OTS-Spoločnosť National Air Cargo spolupracuje v olympijským víťazom L

TASR, 3. septembra 2012 9:43

Spoločnosť National Air Cargo – National Airlines spolupracuje s olympijským víťazom Evanom Lysackom

ORCHARD PARK, New York, 29. augusta (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Spoločnosť National Air Cargo – National Airlines, poskytovateľ charterových a logistických služieb v Spojených štátoch, ktorá sa stala popredným globálnym poskytovateľom riešení nákladnej dopravy pôsobiacim v Európe, na Strednom východe, Ďalekom východe a Afrike, s potešením oznamuje svoje sponzorstvo súčasného olympijského víťaza v krasokorčuľovaní Evana Lysacka v jeho snahe obhájiť titul na Zimných olympijských hrách v roku 2014, ktoré sa budú konať v Soči, v Rusku.

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120829/DE65182-a)

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120829/DE65182-b)

Lysacek, víťaz zlatej medaily na zimných hrách v roku 2010 vo Vancouveri, sa pokúsi stať sa prvým človekom, ktorý v priebehu viac ako polstoročia získal na po sebe nadväzujúcich olympijských hrách tituly v krasokorčuľovaní. Američan Dick Button bol posledným človekom, ktorému sa to podarilo, keď vyhral v roku 1948 a 1952.

"Evan stelesňuje odhodlanie a nadšenie, ktoré sú potrebné pre pokračujúci úspech v mužskom krasokorčuľovaní a je úžasným príkladom pre našich zamestnancov, ktorí nepretržite odbavujú cestujúcich a náklady na celom svete," hovorí Lori Alf, majiteľka a členka predstavenstva skupiny National Air Cargo.

"Želáme Evanovi v jeho olympijskom úsilí maximálny úspech," hovorí Alf, ktorá je tiež majiteľkou Palm Beach Ice Works, tréningového strediska pre začínajúcich krasokorčuliarov a hokejistov na južnej Floride.

Spoločnosť National Air Cargo vďaka svojmu robustnému potenciálu v oblasti nákladnej a leteckej dopravy v súčasnej dobe prepravuje pomocou svojej flotily 33 prenajatých a vlastných lietadiel náklady vo viac ako 220 krajinách. Spoločnosť National Air Cargo poskytla vysoko kvalitné a účinné špedičné služby už mnohým vojenským a priemyselným zákazníkom. Spoločnosť sa špecializuje na expresné doručovanie nákladov v oblasti domácej a medzinárodnej prepravy nákladov a zariadení, ktoré sú nadrozmerné, časovo citlivé a vyžadujú si špeciálne zaobchádzanie. Zo spoločnosti National Air Cargo, ktorá spočiatku vykonávala bežné špedičné činnosti, sa stal popredný prevádzkovateľ charterových letov, ktoré zahŕňajú aj pravidelné osobné charterové lety. V súčasnosti sa špecializuje na kombinovanú prepravu MORE-VZDUCH a riešenia pre dodávateľské reťazce. National Air Cargo v súčasnej dobe vlastní flotilu 3 lietadiel B747-400F a 5 lietadiel B757-200.

O spoločnosti National Air Cargo:

Od roku 1991 poskytla spoločnosť National Air Cargo vysoko kvalitné a efektívne špedičné služby už mnohým vojenským a priemyselným zákazníkom. Spoločnosť ponúka letecké prepravné operácie vhodnými lietadlami s možnosťami užitočného zaťaženia v rozsahu od štyroch do 250 ton do krajín celého sveta. Ďalšie informácie nájdete na webových stránkach www.nationalaircargo.com.

O Evanovi Lysackovi:

Okrem olympijského titulu získal Lysacek aj titul majstra sveta (2009) a dvakrát bol majstrom USA (2007, 2008). Od získania siedmeho mužského olympijského titulu v histórii USA Lysacek získal niekoľko ocenení, medzi ktoré patrí aj jeho menovanie športovcom roka v USA za rok 2010 Americkým olympijským výborom (USOC) a získanie ocenenia Sullivan Award za rok 2010 ako najlepší amatérsky športovec v USA. V apríli 2012 americké ministerstvo zahraničia menovalo Lysacka športovým vyslancom. V tejto pozícii sa venuje pozitívnemu dialógu so zámorskou mládežou o význame vzdelávania, pozitívnych zdravotných praktikách a rešpektovaní rozmanitosti. Lysacek bol v roku 2010 finalistom 10. ročníka súťaže „Dancing with the Stars“ a pôsobil ako hovorca veľmi uznávaného filmu o americkom krasokorčuľovaní s názvom RISE.

KONTAKT: Rachel Garrison, +1-734-547-4042

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

la mf

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring