OTS: Spoločnosť Risen Energy získala dva nové projekty v krajinách Iniciatívy...

TASR, 17. júla 2019 16:44

OTS: Spoločnosť Risen Energy získala dva nové projekty v krajinách Iniciatívy pásu a cesty

Ningbo, Čína 17. júla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Risen Energy Co., Ltd (ďalej len ako „Risen Energy") prináša dve dobré správy z krajín Iniciatívy pásu a cesty, Bengálska a Kazachstanu.

Bengálsky projekt s výkonom 10 MW bol nedávno úspešne pripojený do siete. Ide už o druhý pripojený projekt po tom, ako Bengálsko spustilo svoju politiku PPA pred 3 rokmi. Pri zohľadnení všetkých podmienok spoločnosť Risen Energy dodala v rámci tohto projektu polysilikónové moduly 275Wp s výkonom 1 500 W. Vzhľadom na špeciálnu dovoznú politiku Bengálska musia všetky výrobky prejsť veľmi prísnou colnou kontrolou. V dôsledku toho spoločnosť Risen Energy prispôsobila proces dodávky produktov a optimalizovala komunikáciu v colnom konaní. V súvislosti s nadchádzajúcou dažďovou sezónou navrhla spoločnosť Risen Energy špeciálny časový harmonogram projektu, ktorý zohľadňuje obdobia prudkého dažďa. Všetky tieto snahy prispeli k včasnému pripojeniu elektrárne do siete začiatkom júla 2019. Bengálske ministerstvo energetiky a developer si tento projekt veľmi cenia a prisľúbili spoločnosti Risen Energy, že bude zvažovaná ako prioritný partner pre budúce projekty.

Ďalšia dobrá správa prišla z Kazachstanu, kde firma Risen Energy práve dokončila a pripojila k sieti svoj prvý projekt s výkonom 40 MW. Ide už o druhý projekt, v ktorom je Risen Energy generálnym dodávateľom EPC v Kazachstane. Výstavba elektrárne sa začala minulý týždeň v oblasti Chulakkurgan. Celková kapacita elektrárne je 50 MW. Okrem toho, že spoločnosť Risen Energy dodala pre tento projekt polysilikónové moduly s výkonom 330 W, vybudovala pre ňu aj novú 110 kV stanicu a 110 kV prenosovú linku. Spoločnosť Risen Energy očakáva, že v priebehu tohto roka spustí realizáciu ďalšieho projektu s výkonom 63 MW financovaného Európskou bankou pre obnovu a rozvoj (EBOR).

Xie Jian, prezident spoločnosti Risen Energy, uviedol: „Risen Energy sa stáva čoraz aktívnejšou na medzinárodnej scéne a bude sa ešte viac sústrediť na globálne trhy. Máme záujem o vývoz čínskej technológie a riešení do zahraničia prostredníctvom našich vysoko účinných a vysoko kvalitných výrobkov. Projektovali a vybudovali sme viac ako 1000 projektov po celom svete, vrátane krajín a regiónov pozdĺž Iniciatívy pásu a cesty ako Indonézia, India, Nepál, Kazachstan, Bielorusko, Ukrajina, Česká republika, Rumunsko, Bulharsko, Macedónsko a Kambodža."

Spoločnosť Risen Energy očakáva ďalšie pozitívne správy z oblasti Iniciatívy pásu a cesty.

Kontakt: Tina Feng, tina@risenenergy.com, +86-574-59953077

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu