OTS: Spoločnosť Sprint zorganizovala internetové vysielanie

TASR, 17. októbra 2012 15:50

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

x x x

OVERLAND PARK, Kansas (TASR/OTS) --(BUSINESS WIRE)—15. októbra 2012 usporiadala spoločnosť Sprint (NYSE: S) špeciálne internetové vysielanie o 4:00 východného času. Investori, ktorí majú záujem, analytici a médiá by mali sledovať internetovú stránku spoločnosti Sprint na adrese http://newsroom.sprint.com/news/ približne o 3:55, aby získali odkaz na stránku s týmto špeciálnym vysielaním. Pre tých, ktorí nemohli vysielanie sledovať v tomto čase, budú k dispozícii jeho záznamy.

O spoločnosti Sprint Nextel

Spoločnosť Sprint Nextel ponúka komplexný rad bezdrôtových a káblových komunikačných služieb, čím umožňuje spotrebiteľom, firmám a klientom z oblasti vládnych orgánov slobodu mobility. Na konci druhého štvrťroka 2012 mala spoločnosť Sprint Nextel viac než 56 miliónov zákazníkov a je značne uznávaná v oblasti vývoja, konštrukcie a zavádzania inovatívnych technológií vrátane prvej bezdrôtovej služby 4G od národného poskytovateľa v Spojených štátoch amerických; ponúka špičkové mobilné dátové služby, vedúce predplatené značky ako napr. Virgin Mobile USA, Boost Mobile a Assurance Wireless; miestne i medzinárodné služby typu push-to-talk a globálnu chrbticovú internetovú sieť Tier 1. American Customer Satisfaction Index – Americký index spokojnosti zákazníkov zaradil spoločnosť Sprint na prvé miesto medzi miestnymi poskytovateľmi v oblasti spokojnosti zákazníkov a z hľadiska najväčšieho zlepšenia vo všetkých 47 priemyselných odvetviach v posledných štyroch rokoch. V hodnotení ekologického prístupu firiem Green Ranking 2011 časopisu Newsweek sa spoločnosť Sprint umiestnila na 3. mieste ako jedna z národných "najzelenejších" spoločností, čo bolo najlepšie umiestnenie spomedzi telekomunikačných spoločností. Viac informácií o spoločnosti Sprint nájdete na www.sprint.com alebo www.facebook.com/sprint a www.twitter.com/sprint.

Kontakty

Médiá:

Sprint Nextel

Bill White, 913-794-1099

bill.white@sprint.com

alebo

Investori:

Sprint Nextel

Brad Hampton, 800-259-3755

investor.relations@sprint.com

Zdroj: Sprint Nextel

Túto tlačovú správu si môžete pozrieť online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20121014005053/en

*************

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring