OTS: Spoločnosť Mary Kay Inc. oslavuje výročia po celom svete

TASR, 23. januára 2020 16:49

Dallas 22. januára (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Sfúknite ružové sviečky a niečo si prajte, v roku 2020 spoločnosť Mary Kay Inc. oslávi dôležité výročie na najdôležitejších trhoch na celom svete. Kultová ikona Mary Kay Ash, pochádzajúca z malého mestečka v Texase, založila značku so svojim menom v roku 1963. Z nej sa rýchlo vyvinul celosvetový fenomén s miliónmi nezávislých kozmetických konzultantiek v takmer 40 krajinách. Aj keď kozmetické trendy prichádzajú a odchádzajú, značka Mary Kay vďačí za svoju konštantnú silu tomu, čo nikdy nevychádza z módy: podpore žien a silnej motivácii konať dobro.

"Zatiaľ čo naša moderná starostlivosť o pleť, svieža dekoratívna kozmetika, parfumy a produkty na starostlivosť o pleť sú u miliónov zákazníkov na celom svete populárne už viac ako 56 rokov, naša spoločnosť bola založená na oveľa širšom základe než je samotný rúž," povedala Deborah Gibbinsová, prevádzková riaditeľka spoločnosti Mary Kay." Zakladateľka spoločnosti Mary Kay Ash vybudovala svoju vysnívanú firmu s dvoma cieľmi: umožniť ženám ekonomickú nezávislosť prostredníctvom podnikania a urobiť zo sveta lepšie miesto pre život."

Pôvodná vízie spoločnosti Mary Kay stále žiari ako čerstvo navoskovaný ružový Cadillac. Jej osvedčený obchodný model pomohol celej rade žien rozvinúť alebo zmeniť ich podnikateľskú stratégiu s podporou silnej spoločnosti založenej na hodnotách. A spoločnosť Mary Kay usiluje o podporu žien a ich rodín vďaka spolupráci s organizáciami z celého sveta, zameriava sa na podporu výskumu rakoviny, ochranu obetí domáceho násilia, zveľaďovanie našej spoločnosti, zvyšovanie sebavedomia detí, aby boli schopné naplniť svoje sny a oveľa viac.

V roku 2020 prebehnú na nižšie uvedených trhoch oslavy dôležitých výročí v podobe slávností, príležitostí pre dobrovoľníkov a špeciálnymi akciami pre zamestnancov a nezávislé predajca:

5 Rokov

Colombia

10 Rokov

Armenia

15 Rokov

Moldova

20 Rokov

Kazakhstan

Malaysia

Philippines

Slovakia

25 Rokov

China

Portugal

40 Rokov

Argentina

O spoločnosti Mary Kay

Originálna žena boriaca mýty, Mary Kay Ashová, založila svoju kozmetickú firmu pred viac ako 56 rokmi s tromi cieľmi: ponúknuť ženám skvelé príležitosti, ponúkať neodolateľné produkty a urobiť zo sveta lepšie miesto pre život. Z tohto sna nakoniec vznikla nadnárodná spoločnosť s obratom niekoľko miliárd dolárov, ktorá má milióny nezávislých predajcov v takmer 40 krajinách sveta. Firma Mary Kay sa snaží venovať výskumu na poli kozmetiky a vyrába špičkové produkty pre starostlivosť o pokožku, kozmetiku na farbenie vlasov, doplnky stravy a vône. Mary Kay sa zaviazala posilňovať postavenie žien a ich rodín prostredníctvom partnerstiev s organizáciami z celého sveta, so zameraním na podporu výskumu rakoviny, ochranu obetí domáceho násilia, skrášlenie našich spoločenstiev a povzbudzovanie detí, aby sledovali svoje sny. Pôvodná vízia pani Mary Kay Ashovej – „postupne zlepšovať jeden rúž denne“ tak aj naďalej platí. Viac sa dozviete na MaryKay.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200122005069/en/

Kontakty

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring