platforiem, ako sú napríklad Amazon, DoubleClick, Snap, Twitter, LinkedIn a Instagram. Spoločnosť Strike Social využíva na platby 14 rôznych fiat mien (meny s núteným obehom) platných v 40 krajinách mimo USA.

„Je ťažké vyjadriť, ako náročné na pracovnú silu, komplikované a nákladné je pre spoločnosti viesť prevádzky cez hranice vo fiat menách," hovorí Patrick McKenna, prezident a spoluzakladateľ spoločnosti Strike Social. „Náklady na riadenie globálnej spoločnosti vo vlastných účtovných a finančných oddeleniach sú vysoké a vo väčšine prípadov si musíte v každej krajine najať miestnych daňových špecialistov, ktorí vám pomôžu dodržiavať zákony a udržať firmu v prevádzke."

Trvalo štyri roky, kým si spoločnosť Strike Social založila štyri samostatné zahraničné dcérske subjekty a vytvorila 10 rôznych tradičných bankových vzťahov v ôsmich krajinách. Napriek tomuto úsiliu sa jej však neporadilo dosiahnuť niekoľko významných ekonomík, ako je napríklad Brazília a India.

„Pridanie kryptomeny Dash ako formy platby nás priblíži ku zvyšku sveta a vďaka zanedbateľným transakčným poplatkom je to pre nás a pre našich zákazníkov už viac menej vyhraný boj," dodáva McKenna.

Očakáva sa, že globálne výdavky na reklamu dosiahnu v budúcom roku 269 miliárd dolárov a do roku 2020 sa má táto suma vyšplhať na 335 miliárd dolárov. „Ak to bude potrebné, prejdeme na menu Dash kompletne," hovorí McKenna.

Viac informácií o spoločnosti Strike Social nájdete na strikesocial.com.

O spoločnosti Strike Social

Strike Social využíva silu umelej inteligencie na dosiahnutie najlepších výsledkov v rámci služby YouTube a inzercie na sociálnych médiách. Prostredníctvom softvéru a služieb pre nákup médií riadi Strike Social každý deň 15 000 kampaní pre najvýznamnejšie svetové agentúry a značky vrátane Beats, Xbox, Honda, Mattel a KFC. Strike Social má sídlo v Chicagu a vlastné prevádzky po celom svete. Viac informácií získate na: strikesocial.com.

Kontakt:

Ligia Aguilhar

laguilhar@strikesocial.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/134531/strike_social_logo.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring