OTS: Spoločnosť Mary Kay predstavila priekopnícky výskum...

TASR, 28. mája 2020 14:19

Dallas 28. mája (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Mary Kay Inc., ktorá je už viac ako 56 rokov poprednou spoločnosťou zameranou na inovácie v odvetví starostlivosti o pokožku, pokračuje vo svojej neustálej snahe o podporu kozmetických a výskumných spoločností tým, že počas virtuálneho sympózia Skin of Color Society 2020 prezentovala svoje zistenia.

Dr. Cristi Gomez, riaditeľka pre bezpečnosť produktov a toxikológiu životného prostredia, odhalila nový výskum v oblasti vedeckej podpory LumiVie, intenzívneho séra spoločnosti Mary Kay, ktoré rozjasňuje, vzpružuje a zvlhčuje pokožku. S rastúcou globálnou urbanizáciou sa prejavuje stále viac znepokojujúci vplyv znečistenia na kožu. Chronické vystavenie znečistenému ovzdušiu súvisí s viditeľným starnutím - najmä s rozvojom pigmentových škvŕn. Výskumníci spoločnosti Mary Kay vyvinuli prípravok určený na starostlivosť o pleť, ktorý obsahuje rastlinné extrakty a vitamíny B3 a C, ktoré sú vhodné pre citlivú pokožku. Prípravok je účinný pri riešení problémov s pigmentom na koži. Výskumníci spozorovali tiež zlepšenie rovnomernosti tónov, jasu a textúry pleti.

"Náš tím sa venuje výskumu a vývoju inovatívnych riešení bežných kožných problémov, ktoré majú dopad na ženy a ich sebavedomie," povedala Dr. Lucy Gildea, hlavná vedecká riaditeľka spoločnosti Mary Kay. "V roku 2020 bude oddelenie výskumu a vývoja spoločnosti Mary Kay naďalej zdieľať najnovšie prelomové objavy s všeobecnou vedeckou spoločnosťou.
Virtuálne sympózium Skin of Color Socity je len najnovšou udalosťou, na ktorej sa spoločnosť Mary Kay zúčastnila spolu s vedeckými a akademickými obcami. Táto akcia posilňuje dlhodobý záväzok značky Mary Kay podporovať pokrok v oblasti výskumu a vývoja zdravia kože. Spoločnosť Mary Kay uskutočňuje každoročne stovky tisíc vedeckých testov produktov a prísad za účelom zaistenia najvyšších štandardov bezpečnosti, kvality a parametrov. Spoločnosť Mary Kay je v rámci svojho globálneho portfólia držiteľom viac ako 1500 patentov na výrobky, technológie a návrhy obalov. V roku 2018 oznámila spoločnosť otvorenie najmodernejšieho výrobného, výskumného a vývojového závodu v hodnote viac ako 100 miliónov dolárov v Lewisville v Texase.

O spoločnosti Mary Kay
Originálna žena boriaca mýty, Mary Kay Ashová, založila svoju kozmetickú firmu pred viac ako 56 rokmi s tromi cieľmi: ponúknuť ženám skvelé príležitosti, ponúkať neodolateľné produkty a urobiť zo sveta lepšie miesto pre život. Z tohto sna nakoniec vznikla nadnárodná spoločnosť s obratom niekoľko miliárd dolárov, ktorá má milióny nezávislých predajcov v takmer 40 krajinách sveta. Firma Mary Kay sa snaží venovať výskumu na poli kozmetiky a vyrába špičkové produkty pre starostlivosť o pokožku, kozmetiku na farbenie vlasov, doplnky stravy a vône. Mary Kay sa zaviazala posilňovať postavenie žien a ich rodín prostredníctvom partnerstiev s organizáciami z celého sveta, so zameraním na podporu výskumu rakoviny, ochranu obetí domáceho násilia, skrášlenie našich spoločenstiev a povzbudzovanie detí, aby sledovali svoje sny. Pôvodná vízia pani Mary Kay Ashovej - „postupne zlepšovať jeden rúž denne“ tak aj naďalej platí. Viac sa dozviete na MaryKay.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200526005633/en/

Kontakty
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring