OTS: Spoločnosť RevBits je považovaná za jednu z 25 najlepších spoločností...

TASR, 5. januára 2021 15:55

Spoločnosť RevBits je považovaná za jednu z 25 najlepších spoločností v oblasti kybernetickej bezpečnosti roku 2020

Poskytovateľ riešení pre kybernetickú bezpečnosť RevBits sa podľa The Software Report zaradil medzi 25 najlepších spoločností v oblasti kybernetickej bezpečnosti roku 2020

MINEOLA, New York, 5. januára 2021 /PRNewswire-TASR-OTS/ -- Spoločnosť RevBits, poskytovateľ riešení pre kybernetickú bezpečnosť, sa podľa správy The Software Report zaradila medzi 25 najlepších spoločností v oblasti kybernetickej bezpečnosti roku 2020.

Spoločnosti vybrané pre tohtoročné ceny zastupujú niektoré z najinovatívnejších a technicky najvyspelejších organizácií v prístupe k ochrane svojich zákazníkov.

Spoločnosť RevBits bola ocenená po boku etablovaných lídrov v odbore, ako sú McAfee, Palo Alto a ďalší. „Je nesmierne potešujúce vidieť, že ako veľmi mladá spoločnosť v mimoriadne konkurenčnom prostredí sme opäť uznávaní za inovácie, ktoré prinášame," uviedol David Schiffer, generálny riaditeľ.

Správa The Software Report vyhodnotila stovky nominácií. Ocenení implementujú proaktívne a komplexné technológie platforiem, aby zabezpečili ochranu zákazníkov pred širokou škálou kybernetických útokov. Pretože veľký počet podnikov venuje značné prevádzkové zameranie digitálnej transformácii, využitie ponúk od týchto spoločností v oblasti kybernetickej bezpečnosti je zásadné pre udržanie bezpečnosti cenných údajov a infraštruktúry.

O spoločnosti RevBits

Spoločnosť RevBits, založená v roku 2018, je komplexná spoločnosť v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ktorá sa zameriava na poskytovanie špičkovej ochrany a služieb zákazníkom. Vďaka ponuke štyroch pokročilých bezpečnostných nástrojov zložených z desiatich rôznych modulov poskytuje RevBits ochranu pred najsofistikovanejšími kybernetickými hrozbami, ktorým spoločnosti čelia. Technologický vývoj v spoločnosti RevBits pokračuje s prichádzajúcou ponukou integrovanej platformy na správu a kontrolu všetkých štyroch riešení na jednom ovládacom paneli s jedným prihlásením - RevBits Cyber Intelligence Platform. RevBits má ústredie v Mineola, NY a kancelárie v Princetone, NJ, Bostone, MA a Antverpách (Belgicko). Viac informácií o RevBits nájdete na www.revbits.com/aboutrevbits.  KONTAKT: Neal Hesterberg, neal.hesterberg@revbits.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1222447/revbits_logo__002.jpg

Foto -  https://mma.prnewswire.com/media/1392903/Software_Report_RevBits_Top_Cybersecurity.jpg  

 

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring