OTS: Spoločnosť Latam Gateway ponúkne službu PayPal ako platobnú možnosť...

TASR, 19. januára 2021 10:40

Spoločnosť Latam Gateway ponúkne službu PayPal ako platobnú možnosť pre hráčov v Brazílii

V rámci hľadania nových metód pre medzinárodné herné spoločnosti začala spoločnosť Latam Gateway ponúkať PayPal ako spôsob platby za spracovanie miestnych kreditných kariet, debetných kariet a miestnych platieb v Brazílii.

Sao Paulo 19. januára (TASR-OTS) (PRNewswire) - 11. novembra spoločnosť Latam Gateway oficiálne oznámila, že ponúkne PayPal ako riešenie spracovania platieb medzinárodným herným spoločnostiam, ktoré majú záujem o lokálne platby v Brazílii. To umožní spoločnosti Latam Gateway ponúknuť svojim klientom miestne spracovanie kreditných kariet prostredníctvom platobného spôsobu PayPal, od spoločnosti, ktorá je medzinárodne uznávaná.

V Brazílii má PayPal viac ako 4,3 milióna aktívnych používateľov a zaznamenáva veľký rast a rozvoj, medziročne o 200 %. Má tiež 390 tisíc spoločností, ktoré využívajú ich služby.

Spoločnosť Latam Gateway založili riadiaci pracovníci zameraní na herný trh v Brazílii. Po viac ako 15 rokoch skúseností v tomto segmente si uvedomili, že Brazília potrebuje nové a moderné riešenie: platby multikanálovými zákazníckymi službami, ktoré spoločnosti umožňujú čoraz viac uspokojovať potreby svojich zákazníkov. Latam Gateway má dnes veľkých klientov v kontexte ich trhu a rýchlo rastie.

Latam Gateway ponúkne PayPal ako výkonnú, modernú a prispôsobiteľnú službu spracovania platieb, ktorá poskytuje bezpečnosť a spoľahlivosť obchodníkom a kupujúcim. Okrem ponúkania služieb predplatného bude pre kupujúcich zaregistrovaných v službe PayPal One Touch jednoduchšie uskutočnenie platby za transakcie kreditnými kartami a debetnými kartami jedným kliknutím.

Spolu s mnohými skúsenosťami a odbornými znalosťami tieto dve spoločnosti ponúknu kompletné riešenie, ktoré pomôže medzinárodným obchodníkom s hrami pri spracovaní platieb v Brazílii s miestnou zákazníckou podporou pre platobné služby 24 hodín denne, sedem dní v týždni pre v portugalčine.

PayPal je už viac ako 20 rokov na čele revolúcie digitálnych platieb. Platforma PayPal umožňuje čoraz viac technológií pre finančné služby a obchod, vďaka čomu sú pohodlnejšie, prístupnejšie a bezpečnejšie. Umožňuje 346 miliónom spotrebiteľov a obchodníkov na viac ako 200 trhoch vstúpiť do globálnej ekonomiky a prosperovať z nej. Ďalšie informácie nájdete na stránke paypal.com.

LATAM Gateway pomáha medzinárodným klientom speňažiť ich herné alebo digitálne spoločnosti v Latinskej Amerike prostredníctvom miestnych a okamžitých platieb vyvinutých pomocou vlastnej technológie na zvýšenie konverzie predaja v regióne.

Je to spoločnosť, ktorú vytvorili a riadia odborníci s viac ako 15-ročnými skúsenosťami s miestnymi platbami a speňažovaním hier v Latinskej Amerike. Ďalšie informácie nájdete na stránke www.latamgateway.com

Kontakt: Christian Ribeiro christian@latamgateway.com +55 11-967232020

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring