OTS: Spoločnosť RevitaLash® Cosmetics uvádza vylepšené zloženie kolekcie pre...

TASR, 4. januára 2021 15:23

Spoločnosť RevitaLash® Cosmetics uvádza vylepšené zloženie kolekcie pre vlasovú starostlivosť

Sortiment vytvorený pod vedením lekára bude uvedený na trh globálne v decembri 2020

VENTURA, Kalifornia, Jan. 4, 2021 /PRNewswire-TASR-OTS/ -- Spoločnosť RevitaLash® Cosmetics, dlhoročný líder a priekopník v bolasti krásy a starostlivosti o vlasy, oznamuje pretvorenie a vylepšenie svojej kolekcie vlasovej starostlivosti. Tento sortiment troch produktov, ktorý sa skladá zo šampónu na zahustenie vlasov, kondicionéru na zahustenie vlasov a peny na zväčšenie objemu, doplní ocenené výrobky na mihalnice a obočie od tejto značky a poskytne bezkonkurenčné riešenie na oživenie jemných a riedkych vlasov pre mužov i ženy.

„Sme odhodlaní poskytovať všetkým našimi produktami tie najlepšie výsledky a dávať do nich tie najlepšie prísady," hovorí Dr. Michael Brinkenhoff, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti RevitaLash Cosmetics. „Zdokonalením receptúr a zohľadnením spätnej väzby od spotrebiteľov dúfame, že budeme aj naďalej vzbudzovať dôveru čistejšími a jednoduchšími ingredienciami, ktorým môžu naši používatelia dôverovať."

Šampón a kondicionér na zahustenie vlasov, ktorý je zameraný na zlepšenie celkového zdravia pokožky hlavy, teraz pozostáva z menšieho množstva prísad, pričom jeho vysoký výkon nie je narušený. Vďaka vylepšeniu iba tých najlepších ingrediencií zjednodušené recepty čistia a hydratujú, aby boli pramene plnšie a vyzerali hustejšie a zároveň dodali pokožke hlavy energický pocit a jednoduchú, čistú unisex vôňu.

Pena na zväčšenie objemu obsahuje značkový komplex BioPeptin Complex®, tú istú zložku, ktorú možno nájsť v mnohonásobne ocenenom kondicionéri a sére na riasy RevitaLash® Advanced Eye Conditioner & Serum, a je dokázané, že zvyšuje vitalitu vlasov, zlepšuje pružnosť a pomáha bojovať proti lámavosti a podporuje kondicionér.

Receptúry, ktoré sú klinicky testované, preskúmané dermatológmi, teraz už aj vegánske, bez lepku a netestované na zvieratách, obsahujú všetko, čo chcete, a nič z toho, čo si neželáte. Pretvorená kolekcia starostlivosti o vlasy RevitaLash Cosmetics, ideálna na uspokojenie potrieb jemných a rednúcich vlasov, oživuje vlasy, ktoré boli ohrozené nadmernými zásahmi a/alebo chemickými a environmentálnymi stresormi.

Kolekcia vlasovej starostlivosti RevitaLash Cosmetics Hair Care Collection bude celosvetovo dostupná v decembri 2020 a jej cena sa bude pohybovať od 36 do 175 dolárov.

O spoločnosti RevitaLash ® Cosmetics

RevitaLash Cosmetics je svetová jednotka v oblasti kozmetických produktov pre obočie, mihalnice a vlasy. Firma bola založená v roku 2006 a súčasťou jej kolekcie sú cenami ovenčenej produkty RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner (kondicionér na riasy) a RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner (kondicionér na obočie), ktoré si možno zakúpiť v ordináciách lekárov, v kúpeľoch, kaderníckych salónoch a u špecializovaných predajcov v 70 krajinách sveta. Firma RevitaLash Cosmetics podporuje neziskové iniciatívy v oblasti šírenia povedomia o rakovine prsníka a venuje časť svojich ziskov na výskum a edukačné aktivity v tejto oblasti, a celoročne (nie len v októbri) tak podporuje komunitu ľudí s rakovinou prsníka. Viac informácií nájdete na webovej stránke: www.revitalash.com. [Produkt RevitaLash Advanced nie je dostupný v Kalifornii]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1216896/RevitaLash_Cosmetics_Logo.jpg

CONTACT: revitalash@behrmanpr.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring