OTS: Spoločnosť Shanghai Electric zrýchľuje priemyselnú digitalizáciu a...

TASR, 2. júna 2020 16:48

OTS: Spoločnosť Shanghai Electric zrýchľuje priemyselnú digitalizáciu a vylepšuje platformu SEunicloud

Shanghai 2. júna (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Spoločnosť Shanghai Electric, popredný svetový výrobca a dodávateľ zariadení na výrobu energie a priemyselných zariadení, oznámila, že aktualizovala svoju digitálnu platformu SEunicloud. Verí, že tým pomôže zrýchliť vývoj činností a vybavenie priemyslu.

Platformu, ktorú spoločnosť Shanghai Electric Digital Technology Co., Ltd vyvinula a oficiálne uviedla na trh v roku 2019, možno zapojiť v rôznych podobách, ako je napríklad prevádzka inteligentných veterných elektrární, diaľková prevádzka tepelnej energie, údržba strojov a ukladanie a distribúcia energie. Platforma poskytuje efektívne riešenia, ako napríklad odstraňovanie porúch, vzdialenú prevádzku, údržbu a energetické plánovanie, aby boli splnené rôzne požiadavky v rôznych scenároch.

Inteligentné riešenia pre dodávateľské reťazce cez platformu SEunicloud od spoločnosti Shanghai Electric je navrhnuté tak, aby požiadavky na energiu zodpovedali priamo produkcii podniku. Spoločnosť založila 1781 obstarávacích projektov online, s finálnou ponúknutou cenou viac ako 800 miliónov jüanov od obnovenia prác vo februári.

Moderná mnohostranná digitálna platforma umožňuje užívateľom urýchliť procesy rekonštrukcie tým, že vyrieši problémy s včasnými dodávkami v rámci dodávateľských reťazcov diaľkovo bežiacou diagnostikou, obstaraním a riadením dodávateľských reťazcov a monitorovaním zmlúv s dodávateľmi, ponukami, online nákupmi a koordináciou objednávok. Inteligentná platforma pre dodávateľské reťazce takisto zlepšuje vzťahy medzi predávajúcimi a kupujúcimi prostredníctvom analýzy dát z histórie nákupných procesov a cien a automaticky sleduje a dokumentuje skoršie výkony dodávateľa, začleňuje ich do procesu riadenia kompletného dodávateľského reťazca a tiež do prípadných kontrolných procesov (due diligence).

Riešenia pre plánovanie energie DES-PSO na platforme SEunicloud spoločne vyvinuli spoločnosti Shanghai Electric Distributed Energy Co., Ltd a Lawrence Berkeley National Laboratory. Riešenie ponúka návrhy a plánovanie, analýzu investícií a posudzovanie rizík, takže zákazníci môžu posúdiť finálnu životaschopnosť rozsiahlych projektov na výrobu energie ešte pred začatím ich výstavby.

Riešenia pre elektronické obchodovanie Shanghai Electric E-Commerce na platforme SEunicloud zahŕňajú zoznam 90% náhradných dielov, ktoré sú pre elektráreň nevyhnutné a predstavuje jedinečnú platformu začleňujúci náhradné diely, údržbu, optimalizáciu transformácie a ďalšie. Umožňuje online dodávky viac ako 22 000 náhradných dielov a 70 štandardných setov pre opravy a to všetko za takmer výrobné ceny. Pre zasielanie požiadaviek môžu zákazníci použiť štandardizovaný formát, ktorý zlepšuje efektivitu transakcií vďaka jednoduchšej komunikácii medzi nakupujúcim a predávajúcim. Prostredníctvom analýzy veľkých dát stimuluje platforma pre internetové obchodovanie vytvorenie integrovaného dátového riešenia pre inteligentné a na mieru šité produkty a služby. 

"Pod vidinou "novej infraštruktúry" rozširuje spoločnosť Shanghai Electric svoju konkurencieschopnosť v oblasti veľkých dát v mnohých smeroch a vytyčuje cestu pre integrované riešenia na báze platformy pre celý energetický priemysel," povedal Huang Ou, riaditeľ a predseda predstavenstva spoločnosti Shanghai Electric Group. "Naším cieľom je vybaviť podniky v rôznych priemyselných odvetviach touto technológiou v dohľadnej budúcnosti."

O spoločnosti Shanghai Electric Spoločnosť Shanghai Electric Group Company Limited (burzový index SEHK: 02727, SSE: 601727) sa zaoberá predovšetkým návrhmi, výrobou a predajom energetických zariadení a priemyselných zariadení. Zameriava sa na segment energetických zariadení vrátane výroby a predaja zariadení na výrobu energie spaľujúce uhlie, plynových zariadení na výrobu energie, jadrových energetických zariadení, veterných energetických zariadení, zariadení na skladovanie energie, špičkového vybavenia pre chemický priemysel, riešení pre rozvodné siete a inteligentné dodávateľské systémy energie do priemyslu, priemyselných zariadení vrátane výroby a predaja výťahov, stredných a veľkých elektromotorov, inteligentných výrobných zariadení, základných priemyselných dielov, zariadenia na ochranu životného prostredia, zariadení pre priemyselnú výstavbu a segment integrovaných služieb zameraných na energetiku, ochranu životného prostredia, automatizáciu a súvisiace služby, priemyselné internetové služby, finančné služby, služby v oblasti medzinárodného obchodu, služby v oblasti luxusných nehnuteľností a ďalšie.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/1174946/shanghai3.mp4 Logo -

https://mma.prnewswire.com/media/1174944/Shanghai_Electric_Logo.jpg

Kontakt: Shen Jin, 13817909115, shenjin@shanghai-electric.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring