OTS: Spoločnosť OKEx vkladá dôveru do britského trhu napriek neistotám...

TASR, 25. marca 2019 16:47

OTS: Spoločnosť OKEx vkladá dôveru do britského trhu napriek neistotám spojeným s brexitom

Valletta, Malta 25. marca (TASR-OTS)(PRNewswire) - Po uvedení britskej libry (GBP) na svojej C2C (obchodovanie medzi zákazníkmi) obchodnej platforme premieňajúcej menu fiat na tokeny navštívili predstavitelia spoločnosti OKEx, poprednej svetovej burzy digitálnych aktív so sídlom na Malte, Veľkú Britániu a stretli sa so skupinou nadšencov v oblasti technológií, aby s nimi prediskutovali vývoj blockchainu v krajine počas večerného diskusného podujatia, ktoré sa konalo včera v Londýne.

Podujatia „mindxchange" sa zúčastnilo niekoľko popredných predstaviteľov odvetvia kryptomeny, ktorí diskutovali o najmä o prekážkach pri prijímaní kryptomien vo Veľkej Británii. Členovia panelu Stephan Ifrah, generálny riaditeľ spoločnosti NapoleonX, Jack Power, zakladateľ Crypto klubov, Pete Wood, generálny riaditeľ spoločnosti CoinBurp, Gregory Klumov, generálny riaditeľ a zakladateľ spoločnosti Stasis a Philipp Pieper, generálny riaditeľ a spoluzakladateľ firmy Swarm Fund uviedli, že sa v nasledujúcom období musia sústrediť na vytvorenie robustného regulačného prostredia. Prijatie technológie blockchain vo Veľkej Británii a na celom svete si vyžaduje zásadné kroky na urýchlenie tvorby regulačného rámca. Obchodovanie na trhu C2C s britskou librou (GBP)

Ďalej je dôležité vedieť, že platforma C2C spoločnosti OKEx podporuje Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Ethereum (ETH) a Litecoin (LTC). Obchodníci tak môžu predložiť objednávku s overením úrovne KYC 1 a stať sa určeným obchodníkom. Potom nasleduje prepojenie účtu s platným bankovým účtom vo Veľkej Británii a platným mobilným číslom. Vitajte medzi obchodníkmi platformy OKEx – vyskúšajte lepšie obchodovanie so skúsenosťou Deluxe

Určení obchodníci platformy OKEx C2C získavajú exkluzívne možnosti obchodovania a výlučné reklamné práva, medzi ktoré patrí slobodná propagácia a efektívne obchodovanie. Obchodníkom budú zároveň pridelené verifikované odznaky (modré označenie) oficiálne potvrdzujúce jeho status dôveryhodného obchodníka a k dispozícii budú mať aj zákaznícky servis, ktorý slúži na riešenie akýchkoľvek problémov v čo najkratšom čase. Viac informácií o tom, ako sa stať obchodníkom, nájdete tu.

„Vždy bolo príjemné sledovať, ako kryptografická komunita narastá. Veľká Británia sa hrdí jednou z najrýchlejšie rastúcich kryptografických komunít na svete. Vidiac taký veľký potenciál, rozhodli sme sa podporiť tunajší trh, a preto sme na našej C2C platforme uviedli aj britskú libru," povedal Andy Cheung, vedúci prevádzky v spoločnosti OKEx. „Napriek neistote v súvislosti s brexitom sme stále optimistickí voči kryptografickému trhu, pretože by tak mohla vzniknúť nová ekonomická príležitosť pre euro aj britskú libru."

Odmeny pre obchodníkov obchodujúcich s britskou librou na trhu C2C

Oslavy uvedenia britskej libry na trh C2C budú sprevádzané v spoločnosti OKEx propagáciou začínajúcou už od dnešného dňa do 26. marca 2019. Prvých 200 obchodníkov s najmenej 8 hodinami kumulatívneho času objednávania na trhu C2C v GBP bude odmenených 10 USDT.

Obchodníci môžu jednoducho predkladať nákupné a predajné objednávky v rámci trhu GBP (ktorýkoľvek z obchodných párov) a nazbierať viac ako 8 hodín času pri predkladaní objednávok v rámci propagačného obdobia. Bonus bude pripísaný na oprávnené účty OKEx do 12.4.2019. Obchodné podmienky propagačnej akcie nájdete tu. LIMITOVANÁ PONUKA - Predkladajte nákupné a predajné objednávky v GBP a vyhrajte USDT!

O spoločnosti OKEx 

OKEx je popredná svetová burza digitálnych aktív so sídlom na Malte, ktorá obchodníkom s blockchainovou technológiou na celom svete ponúka služby obchodovania s digitálnymi aktívami vrátane obchodovania s tokenmi, futures, perpetuálnymi swapmi a sledovania indexov. V súčasnosti táto ponúka burza viac ako 400 obchodných párov tokenov a futures, ktoré používateľom umožňujú optimalizovať stratégie. Platforma poskytuje bezpečné, spoľahlivé a stabilné prostredie pre obchodovanie s digitálnymi produktmi, ktoré slúžia miliónom zákazníkov z viac ako 200 krajín sveta.

Foto -https://mma.prnewswire.com/media/839902/OKEX_C2C_GBP_Market_Maker_Rewards.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/738615/OKEx_Logo.jpg

Kontakt: OKEx, Jennifer Chow, Jennifer.chow@okex.com, +852-9074-4908

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring