OTS: Spoločnosť Narada podpísala dohodu o spolupráci s firmou EDF Renewables...

TASR, 27. septembra 2019 15:52

OTS: Spoločnosť Narada podpísala dohodu o spolupráci s firmou EDF Renewables pri realizácii projektov batériových úložísk v Číne

Hangzhou, Čína, 27. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Narada, jeden z popredných svetových výrobcov batérií a globálny dodávateľ riešení energetických úložísk, oznámil, že podpísal dohodu o spolupráci pri realizácii projektov batériových úložísk v Číne s firmou EDF Renewables China, čínskou dcérskou spoločnosťou globálneho hráča v oblasti obnoviteľných energií.

Spolupráca sa začala uzavretím akvizičnej dohody s firmou EDF Renewables China o batériovom úložisku, ktoré vlastní a prevádzkuje od septembra 2018 spoločnosť Narada. Lokalita energetického úložiska s kapacitou 1,5 MW/12 MWh pod názvom Zhenjiang sa nachádza v provincii Ťiang-su v Číne.

Nová dohoda pripravuje pôdu pre funkčné rozšírenie projektu, ktorý má neďalekému priemyselnému parku zabezpečiť až 12 000 kWh energie denne.

„Spoločnosť Narada s potešením vstupuje do zmluvného vzťahu s firmou EDF Renewables, aby mohla zabezpečiť dodávku čistej energie svojim zákazníkom prostredníctvom projektu energetického úložiska Zhenjiang," povedal pán Wang Yueneng, viceprezident spoločnosti Narada.

„Spoločnosť EDF Renewables je nadšená z partnerstva s firmou Narada. V rámci tejto novej inovatívnej štruktúry so systémom batériového úložiska, dokáže zabezpečiť pokrok ponukou inteligentných a trvalo udržateľných energetických riešení koncovým používateľom," uviedol pán Tian Yue, generálny riaditeľ spoločnosti EDF Renewables. China.

O spoločnosti Narada

Spoločnosť Narada je lídrom v oblasti ekologických energetických a priemyselných inovácií a je poskytovateľom riešení na kľúč. Už 24 rokov sa špecializuje na špičkové priemyselné batérie. Jej hlavný záberom je vývoj, výroba, predaj a servis stacionárnej energie, hnacej energie, akumulátorov obnoviteľnej energie, ako aj príslušenstva a tiež systémová integrácia.

Viac informácií nájdete na: en.naradapower.com

Linkedln: Narada Power Source Co., Ltd.

Kontakt:

Miss Yupei Zhou

+86-571-5697-5980

intl@narada.biz

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1002290/EDF_Renewables_China_Narada_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1002291/EDF_Renewables_China_Narada_2.jpg  

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring