OTS: Spoločnosť SHL Group a newyorský startup QuiO vytvárajú partnerstvo...

TASR, 9. novembra 2017 17:43

Spoločnosť SHL Group a newyorský startup QuiO vytvárajú partnerstvo s cieľom vyvinúť ďalšiu generáciu samoliečby

Viedeň 9. novembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Spoločnosť SHL Group a rýchlo sa rozvíjajúci startup v oblasti medicíny QuiO s radosťou oznamujú vznik svojho strategického partnerstva vo sfére digitálnych technológií, ktoré uvedie systém podávania liečiv do sveta liečby s konektivitou.

SHL je priekopníkom moderných systémov podávania liečiv s klientsky orientovaným prístupom a zameraním na funkčnosť. Má rozmanité portfólio pripojených produktov a konceptov, ktoré spĺňajú rôzne požiadavky pacientov a zákazníkov.

Start-up založený v New Yorku, QuiO a víťaz súťaže Accenture Global HealthTech Innovation Challenge 2017, je na čele digitálnych technológií, ktoré umožňujú plné využitie injekčných terapií. Medzi technológie QuiO patrí ConnectedRx™, prvé cloudové riešenie na podporu pacientov.

Spoločnosti SHL a QuiO sú presvedčené, že konektivita je kľúčom k tomu, aby sa skúsenosti používateľov dostali na ďalšiu úroveň. Myšlienka, že zariadenie nie je iba nosičom liekov, ale aj zberačom údajov, otvára jedinečné príležitosti na podporu adherencie pacientov a sledovanie výsledkov liečby.

Strategické partnerstvo je prínosným spojením, ktoré obohatí širokú škálu produktov spoločnosti SHL a poskytne sofistikovanú softvérovú platformu. Kompletne integrované riešenie spoločnosti QuiO kombinuje nové koncepty, softvér a služby a očakáva sa, že posunie starostlivosť o pacienta na vyššiu úroveň.

„Spoločnosť SHL sa už viac ako 20 rokov snaží udržať na špičke moderných systémov podávania liečiv. Vďaka tomu, že odvetvie zdravotníctva zahŕňa digitálne technológie a ľudia sa stále viac zaoberajú liečbou, našim prirodzeným ďalším krokom je konektivita, ktorá bezchybne zachytáva vysoko kvalitné dáta s cieľom vytvoriť detailný obraz pacienta a zlepšiť klinické rozhodovanie," uviedol zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti SHL Roger Samuelsson.

Generálny riaditeľ QuiO Alexander Dahmani povedal: „Spoločnosť QuiO je nadšená, že môže  prispieť svojou hardvérovou technológiou a poskytnúť kompletný balík softvéru pre pripojené zariadenia SHL. Naše riešenie ConnectedRx™ zachytáva dáta priamo zo zdravotníckych zariadení, štrukturuje ich, ukladá v bezpečnom prostredí cloudu a ďalej odovzdáva súboru výkonných aplikácií, prostredníctvom ktorých sú k dispozícii pacientom, lekárom aj zákazníkom."

Pre SHL je partnerstvo so spoločnosťou QuiO dôležitým medzníkom, ktorý prinesie do firmy nový podnikateľský duch a skúsenosti podporujúce ambície dostať sa na čelo digitálneho zdravotníckeho priemyslu.

O spoločnosti QuiO

QuiO je spoločnosť zameriavajúca sa na oblasť liečby s konektivitou poskytujúca softvér a služby na báze zariadení inteligentnej medicíny. Riešenia spoločnosti pomáhajú pacientom s chronickými ochoreniami uspieť pri dlhodobých terapiách a umožňujú všetkým zainteresovaným stranám sledovať reálne výsledky týchto terapií. Viac informácií o QuiO nájdete na: www.quio.com.

O skupine SHL

SHL je popredným svetovým poskytovateľom riešení v oblasti navrhovania, vývoja a výroby vyspelých systémov podávania liečiv, ako sú auto injektory a injektory perového typu. S pobočkami v Taiwane, Švédsku, Číne a USA spoločnosť vyvíja vylepšenia produktov a prelomové riešenia podávania liečiv pre farmaceutické a biotechnologické spoločnosti na celom svete. Viac informácií získate na: shl.group.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/600821/SHL_QuiO_image.jpg

KONTAKT: Alexander Dahmani, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ QuiO, T: +1-646-600 9979, alex@quio.com; Per Bjorkman, riaditeľ SHL Life, T:  +46-8-462-18-46, per.bjorkman@shl-group.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS dod

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring