OTS: Spoločnosť SANY uvádza na trh nový produktový rad ultra veľkých bagrov

TASR, 28. mája 2020 14:09

Peking 28. mája (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť SANY (ďalej len "Spoločnosť"), globálny výrobca zariadení pre stavebníctvo a ťažbu, predstavila rozšírené portfólio produktov v kategórii ultra veľkých bagrov - SY870H s hmotnosťou 78,6 tony, SY980H s hmotnosťou 95,8 tony a SY1250H s hmotnosťou 125 ton v priemyselnej zóne Sany Kunshan Industrial Park v Číne. Najnovšie stroje spoločnosti SANY predstavujú nový míľnik v dodávkach prelomových technologických produktov. Štyri kusy strojov SY870H boli predané pred tým, než vyšli z montážnej linky.

"Od uvedenia bagrov SY750H a SY950H na trh, zaznamenáva obchod s veľkými bagrami spoločnosti SANY v posledných rokoch stály rast," povedal Cao Donghui, prezident Inštitútu výskumu a vývoja ťažkých strojov v spoločnosti SANY. "Preto dúfame, že novo uvedené modely SY870H, SY980H a SY1250H ďalej posilnia našu konkurencieschopnosť v oblasti ultra veľkých bagrov a našu pozíciu na medzinárodnom trhu."

Pre novú radu ultra veľkých bagrov je charakteristický výnimočný výkon, skvelá kvalita, spoľahlivosť a inteligencia

Robustný a veľmi výkonný bager SY1250H využíva najnovšie technologické pokroky a skvelé výkony vďaka desaťročiam skúseností spoločnosti SANY s vývojom ultra veľkých bagrov. Stroj efektívne využíva palivo a predstavuje spoľahlivé a inteligentné riešenie pre veľmi rozsiahle zemné práce, ako sú napríklad výkopové práce a povrchová ťažba rúd.

Bager SY980H poháňa vysokotlakový vysokoprietokový elektricky riadený hydraulický systém so zníženou spotrebou paliva a motorom s dynamickou odozvou. Stroj ponúka stabilnú prevádzku pri náročných úlohách, ako je dobývanie kameňa, uhlia, kovov a ďalších. Stroj je vybavený špičkovou vyváženú technológiou riadenia, ktorá by mala o 30% zvýšiť efektivitu oproti strojom predchádzajúcej generácie.

Bager SY870H vychádza z dopytu po 70-80 tonových bagroch a mal by zabezpečiť vysokú efektivitu a nízku spotrebu paliva bez obmedzenia rypnej sily. Kapacita lyžice, rypná sila a efektivita prevádzky, to všetko prekračuje bežné priemyselné normy pre bagre rovnakej kategórie.

Sortiment ultra veľkých bagrov spoločnosti SANY pokrýva celú škálu modelov od 1,6 do 200 ton. Čo sa týka budúcnosti, spoločnosť SANY bude naďalej poskytovať svetovým spotrebiteľom prvotriedne ťažké stroje.

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.sanyglobal.com/

O spoločnosti SANY Group

Spoločnosť SANY bola založená v roku 1989 a je svetovým výrobcom špičkových stavebných a ťažobných zariadení, strojov pre prístavy a ťažbu ropy a systémov obnoviteľnej veternej energie. SANY doteraz vybudovala 25 výrobných závodov, šesť predajných oblastí a viac ako 100 kancelárií s viac ako 400 predajcami a 8 000 dodávateľmi po celom svete.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1173323/SANY_Construction_New_Product_Lineup.jpg

Kontakt: SANY Group, +86-731-85835199

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring