OTS: Spoločnosť Mary Kay pokračuje v podpore inovácií a vzdelávania vo vede...

TASR, 12. novembra 2020 11:26

Spoločnosť Mary Kay pokračuje v podpore inovácií a vzdelávania vo vede prostredníctvom vzdelávacích grantov v spolupráci s akadémiou IMCAS Academy

DALLAS 12. novembra --(TASR/OTS/BUSINESS WIRE)-- Spoločnosť Mary Kay Inc., ktorá je už desiatky rokov priekopníkom a inovátorom v starostlivosti o pokožku a súvisiacom výskume, poskytla akadémii IMCAS Academy (IMCAS - International Master Course on Aging Science) grant na financovanie veľmi očakávaného webináru s názvom "Profesionálne a domáce peelingy" (Office peels and Home peels), ktorý je určený plastickým chirurgom, dermatológom, pracovníkom v kozmetike a ďalším odborníkom a ponúka im aktuálne informácie a možnosti vzdelávania pre ďalšie skvalitnenie ich práce.

Tento webinár, ktorý bol prvýkrát celosvetovo sprístupnený viac ako 1200 účastníkom, je najnovším počinom akadémie IMCAS Academy, ktorej cieľom je ponúkať špičkové vzdelávacie materiály v oblasti starnutia.

Webinár, ktorý moderoval Dr. Dominique Du Crest, riaditeľ akadémie IMCAS Academy, ponúkol veľa kvalitných príspevkov od renomovaných osobností z celého sveta. Dr. Michell Hines, riaditeľka firmy Mary Kay pre kozmetický výskum a inováciu webinár začala prehľadom chemických peelingov a následne sa zapojila do odbornej diskusie na rôzne témy z odboru, spolu s ostatnými odborníkmi, ktorí sa webináru zúčastnili. Medzi hlavné témy diskusií patrili otázky, "či peeling vykonávať, alebo nie," otázky na rôzne druhy peelingu či na peeling vhodný pre tmavšiu pokožku, otázky ohľadom používania nových a inovatívnych zložiek a ingrediencií, nebezpečenstvo peelingu pre pacientov s rôznymi kožnými ochoreniami a iné. Účastníci webinára sa navyše podelili o tipy a rady, ako čo najlepšie peeling vykonávať a predĺžiť jeho účinnosť. Táto časť webináru potom bola zakončená rozsiahlou diskusiou, v rámci ktorej na otázky účastníkov odpovedali poprední odborníci, medzi ktorých patrili napríklad Dr. Uliana Gout, M.D., Dr. Hines a dermatológovia Dr. Foteini Bageorgou, Dr. Marina Landau a Dr. Mukta Sachdev, ktorí v rámci webináru takisto predniesli svoje odborné príspevky.

"Všetky ženy na svete, bez rozdielu veku, chcú dokonalú pokožku," povedala Dr. Hines. "Dnes je chemický peeling veľmi obľúbeným spôsobom omladenia a vyhladenia povrchu pokožky. Peeling pre profesionálne i domáce použitie majú rôznu kvalitu a prináša rôzne výhody aj nevýhody. Vzhľadom na to, že na trhu je naozaj veľké množstvo týchto prípravkov, je dôležité, aby ľudia boli informovaní o dôležitosti správneho výberu. Spoločnosť Mary Kay s radosťou poskytla tento grant na ďalšie vzdelávanie, výskum a rozširovanie povedomia o tejto téme."

"Chcela by som podčiarknuť dynamický charakter našej stále rastúci odbornej komunity," povedala doktorka Du Crest. "Medzi našich členov patrí viac ako 28 000 lekárov a počas pandémie COVID-19 sa naša komunita ďalej rozrastá. Okrem kongresu ponúkame tiež webináre (niekedy aj dvakrát týždenne), prostredníctvom ktorých dávame všetkým lekárom, dermatológom a odborníkom na kozmetiku z celého sveta možnosť spojiť sa a podeliť sa o svoje skúsenosti či odpovedať na otázky bez nutnosti opustiť pohodlie domova či práce. Naša e-learningová platforma obsahuje stovky klinických prípadov, rad odborných článkov a každý rok usporiadame viac ako 40 webinárov. Navyše tu záujemcovia nájdu tisíce odborných videí, ktorá im umožnia naučiť sa niečo nové a stále zlepšovať svoje služby."

Tento webinár je možné pozerať na webových stránkach IMCAS Academy Library.

O spoločnosti Mary Kay

Originálne žena boriaca mýty, Mary Kay Ash, založila svoju kozmetickú firmu pred viac ako 57 rokmi s tromi cieľmi: ponúknuť ženám skvelé príležitosti, vyrábať neodolateľné produkty a urobiť zo sveta lepšie miesto pre život. Z tohto sna nakoniec vznikla nadnárodná spoločnosť s obratom niekoľko miliárd dolárov, ktorá má milióny nezávislých predajcov v takmer 40 krajinách sveta. Firma Mary Kay investuje do kozmetického výskumu a vyrába špičkové produkty pre starostlivosť o pokožku, dekoratívnej kozmetiky, doplnkov stravy a parfumov. Spoločnosť Mary Kay sa snaží pomáhať ženám a ich rodinám, spolupracuje s organizáciami z celého sveta, podporuje výskum rakoviny, pomáha chrániť obete domáceho násilia, skrášľuje našu spoločnosť a pomáha deťom ísť si za svojimi snami. Pôvodná vízia pani Mary Kay Ash, ktorá chcela krôčik po krôčiku zlepšovať jednu rúž denne, tak aj naďalej platí. Ďalšie informácie nájdete na stránkach MaryKay.com.

O kongrese International Course on Aging Science (IMCAS)

Kongres IMCAS sa prvýkrát uskutočnil vo francúzskom Paríži v roku 1994, ako kongresová akcia pre plastických chirurgov a dermatológov. Od svojho vzniku sa kongres IMCAS snaží spájať aktuálne znalosti a skúsenosti z plastickej a rekonštrukčnej chirurgie a dermatológie a vytvárať tak styčné body pre oba tieto odbory. Hlavným cieľom tejto akcie je ponúknuť odborníkom v oblasti estetickej medicíny prístup k vedecky overenému, kvalitnému a odbornému obsahu. Nedávno bola v rámci kongresu IMCAS spustená e-learningová platforma IMCAS Academy, ktorá predplatiteľom ponúka okamžitý prístup k inštruktážnym videám, odborným štúdiám, rozhovorom s odborníkmi a ďalšiemu obsahu. Viac informácií o kongrese IMCAS nájdete na webovej stránke https://www.imcas.com/en.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201110005239/en/

Kontakty

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring