OTS: Spoločnosť Phunware celosvetovo poskytuje utility token Phun

TASR, 27. júna 2019 13:38

Austin, Texas 27. júna (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Phunware, Inc. (NASDAQ: PHUN) (ďalej len ako „spoločnosť”), plne integrovaná podniková cloudová platforma pre mobilné zariadenia, ktorá poskytuje produkty, riešenia, dáta a služby pre značky na celom svete, oznámila, že utility tokeny Phun sú teraz k dispozícii na nákup na medzinárodných trhoch.

„Phun je nový utility token, ktorý umožňuje medzinárodnej komunite zúčastniť sa na našej výmene dát v rámci blockchain a v mobilnom vernostnom ekosystéme, keďže smerujeme k väčšinovému globálnemu osvojeniu a budúcim zmenám na burze,“ povedal Randall Crowder, výkonný riaditeľ spoločnosti Phunware.

Phunware je spoločnosť so sídlom v Austine v Texase, ktorá má za sebou 10 rokov úspechu pri práci s najväčšími svetovými organizáciami. Či už ide o pohlcujúce herné a filmové zážitky pre Paramount Pictures International, poskytovanie hardvérových služieb pre Juniper, Cisco alebo HP Aruba pre lokalizačné služby v aplikáciách alebo integráciu Elektronických zdravotných záznamov (EHR) ako Epic alebo Cerner pre pacientov v zdravotníctve, služba Multiscreen as a service od spoločnosti Phunware pomáha spoločnostiam Global 1000 štandardizovať a optimalizovať ich iniciatívy týkajúce sa zapojenia, riadenia a speňaženia iniciatív pre zariadenia iOS a Android a ich divákov na stovkách tisíc transakcií v aplikáciách za sekundu na celom svete.

„Naša platforma MaaS dosahuje viac ako 1 miliardu unikátnych zariadení mesačne a spracováva v priemere viac ako 4 miliardy udalostí denne na celom svete,“ povedal Alan S. Knitowski, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti Phunware. „Pred zverejnením na konci minulého roka patrili medzi našich hlavných strategických investorov spoločnosti ako Cisco Systems, Samsung, WWE a PLDT, zatiaľ čo naše mobilné riešenia riešili softvérové, dátové a aplikačné potreby organizácií ako sú NFL, NASCAR a Olympijské hry až po ekvivalentné obdoby týchto spoločností v oblastiach ako sú maloobchodný predaj, nehnuteľností, zdravotná starostlivosť, technológie, letectvo a pohostinstvo.“

V súlade so súčasným regulačným prostredím spoločnosť Phunware nedávno spustila svoju duálnu token štruktúru. Kým Phun je utility token, ktorý umožňuje spotrebiteľom speňažiť svoju digitálnu aktivitu, keď sa zapájajú do ziskového správania so značkami, PhunCoin ostáva kompatibilným bezpečnostným tokenom, ktorý spotrebiteľom umožňuje speňažiť ich digitálnu identitu a ponúka držiteľom tokenu PhunCoin dividendu.

Vzhľadom na súčasné regulačné prostredie bude Phun spočiatku dostupný len mimo Spojených štátov a Kanady. Investori mimo Spojených štátov a Kanady si môžu kúpiť Phun token registráciou na https://buy.phuntoken.com/.

Pre viac informácií o Phun tokene navštívte https://www.phuntoken.com/ alebo zašlite e-mail na phun@phunware.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190625006051/en/
Zdroj: Phunware, Inc.

Kontakt:
PR & Media Inquiries:
Brent Brightwell
bbrightwell@phunware.com
T: (512) 693-4199 x6604
Investor Relations:
Phunware, Inc.
investorrelations@phunware.com
T: (512) 693-4199

UPOZORNENIE:
Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring