OTS: Spoločnosť Risen Energy bola znovu zaradená na zoznam desiatich...

TASR, 1. júna 2020 15:21

OTS: Spoločnosť Risen Energy bola znovu zaradená na zoznam desiatich najlepších značiek solárnych modulov v Číne, získala piate miesto

Ningbo 1. júna (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Konferencia zameraná na fotovoltaiku The Fifth Century Photovoltaic Conference, na organizácii ktorej sa podieľajú spoločnosti Century New Energy Network a Photovoltaic Brand Lab (PVBL), nedávno prebehla online. Na konferencii bol zverejnený každoročný rebríček hodnotenia fotovoltaických značiek PVBL Annual Photovoltaic Brand Rankings List, ktorý je považovaný na fotovoltaickom trhu v Číne za uznávané meradlo. Spoločnosť Risen Energy získala štyri ocenenia. Bola vymenovaná jednou z najlepších svetových fotovoltaických značiek a získala cenu za najlepšiu technologickú inováciu. Ďalšie dve ocenenia zahŕňajú piatu priečku v rebríčku desiatich najlepších značiek modulov a deviatu priečku medzi desiatimi najlepšími značkami pre investorov do elektrární.

Spoločnosť Risen Energy bola zaradená na zoznam desiatich najlepších značiek modulov už po niekoľkýkrát za sebou. Tohtoročné piate miesto je dôkazom pozície, ktorú spoločnosť zaujíma medzi poprednými výrobcami v Číne z hľadiska komplexného úsilia. Jej akcie triedy A sa obchodujú na burze cenných papierov Shenzhen Stock Exchange a je jednotkou medzi svetovými výrobcami fotovoltaických zariadení, ktorých akcie sú verejne obchodované. Spoločnosť Risen Energy sa dostala vyššie nad svoju pozície na domácom trhu a vytvorila si významné zastúpenie na celom svete a zároveň si udržala prehľad o situácii na trhu. Spoločnosť sa vždy snažila o výskum a vývoj cenovo dostupných, vysoko efektívnych produktov a stala sa tak vlastníkom celého radu nezávislých IP technológií spolu s mnohými úspechmi na poli techniky.

Mnohoročné úsilie spoločnosti v oblasti výskumu, vývoja a inovácie prinieslo plody v podobe mnohých užitočných technológií, ako sú napríklad moduly s technológiou HIT, moduly PERC, TOPCON panel a prvý modul s veľkoplošnými 50 článkový 210 mm plátmi. To je len vrchol z mnohých technológií pre nové moduly ako sú technológia half-cells, špeciálne usporiadanie článkov vzorom patchwork, technológia obojstranne prekrývajúcich sa článkov bifacial shingle cells, ultra tenké obojstranné sklo a vysoko reflexné zadné panely. Spoločnosť Risen Energy je nielen prvým výrobcom fotovoltaických modulov na svete, ktorý dokázal úspešne vyrobiť vysoko účinné 500W moduly, ale je tiež prvou spoločnosťou, ktorá dostala objednávku na tieto moduly a už vyexpedovala prvú sériu. Aj počas problémov v súvislosti s COVID-19, bola prvá veľmi žiadaná séria expedovaná večer počas sviatku 1. mája, aby sa ušetril týždeň času, o ktorý by sa expedícia oneskorila v dôsledku dĺžky sviatku v Číne.

Okrem vynikajúcich úspechov v oblasti technologického výskumu a vývoja bola spoločnosť Risen Energy plne zapojená do výstavby a riadenia elektrární. Spoločnosť v súčasnosti vyvíja a prevádzkuje značný počet fotovoltaických elektrární v mnohých krajinách a regiónoch, ktoré sú začlenené v iniciatíve čínskej vlády Nová hodvábna cesta (One Belt, One Road), ako je napríklad Austrália, India, Kazachstan, Malajzia, Nepál a Vietnam.

Leon Chuang, riaditeľ divízie globálneho marketingu spoločnosti Risen Energy, povedal: "To, že sme získali štyri ocenenia, je nielen veľkým uznaním od zástupcov priemyslu, ale je to pre nás aj impulz pre náš budúci rozvoj. Spoločnosť Risen Energy bude naďalej zlepšovať svoje technologické pokroky v oblasti výskumu a vývoja, posilňovať značku a spoluprácu s priemyselnými partnermi na využitie fotovoltiky pre vývoj vysoko efektívnych produktov s vysokou výkonnosťou."  

Kontakt: Tina Feng, +86-137-3619-2549, tina@risenenergy.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring