OTS: Spoločnosť Shanghai Electric získala úverový rating AAA pre medzinárodné...

TASR, 16. decembra 2020 16:10

Spoločnosť Shanghai Electric získala úverový rating AAA pre medzinárodné projekty

Šanghaj 16. decembra (TASR-OTS) (PRNewswire) - Spoločnosť Shanghai Electric (ďalej len „spoločnosť") (SEHK: 02727, SSE: 601727), popredný svetový výrobca a dodávateľ zariadení na výrobu elektrickej energie, priemyselných zariadení a integračných služieb, bola nedávno akreditovaná úverovým ratingom AAA pre medzinárodné projekty. Rating bol publikovaný v správe Čínskeho medzinárodného združenia dodávateľov (CHINCA) 2020 Enterprise Credit Assessment pre čínskych medzinárodných dodávateľov a spoločnosti poskytujúce služby v oblasti práce. AAA je najvyššie možné úverové hodnotenie a spoločnosť Shanghai Electric je spoľahlivým partnerom pre medzinárodné projekty.

Úverové ratingy poskytované spoločnosťou CHINCA sú smerodajným meradlom dôveryhodnosti v Číne a sú formálne uznávané čínskym ministerstvom obchodu. Oddelenie podrobne skúma komplexnú kvalitu, konkurencieschopnosť, finančný stav, úverovú históriu, vývoj na zahraničných trhoch a skutočné postupy implementácie projektu. Výsledky tohto hodnotenia sú dôležitým dôkazom organizačnej kvality spoločnosti Shanghai Electric a schopnosti skupiny pôsobiť v zahraničí a uskutočňovať zahraničné projekty.

Napriek pandémii COVID-19 sa spoločnosť usiluje dosiahnuť svoje ročné ciele do roku 2020. Pokiaľ ide o vynikajúce zahraničné projekty, spoločnosť sa zamerala na zabezpečenie vhodných štandardov BOZP a plošnú implementáciu prísnych proti epidemických kontrolných opatrení. Napriek medzinárodným cestovným obmedzeniam a obmedzenému prístupu na staveniská spoločnosť Shanghai Electric zabezpečuje dôkladné organizovanie a dôkladné strategické plánovanie, ktoré zabezpečuje dodanie zdrojov a materiálov na staveniská, a zaručuje dokončenie dôležitých častí projektov bez nadmerného časového oneskorenia alebo nákladov.

Jeden z najväčších medzinárodných projektov spoločnosti Shanghai Electric, projekt elektrárne Thar Coal Block-1 2x660MW v Pakistane, napreduje a dňa 12. novembra bola úspešne inštalovaná oceľová konštrukcia druhého kotla. V neďalekej uhoľnej bani Thar, kde prebieha hĺbenie dennou rýchlosťou 330 000 metrov štvorcových sa už presunulo celkovo 28,75 milióna metrov štvorcových zeme, čo predstavuje 70 percent plánovaného celkového množstva. Spoločný pakistansko-čínsky projekt má čoskoro vstúpiť do záverečných fáz, čoskoro sa má začať s výstavbou vykurovacej plochy a výkopom zvyšných 30 percent zeme.

PR manažér projektu, Qian Xiaolei, uviedol: „Aby sa zabezpečilo, že jednotka bude vyzdvihnutá včas, oddelenie plánovania projektu muselo prekonať veľa výziev. Od predbežného plánovania a koordinácie až po nasadenie stavebných zdrojov na mieste sme zabezpečili bezpečný a plynulý postup zdvíhania na mieste."

Spoločnosť je tiež zapojená do prechodu na obnoviteľné zdroje energie v Spojených arabských emirátoch s projektom hybridnej energie na výrobu 950 MW CSP / PV. Solárna elektráreň pozostávajúca z 700 MW CSP a 250 MW PV je štvrtou fázou solárneho parku Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, ktorý vyvinul Dubajský vodohospodársky a energetický úrad (DEWA) ako súčasť dubajskej „stratégie čistej energie". 14. novembra dosiahol pokrok v konštrukcii hybridnej elektrárne CSP / PV s výkonom 950 MW v Dubaji nový míľnik úspešným namontovaním 1 600-tonovej oceľovej strechy.

Pri nedávnej návšteve areálu elektrárne viceprezident, predseda vlády a vládca Dubaja Jeho výsosť Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum uviedol, že solárny park prispeje k rozvoju čistej energie v SAE.

V posledných rokoch spoločnosť plánuje ďalšie zrýchlenie svojho tempa na podporu rozvoja solárneho priemyslu. V júli skupina podpísala dohodu o piatej fáze dodávateľa inžinieringu, výstavby a obstarávania (EPC) pre výkon elektrárne 900MW v Dubaji. Spoločnosť Shanghai Electric, ktorá je oficiálnym partnerom svetovej výstavy v Dubaji v roku 2021, posilňuje vzťahy na Blízkom východe a snaží sa ukázať svetu svoj záväzok k novej energii a medzinárodnej spolupráci. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1159638/LOGO_Logo.jpg

Kontakt: Shen Jin, +86(21)23196217, shenjin@shanghai-electric.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring