OTS: Spoločnosť Mary Kay odhaľuje prelomové antigravitačné zistenia na 49. st...

TASR, 19. septembra 2019 17:00

Spoločnosť Mary Kay odhaľuje prelomové antigravitačné zistenia na 49. stretnutí európskej spoločnosti pre dermatologický výskum

DALLAS--(BUSINESS WIRE)(TASR-OTS)-Spoločnosť Mary Kay Inc., líder v inováciách v oblasti starostlivosti o pleť, pokračuje vo svojom desaťročnom záväzku v oblasti vedy o koži zdieľaním svojho najnovšieho výskumu zameraného na príčiny a základné mechanizmy uvoľnenej pokožky na 49. výročnom stretnutí európskej spoločnosti pre dermatologický výskum (ESDR), ktoré sa konalo 18. - 21. septembra v Bordeaux vo Francúzsku.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20190917006232/en/

49. stretnutie ESDR poskytuje, vďaka zjednoteniu najlepších odborníkov na európsku dermatológiu v rámci zastrešujúcej témy "Spájanie vedy o pokožke a zdravia", spoločnosti Mary Kay jedinečnú príležitosť na zdieľanie najnovších technologických pokrokov a prelomov v oblasti zdravia pokožky.

Vzhľad uvoľnenej, ochabnutej pokožky má tendenciu prevládať v štvrtej alebo piatej dekáde života bez ohľadu na životný štýl alebo expozíciu životného prostredia. Konštantný účinok gravitácie v priebehu času prispieva k vzniku výrazných nasolabiálnych záhybov a ochabnutej kože pozdĺž čeľuste a krku.

"Keďže previsnutá pokožka je v záujme spotrebiteľa, vyvinuli sme liečebný produkt špeciálne zameraný na odstránenie previsnutej pokožky," tvrdí Dr. Lucy Gildea, vedecká riaditeľka spoločnosti Mary Kay Inc. "Naši vedci testovali stovky materiálov na ľudských kožných bunkách, aby identifikovali najúčinnejšiu kombináciu prísad, ktoré pomáhajú propagovať prírodnú kyselinu hyalurónovú a kolagén, čo sú dva faktory, ktoré sú znížené v ochabnutej pokožke. Z hľadiska účinnosti vynikali jedinečné peptidové a meristemové bunky z rastliny Centella asiatica. Preto sme ich vybrali na použitie v kozmetickom sére. Účinnosť séra bola overená v našich laboratóriách a samotnými ženami na koži v klinických testoch.* Toto je veda, ktorá stojí za našimi TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum," vysvetľuje Dr. Gildea.

Výskumný a vývojový tím spoločnosti Mary Kay vedený Dr. Gildea, pozostáva z významných vedcov, ktorí majú doktoráty a ďalšie vyššie tituly v rôznych disciplínach: biológia kože, bunková biológia, chémia, biochémia a ďalšie. Tento tím vedcov sa zaväzuje objavovať trendy a technológie, ktoré spoločnosti umožňujú vytvárať neodolateľné výrobky, ktoré prinášajú výhody spotrebiteľom.

Mary Kay každý rok vykonáva stovky tisíc vedeckých testov na výrobkoch a prísadách, aby zabezpečila najvyššie štandardy bezpečnosti, kvality a výkonu. Mary Kay vlastní vo svojom globálnom portfóliu viac ako 1 500 patentov na výrobky, technológie a návrhy obalov. V minulom roku spoločnosť otvorila v Lewisville v Texase najmodernejšie výrobné, výskumné a vývojové zariadenie v hodnote viac ako 100 miliónov dolárov.

O spoločnosti Mary Kay

Originálna žena boriaca mýty, Mary Kay Ashová založila svoju kozmetickú firmu pred viac ako 55 rokmi s tromi cieľmi: ponúknuť ženám skvelé príležitosti, vyrábať neodolateľné produkty a urobiť zo sveta lepšie miesto pre život. Z tohto sna nakoniec vznikla nadnárodná spoločnosť s obratom niekoľko miliárd dolárov, ktorá má milióny nezávislých predajcov v takmer 40 krajinách sveta. Firma Mary Kay sa snaží venovať výskumu na poli kozmetiky a vyrába špičkové produkty pre starostlivosť o pokožku, kozmetiku na farbenie vlasov a doplnky stravy. Prostredníctvom svojej nadácie Mary Kay Foundations firma venovala viac ako 78 miliónov dolárov do výskumu rakoviny a prístrešie pre obete domáceho násilia. Pôvodná vízia pani Mary Kay Ashovej - "postupne zlepšovať jeden rúž denne" tak aj naďalej platí. Viac sa dozviete na MaryKay.com.

*V klinickej štúdii si 45 žien aplikovalo kozmetické sérum dvakrát denne počas 12 týždňov. Pevnosť pokožky a napínacie vlastnosti vykázali štatisticky významné zlepšenie po 4, 8 a 12 týždňoch používania lieku v porovnaní s východiskovým stavom. Aspoň 98% subjektov vykazovalo zlepšenie viacerých parametrov pri napnutí pozdĺž kontúr tváre (líca/čeľusť).

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190917006232/en/

Kontakty

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Multimédiá

Video

49. stretnutie ESDR poskytuje, vďaka zjednoteniu najlepších odborníkov na európsku dermatológiu v rámci zastrešujúcej témy "Spájanie vedy o pokožke a zdravia", spoločnosti Mary Kay jedinečnú príležitosť na zdieľanie najnovších technologických pokrokov a prelomov v oblasti zdravia pokožky.

Logo

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring